cok uyuyorum

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
1 haftadir cok uyuyorum mesela bugun 11bucuk saat uyudugum halde hala uykum var istahsizim midem yaniyor arasira sirtim basim ve kasiklarim agriyor carpintim var birden sirtima ates basiyor vantilatoru aciyorum bu seferde ayaklarim usuyor neden acaba?

Teşhis mi koyalım. Kimisi der sekerdendir, hamileliktir, vitamin eksikliğidir vs ...dert paylaşmak başka nedenin cevabini burda aramak baska .

Teşhis mi koyalım. Kimisi der sekerdendir, hamileliktir, vitamin eksikliğidir vs ...dert paylaşmak başka nedenin cevabini burda aramak baska .
herkes soru soruyor soyle oldu boyle oldu acaba neden diye onlara duzgunce cvp verilmis bana gelince herkes sacmaliyor biktim ama

herkes soru soruyor soyle oldu boyle oldu acaba neden diye onlara duzgunce cvp verilmis bana gelince herkes sacmaliyor biktim ama

Bıkmana gerek yok canım , daha çarşamba günü prezervatif yırtıldı 25 gün adetım gecıktı yazmıssın. Belirtilerin tamamen hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…