- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
baskalarida hastaligini buraya yaziyor onlara duzgunce cvp veriliyor bana gelince neden sacmaliyorsunuzGerçekten bunun için mi açılmış sizce?Nerede yazıyor bu bilgi tam olarak?
E sen de ama. Tehşis için buradayız biz. Sende bizim sözümüze inanmayacaksan bu site neden var anlamadım. Kapatsınlar.saglikla hastalikla dalga gecilmez
baskalari da hastaligini buraya yaziyor onlara duzgunce cvp veriyorlar bana gelince neden dalga geciyorsunuzE sen de ama. Tehşis için buradayız biz. Sende bizim sözümüze inanmayacaksan bu site neden var anlamadım. Kapatsınlar.
Sadece uyuyasım var oda çok yogun bır hayatım vr gayet normale sizinde devamli uyuyasiniz varmis gittiniz mi doktora
1 haftadir cok uyuyorum mesela bugun 11bucuk saat uyudugum halde hala uykum var istahsizim midem yaniyor arasira sirtim basim ve kasiklarim agriyor carpintim var birden sirtima ates basiyor vantilatoru aciyorum bu seferde ayaklarim usuyor neden acaba?
herkes soru soruyor soyle oldu boyle oldu acaba neden diye onlara duzgunce cvp verilmis bana gelince herkes sacmaliyor biktim ama
peki ben doktora gideyim bu siteyide kapatsinlar o zamanBak yazdığın şeye bi yukarıda;
Uykun günün yarısı
İştah kesilmiş
Mide sinyal veriyor
Vücudunuzun çeşitli yerlerine ağrılar saplanıyor
Ateş basıyor
Ve bir haftadır böylesiniz, buraya yazıyorsunuz "Neden?" diye, ama bi kalkıp doktora gitseniz, nedenini öğreneceksiniz.
Burada da "Doktora gidin" deniliyor, cevabınız da "Bu site niye açılmış, ben de bilirim doktora gitmeyi" tarzında.
Sonra da biz saçmalıyor oluyoruz.
Derdinin teşhisi-tedavisi-çözümü hepsi doktorda; buradan çıkıp biri "Aaa bende de olduydu meğer hamişmişim" de der, biri "Aynısı kaynımda da oldu ülser bu" da der, öbürü "Sumak iç, miden üşümüştür" de der, der de der, bekle-yanlış tavsiye derken derdin büyür. Bunu da doktora gitmeyi bildiğin(!) gibi biliyor musun bari?
Burada doktor olsa gelse yazsa, yine de emin bir çözüm çıkmaz; doktor görmeden teşhis de koyamaz.
Şimdi bu nedir? Ne diyelim size?
Siz bildiğiniz teşhis istiyorsunuz; "Neden?" diye.
Nereden bilelim neden.
Size komplo kurduk çünkü.baskalarida hastaligini buraya yaziyor onlara duzgunce cvp veriliyor bana gelince neden sacmaliyorsunuz
Troll müsün kardeş sen?peki ben doktora gideyim bu siteyide kapatsinlar o zaman
siz bu siteyi ne icin kullaniyorsunuz?Size komplo kurduk çünkü.
Nereden bileyim yahu ben başkası böyle sorsa ona da doktora git derim. Diğerlerinin ne dediği beni bağlamaz.
Sadece çok fazla uyuyorum neden olabilir deseniz neyse de bir sürü belirtiniz var. Ciddi bir hastalık da olabilir başka bir şey de olabilir, nereden bilebiliriz? Tabi ki vücudunuz böyle sinyaller verdiği zaman doktora gitmeniz şart. Biz burada 10 sayfa tahmin etmeye çalışsak neye yarayacak?
ben doktora gideceksem bu siteye derdimi yazmayacaksam bu site neden var?Troll müsün kardeş sen?
Hanımefendi konuyu uzatıp polemiğe girmeyelim.siz bu siteyi ne icin kullaniyorsunuz?
ben doktora gideceksem bu siteye derdimi yazmayacaksam bu site neden var?
doktora gittikten sonra buraya yaziyorlasa doktor onlari iyilestirememis demekki e o zaman ben niye doktora gideyimHanımefendi konuyu uzatıp polemiğe girmeyelim.
Şuan konunuzun olduğu "her şeyin başı sağlık" başlığına girin bakın. İnsanlar doktora gittikten, çeşitli yollara başvurduktan sonra fikir almaya çalışıyor benzer şeyleri yaşayanlardan. Kimse kimseye doktor muamelesi yapmıyor. Doktorlar 6+ yıl boşuna mı eğitim alıyor biz teşhis koyabileceksek?
Burası doktor sitesi değil. Dikkatinizi çektiyse ya dediğim gibi doktora görünen insanlar, ya belirtileri hafif olan ya da sosyal ve ruhsal olaylarla ilgili dertleri olan insanlar konu açıyor. Sizin sorununuz büyük. Cevabınızı ancak bir doktor verebilir. Şimdi anlaştık mı? Kapiş?
Son mesajımdı, tekrar iyi günler.
Şaka mısınızdoktora gittikten sonra buraya yaziyorlasa doktor onlari iyilestirememis demekki e o zaman ben niye doktora gideyim
kisir dongu gibi devamli ayni seyi yazip duruyoruz ama ben esas konu acmama sebep olan sorunumun cevabini alamiyorumSen doktora gitmeyeceksen ve i̇nternet üzerinden herhangi bir siteye girip net sonuç alabileceksen, doktorlar, hastaneler niye var?
Mune müdürüm bir bakar mısın, arkadaşımız kkyı online dahiliye polikliniği sanıyor galiba. Anlatamadık biz.
ooofff niye saka olayim ya sizin soylediginize gore bu sonuc cikiyor adam doktora gitmis iyilesememis gelmis burda derdine derman ariyor e o zaman ben niye doktora gideyimŞaka mısınız
kisir dongu gibi devamli ayni seyi yazip duruyoruz ama ben esas konu acmama sebep olan sorunumun cevabini alamiyorum
kizdigim icin yada inattan falan degil cidden soruyorum bu site niye var?Tıbbi tanı istiyorsun da ondan.
Git bi hormon, biyokimya tam kan tahlili ve idrar tahlili yaptır bari de, en olmadı buradan bakalım sonuçlarına.
Ya da inatla daha da bekle, iyice bayılıp ölmelere yakın gidersin doktora. Ne gerek var yani neticede di mi, site niye var?
Geçmiş olsun.
hicte oyle sorunlarim yok ama bu sitedeki uyelerin o sorunlari var ve nedense hep bende patliyorlarYaz oraya sinirlilik ve de algilamada da sorun var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?