- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
bende biliyorum doktoru doktora gidecek olsam buraya niye yazayim kapatsinlar bu siteyi o zamanDoktor?
ama neden?benıde bıraksalar 10 gün uyurum.
bende biliyorum doktoru doktora gidecek olsam buraya niye yazayim kapstsinlar bu siteyi o zaman
Nedenı öğrenmek için doktora giderdim .ama neden?
Doktorun işini doktora bırakın, biz buradan nasıl teşhis koyalım? İsterseniz reçete de yazalım oldu olacak.bende biliyorum doktoru doktora gidecek olsam buraya niye yazayim kapatsinlar bu siteyi o zaman
herkes buraya derdini yaziyor ben yazinca niye suc oluyor yaDoktorun işini doktora bırakın, biz buradan nasıl teşhis koyalım? İsterseniz reçete de yazalım oldu olacak.
Suçlusunuz demedim, doktora giderseniz sorununuz çözülür, burada değil.herkes buraya derdini yaziyor ben yazinca niye suc oluyor ya
doktora gitmek benimde aklima geliyor bu site ne icin acilmis doktora gitmeden sorularina cvp bulmak icinSuçlusunuz demedim, doktora giderseniz sorununuz çözülür, burada değil.
Neyse geçmiş olsun iyi günler.
e sizinde devamli uyuyasiniz varmis gittiniz mi doktoraNedenı öğrenmek için doktora giderdim .
herkes soru soruyor soyle oldu boyle oldu acaba neden diye onlara duzgunce cvp verilmis bana gelince herkes sacmaliyor biktim amaTeşhis mi koyalım. Kimisi der sekerdendir, hamileliktir, vitamin eksikliğidir vs ...dert paylaşmak başka nedenin cevabini burda aramak baska .
herkes soru soruyor soyle oldu boyle oldu acaba neden diye onlara duzgunce cvp verilmis bana gelince herkes sacmaliyor biktim ama
Gerçekten bunun için mi açılmış sizce?doktora gitmek benimde aklima geliyor bu site ne icin acilmis doktora gitmeden sorularina cvp bulmak icin
Ay hadi inşallah . Gözün aydın şanslı bıdık.Bıkmana gerek yok canım , daha çarşamba günü prezervatif yırtıldı 25 gün adetım gecıktı yazmıssın. Belirtilerin tamamen hamilelik
adet oldum 8 inde cumartesi bitti hamile olamamBıkmana gerek yok canım , daha çarşamba günü prezervatif yırtıldı 25 gün adetım gecıktı yazmıssın. Belirtilerin tamamen hamilelik
saglikla hastalikla dalga gecilmezHamişsin yadA verem. Belki de beyninde timör var. Büyük olasılık kötürüm kalacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?