- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 28
-
- Konu Sahibi socialscientist
Kendi kendini yiyip bitiriyor hastalık hastası oluyorumDün akşam çok üzüntü verici bir olay yaşadım. O dakikadan itibaren o kadar kötüyüm ki kendimi sakinleştiremiyorum. Eskiden hiç böyle değildim sanırım sinirlerim yıprandı, çok kafaya takıyorum.
İftardan önce olmuştu, yemek yiyemedim. Sahur yapamadım. Su bile içemedim. Tezimi yazmam lazım odaklanamıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama bilgisayarın başına geçip kendi kendimle konuşuyorum. Bir tek uyuyunca rahatlıyorum onu da bolca yaptım artık işime gücüme odaklanmam lazım. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen yardım edin. Bu aralar en ufak sıkıntıda bu duruma geliyorum. Korona sebebiyle arkadaşlarımla görüşüp, dışarıda kafa dağıtma şansım yok malesef. Ailemden de baya uzaktayım. Başkalarıyla paylaşamayacağım bir konu, çok sevdiğim insanların özel hayatına dair. Ve çok sıkıntılıyım gerçekten.
Herhangi bi program vs takip ediyormusunuz you tube dan falan. Ben de başlamak istiyorumBen nefes egzersizleri ve meditasyona yapıyorum 2 aydır. 1 aydır da yoga yapıyorum. Ani öfkelenmeleri olan, genellikle pesimist olan, kolay sakinleşmeyen ben pamuk gibiyim. Adeta bir bal oldum
Tavsiye ediyorum herkese
Dün akşam çok üzüntü verici bir olay yaşadım. O dakikadan itibaren o kadar kötüyüm ki kendimi sakinleştiremiyorum. Eskiden hiç böyle değildim sanırım sinirlerim yıprandı, çok kafaya takıyorum.
İftardan önce olmuştu, yemek yiyemedim. Sahur yapamadım. Su bile içemedim. Tezimi yazmam lazım odaklanamıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama bilgisayarın başına geçip kendi kendimle konuşuyorum. Bir tek uyuyunca rahatlıyorum onu da bolca yaptım artık işime gücüme odaklanmam lazım. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen yardım edin. Bu aralar en ufak sıkıntıda bu duruma geliyorum. Korona sebebiyle arkadaşlarımla görüşüp, dışarıda kafa dağıtma şansım yok malesef. Ailemden de baya uzaktayım. Başkalarıyla paylaşamayacağım bir konu, çok sevdiğim insanların özel hayatına dair. Ve çok sıkıntılıyım gerçekten.
acınızı stresinizi yaşayın belki 3 belki 4 gun zaten ölüm olmadıkça muhtemel 2 . Günün sonunda neye sıkılıyorum ki diyeceksiniz
Ben yoga da çetin çetintaş'ı takip ediyorum youtube dan. Her seviyeye uygun dersleri, videoları var. Nefes egzersizleri için de videoları mevcut.Herhangi bi program vs takip ediyormusunuz you tube dan falan. Ben de başlamak istiyorum
Teşekkür ederimBen yoga da çetin çetintaş'ı takip ediyorum youtube dan. Her seviyeye uygun dersleri, videoları var. Nefes egzersizleri için de videoları mevcut.
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben de bu yazma işini çok yapıyorum fakat bugün elime kalemi aldım yaşadıklarımı hissetiklerimi yazamayacak kadar yorgun olduğumu düşündüm.Stresli olduğum zamanlar aynı anda milyonlarca şey düşündüğüm için hem sorunların büyüyüp hem de içinden çıkılamayacak bir hal aldığını ve daha çok stresli olmama neden olduğunu farkettim.
Ben bir odaya kapanıp kahvemi alıp ruh halime göre müzik açıp alabildiğine yazıyorum. O an aklımdan ne geçerse artık. Anlam bozukluğu imlaya bütünlüğüne bakmıyorum. Bir yerden sonra kafamdaki yumağın açıldığını hissediyorum zaten elim yorulup bırakıyorum.
Ertesi gün veya 6 saat sonra bir kez okuyorum. Sanki onları başkası yazmış büyütülecek bişey yokmuş gibi hissediyorum. Belki sizde de işe yarar.
Aynen aynı durumdayım. Online dersim vardı girdim çıktım ruh gibi. Sonra uyudum uyandım. Uyumaktan da kafam ağırdı. Yemekten sonra umarım toparlanıp teze otururum.Şu aralar yaşadım ciddi bir biçimde 2 kilo verdim benide sokak hayvanlarıyla ilgili şeyler cok etkiliyor 2 gün birşey yemeden sadece su içerek yattım uyudum o kadar etkileniyorum bu ara daha iyiyim şükür bama iyi gelen uyumak veya evde durmamak çıkıp gezmek ama bu ara oda mümkün değil
mistik yol videolarına bakabilirsiniz.Nasıl yapıyorsunuz acaba ne gibi faydaları oldu cok duydum ama nasıl yapıldgnı bilmiyorm
Evet çok doğru hakkaten. Ben her şeyi yönetmeye çalıştığım için kendimi çok yoruyorum. Benle alakasız bir olay bile beni mahvetti. Her sorunu kendi başarısızlığım olarak görüyorum.Dün bende ağır seyler yaşadım,babamın şu sözleri geldi aklima,degistirmeye gücünün yetmediği şeyleri kabullen,kabullenmezsen hırs yapar,içinde büyür cirkinlesirsin. (İnsanı yönden) Gücümüz yettiği kadarına eyvallah diyecez,gerisi Allah a havale.