- Konu Sahibi pizzakraker
-
aynen canım kesinlikle benim kuaför hoplaya zıplaya şarkı söylerek yapıyo işini gülüyo falan başka başka konulardan konuşurduk bi yanda işini ypardı o lafa tutar bitirirdi yoksa diğer türlü olsa yaptıramazdım zaten
Kuaför en iyisi yıllardır gidiyorum hatta bugun irdaydim:) temiz bir yer olmasina dikkat edersen hic sorun olmaz guzellik merkezleri genelde daha iyi oluyor. Ilk yaptirinca utaniyosun ama sonra alisiyorsun onlar o kadar rahat davraniyor ki sen de rahatliyorsun. Iyi biri denk gelirse tamamdir. Yakin bir arkadasin varsa onunla git destek olur. İlk aciyacak illa ki ama sonra fazla uzatmadan gidersen bi cirpida biter. Gittikçe de azalir tüyler. Kendi kendine yaparsan morartirsin vs hic ugrasma.
Jilet kullanabilirsin. Herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır, özellikle bekarken.
Jilet kullanmaktan korkuyor musun?
al jiletle gıtsınne acısını cekcen eldıvenın
e jileti kimse önermiyor:44::44::44:
bundan önceki yorumlar tam aksi yönde. hiç kimse kullanmayı önermiyor :44:
Merhaba ben de 18 yaşındayım. Çok şaşırdım açıkçası bu yaşa kadar bu işlere bu kadar uzak oluşuna. 12 yaşında adet oldum ki hatırlıyorum yani ilk aldığımda da bu yaşlardaydım. Bu zamana kadar kim bilir kaç kere girip çıktık kuaföre kaştı saçtı derken hiç mi deli cesareti gelmedi de ağda yaptırmasın ? Ben yıllarca kuaföre gittim iki sene önce de lazere başladım ve senin başladığın yaşta bu işi bitirdim. Temizliğine inandığın bi kuaföre git derim ben. Ağda çok temiz oluyor ve gerçekten hiçbir şey yapamıyorsan da jiletle al. Kaç yaşındayız adet oluyoruz akıntımız oluyor bu yaz gunünde mikrop kaparsın mantar olursun olmayacak iş değil yani. Bir an önce halletmen dileğiyle..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
e jileti kimse önermiyor:44::44::44:
Bir de bu tamamen kişisel bir durum. Bazı insanlar var bacaklarını jiletle alır 1 ay çıkmaz. Bazısı ağdayla alır 1 hafta sonra uçları görünür. Tabi genetikten şanslı olmak da önemli bir durum.
merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum:26:
bana lazer yaptirdigim yerde yazdilar. eczaneden aliyorsun. zarari olsa bu kadar rahat herkese soylemezlerdi. ben cok memnun kaldim. onun sayesinde epilasyon yaptirdim. en sonda cok az tuyum kalmisti. emlaya bos yere para vermeyeyim dedim, canim cikti
merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?