- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
- Konu Sahibi healthandbreath
Ohaaa bi de utanmadan bize mi yazıyorsunuz aferin mi bekliyorsunuz pesİlk Hamleyi ben yaptım çünkü o da cesaret buldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohaaa bi de utanmadan bize mi yazıyorsunuz aferin mi bekliyorsunuz pesİlk Hamleyi ben yaptım çünkü o da cesaret buldu
Kadınlarda fantazi kurar konu yalan bile olsa üye kadın olabilir :)
Önce utanıyorum diye konu açıp yorumları okudukça ne ara "Bağ benim belletirim , mal benim elletirim." umursamazlığına ulaştınız? Kadınların libidosu varsa madem neden utanıyorum yazdınız ki? Ve hatta neden konu açtınız yani?Hahah valla kadınım hanımlar.kadınların da bir libidosu arzusu var neden garip geldi bu kadar
İşte adamı düşünüyorum mesaj atmasını falan istiyorum birazcık da
Karşılıklı oldu hanımefendi yapmasaydı o zaman o daLibido her canlıda var. Libidosu her fırlayan yanındakine sırnaşsa bunun adı taciz olur. Akıl, mantık, muhakeme sadece insanlarda var. Tavsiye ederim.
Masaj salonu değil hanımlar baya baya lüks güzellik salonu.o tarz bi yer değil yani adamın başta öyle bir amacı yoktu Emin’im benden cesaret buldu
Eksik kalanları da yapalım diyorsun yaniİşte adamı düşünüyorum mesaj atmasını falan istiyorum birazcık da
İlk hamle derken naptın sen ona nasıl karşılık verdin ilk hamleyi sen yaptıysan neden utandın utandıysan neden burda paylaşıyorsunİlk Hamleyi ben yaptım çünkü o da cesaret buldu
Sevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadım
Boşandığını söyledi
Ücüncüye gitti demek cocukta istemediyse utanması gelmiştir :))2 kere oldu bide ve sen yeni mi utandın
Planlı bir şey değildi zaten anlık bi heyecanla olduSevişmesini yargılamadım
Sevişmeyi yargılayacak son insanım herhalde bu forumda
Çok -nasıl tanımlasam- bilemedim ama güzellik salonunda arka odalarda sevişmek falan beğ
Tanışıp dışarda görüşürsün sevişirsin de bu beğ
Bayağı lüks güzellik salonuymuş bilemeyeceğim konu sahibi öyle yazmış.Zaten boyle islerin dondugu bir yer ise gercek olabilir. Konu sahibi de 2 sefer gittim diyor. Dogru ise baska kadinlarda 'tatmin' olmaya gidiyorlardir.