- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
hicte oyle sorunlarim yok ama bu sitedeki uyelerin o sorunlari var ve nedense hep bende patliyorlar
ben baskalarinin yorumlarinda hic olumsuzluk gormedim hem bana yapiliyorKiz kim sana patlamis ne olursun oku bak normal yorumlar hep. Alinganlik ve anlamamazlik yapiyorsun.
Hem ben hic bilmiyorum ki biri konu acsin ve okuyan her üye olumlu yorum yapsin, ya da konu sahibini pispislasin.
ay cok cok cok tesekkur ederim iste ben boyle bir cvp istiyorum ama sizden baska duzgun cvp veren yokDepresyon olabilir
Şeker kolesterol vs yüksekse de olabilir
Kansızlıkta olabilir
ama bunlarıda kan tahlili yaptırıp öğrenebilirsin anca cnm
Rica ederim ama sakın ihmal etme bende bir ara çok uyurdum şimdi bir kaç doğal ürün kullanıyorum gözüm açıldı resmenay cok cok cok tesekkur ederim iste ben boyle bir cvp istiyorum ama sizden baska duzgun cvp veren yok
sizin cok uyuma sebebiniz neymis?Rica ederim ama sakın ihmal etme bende bir ara çok uyurdum şimdi bir kaç doğal ürün kullanıyorum gözüm açıldı resmen
İnsülin direnci çıkmıştı bende zaten o yükseldiğinde hem yorgunluk hem sinir oluyordu çıktığı dönemde aşırı dikkatsiz besleniyordum şimdi çok iyiyim şükürsizin cok uyuma sebebiniz neymis?
bendeki diger belirtiler sizdede varmiydi yoksa sadece cok uyumami?İnsülin direnci çıkmıştı bende zaten o yükseldiğinde hem yorgunluk hem sinir oluyordu çıktığı dönemde aşırı dikkatsiz besleniyordum şimdi çok iyiyim şükür
tmm tekrar tesekkur ederimMide yanması baş ağrısı olmuştu ama diğerleri olmadı cnm belirtiler birbirine benzer öncelikle bir dahiliyeye gidersen ordan çıkan sonuca göre yönlendirirler
Rica ederimtmm tekrar tesekkur ederim
Miğden için çok asitli içecekler mi tüketiyosun? Miğde rahatsızlıkları halsizliği getirir bende dönem dönem yaşıyorum1 haftadir cok uyuyorum mesela bugun 11bucuk saat uyudugum halde hala uykum var istahsizim midem yaniyor arasira sirtim basim ve kasiklarim agriyor carpintim var birden sirtima ates basiyor vantilatoru aciyorum bu seferde ayaklarim usuyor neden acaba?
yoo bi kola icerim asitli icecek oda haftada 2 3 ama bi bardagi bile bitirememMiğden için çok asitli içecekler mi tüketiyosun? Miğde rahatsızlıkları halsizliği getirir bende dönem dönem yaşıyorum
Bi baktırsan iyi olur domates gibi yiyeceklerde asitli. En ufağı bile etkiliyor ünser ateşte yapar dönem dönem.yoo bi kola icerim asitli icecek oda haftada 2 3 ama bi bardagi bile bitiremem
hic sevmem hayatimda hic yemedim domatesBi baktırsan iyi olur domates gibi yiyeceklerde asitli. En ufağı bile etkiliyor ünser ateşte yapar dönem dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?