Çok utanıyorum kendime engel olmalıydım

Unutmaya çalışın.Rahatsız veya pişmanlık duyduysanız bir daha oraya gitmezsiniz.
Yani bundan sonra kuaföre güzellik merkezlerine falan gitmeden önce 2 kere düşüneceğim.

Evet gerçekten kendinize engel olmalıydınız ve pişman olup tevbe edin. Adam sizinle böyle birşeye rahatça giriştiyse çok rahat başkaları ile de bu işlere girilebilir yani adamı düşünmeyin aksine tiksinmek daha dogru olur. Hele ki evli ise bilemezsiniz elbette. Gerçekten hiç hoş bir konu degil nasıl bu kadar düşebildik bilmiyorum. Umarım oraya tekrar gitmezsiniz.
İşte adamı düşünüyorum mesaj atmasını falan istiyorum birazcık da

Sevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadım
Adamı tanımıyor etmiyorken evli mi sevgilisi varmı veya hastamı bilmiyorken nasıl rahat rahat sevişilir anlamıyorum sevgilisiyle veya nişanlısıyla sevişmemiş bakım yaptırmaya gitmiş tanımadığı birisiyle sevişmiş

Adamı tanımıyor etmiyorken evli mi sevgilisi varmı veya hastamı bilmiyorken nasıl rahat rahat sevişilir anlamıyorum sevgilisiyle veya nişanlısıyla sevişmemiş bakım yaptırmaya gitmiş tanımadığı birisiyle sevişmiş
İyi de o riski Almıs konu sahibi demek ki cok da önemsemiyor. İhtiyacını görmüş sadece bana kalırsa yani utanması gerekennbir durum değil en azından su an değil. Olan olmus utansa ne farkeder ki bilemedim.

Boyle yerler zaten var. Ilk defa duyuluyormus gibi tepki verilmesine sasirdim. Gitmissiniz, hosunuza da gitmis. Ne diyebiliriz ki? Bunun bir tik ilerisi baya baya sevismek e sevisecekseniz de sevisin yani ne diyelim.

Hahah valla kadınım hanımlar.kadınların da bir libidosu arzusu var neden garip geldi bu kadar

Garip gelen şey bunu bu kadar normal görüp "çok utanıyorum" diye konu açmanız.
Utanacaktıysanız neden yaptınız ve neden konu açtınız? Utanmadıysanız, çok normalse neden konu açtınız?
Yani ne diyelim ki şu konuya? İnşallah sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırıyorsunuzdur, diyeyim bari.

X