• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uyuyorum

hicte oyle sorunlarim yok ama bu sitedeki uyelerin o sorunlari var ve nedense hep bende patliyorlar

Kiz kim sana patlamis ne olursun oku bak normal yorumlar hep. Alinganlik ve anlamamazlik yapiyorsun.
Hem ben hic bilmiyorum ki biri konu acsin ve okuyan her üye olumlu yorum yapsin, ya da konu sahibini pispislasin.

Depresyon olabilir
Şeker kolesterol vs yüksekse de olabilir
Kansızlıkta olabilir
ama bunlarıda kan tahlili yaptırıp öğrenebilirsin anca cnm

Kiz kim sana patlamis ne olursun oku bak normal yorumlar hep. Alinganlik ve anlamamazlik yapiyorsun.
Hem ben hic bilmiyorum ki biri konu acsin ve okuyan her üye olumlu yorum yapsin, ya da konu sahibini pispislasin.
ben baskalarinin yorumlarinda hic olumsuzluk gormedim hem bana yapiliyor

Mide yanması baş ağrısı olmuştu ama diğerleri olmadı cnm belirtiler birbirine benzer öncelikle bir dahiliyeye gidersen ordan çıkan sonuca göre yönlendirirler

1 haftadir cok uyuyorum mesela bugun 11bucuk saat uyudugum halde hala uykum var istahsizim midem yaniyor arasira sirtim basim ve kasiklarim agriyor carpintim var birden sirtima ates basiyor vantilatoru aciyorum bu seferde ayaklarim usuyor neden acaba?
Miğden için çok asitli içecekler mi tüketiyosun? Miğde rahatsızlıkları halsizliği getirir bende dönem dönem yaşıyorum

Back