Çok utanıyorum

ssimx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
7
0
16
30
Merhaba Arkadaslar...

Ben 30 Haftalık hamileyim ve daha yeni forumdayim... Sormak istediğim bişey var yada bana bir tavsiye verirsiniz...

Ben kücük kardeşim kocamla ilişkimiz sordu... Hamile oldum için nasıl gidiyor diye sordu... Bende dedim normal ama zamanla yorucu olduğunu bana geliyor dedim....

Bir iki hafta sonra kocam sordu...
Annen gil bizim ilişkimizi soruyormu... Bende Kocama yalan söylemiyorum dedim sadece bunu sunu sordu kardeşim... Kocam baya si irlendi

Ondan sonra sordum kocama bana kızgınmısın daha Hayir demişti

Ama ben kendimi hala kötü hissediyorum ve suçlu...

Siz olsaydınız neler yapardınız?

Kizmakta hakli kardesinde olsa annende olsa mahremiyetiniz yani asla boyle bisey soylenmez. Hos bunu konu komsusuyla paylasan kadinlar bile var ama en yakinin olsa bile bence cok yanlis kimsenin bilmeye hakki yok.

Kardeşinin sorması hadi neyse de.
Kocan ne alaka soruyorlar mı diye soruyor.
Saçma muhabbet,gereksiz kızgınlık.
Suçlu hissetmen gerek bi durum yok.

Olayla bir gariplik var ama çözemedim. Erkekler böyle şeyleri merak etmez. Ailesi ilişkimizi merak ediyormu acaba diye düşünmez hiçbir erkek.

Kız kardeş merak etse bile sormaması lazım. Erkek bunu niye, neden düşünmüş anlamak imkansız.
Kardeşinize de keşke açıklama yapmasaydınız. Neyse artık olmuş bitmiş. Takmayıverin.

Bunlar ne saçma diyaloglar yahu!Kardeşin hadi sormuş da,eşin ne alaka?Hangi kocanın aklına gelir "ailen ilişkimizi soruyor mu" demek?Kardesinle kocan saçma davranmış.Huylandim.

Banada bi garip geldi .. Zaten şu konuları normal bir şekilde konuşan kadınlardan hiç haz etmem.. Eşinde durduk yere mi sordu şimdi kız kardeşinin sormasından sonra eşininde sorması tuhaf ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…