- Konu Sahibi healthandbreath
Sevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadımKusura bakma ben yargıladım
Bakıma gidip sonunu sevişmeyle bitirmişsin ugh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadımKusura bakma ben yargıladım
Bakıma gidip sonunu sevişmeyle bitirmişsin ugh
İşte adamı düşünüyorum mesaj atmasını falan istiyorum birazcık daEvet gerçekten kendinize engel olmalıydınız ve pişman olup tevbe edin. Adam sizinle böyle birşeye rahatça giriştiyse çok rahat başkaları ile de bu işlere girilebilir yani adamı düşünmeyin aksine tiksinmek daha dogru olur. Hele ki evli ise bilemezsiniz elbette. Gerçekten hiç hoş bir konu degil nasıl bu kadar düşebildik bilmiyorum. Umarım oraya tekrar gitmezsiniz.
Adamı tanımıyor etmiyorken evli mi sevgilisi varmı veya hastamı bilmiyorken nasıl rahat rahat sevişilir anlamıyorum sevgilisiyle veya nişanlısıyla sevişmemiş bakım yaptırmaya gitmiş tanımadığı birisiyle sevişmişSevişmenin nesi yargılanır ki, merak ettim. Yani istemiş yapmıs ben pişmanlığını bile cok anlayamadım
Kadınlarda fantazi kurar konu yalan bile olsa üye kadın olabilir :)Vallaha tamamini bile okumadim resmen fantazi anlatiyo ya. Degilse erkek yamiliyorum demektir cok buyuk tespit yaptim.
Boşandığını söylediAdamı tanımıyor etmiyorken evli mi sevgilisi varmı veya hastamı bilmiyorken nasıl rahat rahat sevişilir anlamıyorum sevgilisiyle veya nişanlısıyla sevişmemiş bakım yaptırmaya gitmiş tanımadığı birisiyle sevişmiş
İyi de o riski Almıs konu sahibi demek ki cok da önemsemiyor. İhtiyacını görmüş sadece bana kalırsa yani utanması gerekennbir durum değil en azından su an değil. Olan olmus utansa ne farkeder ki bilemedim.Adamı tanımıyor etmiyorken evli mi sevgilisi varmı veya hastamı bilmiyorken nasıl rahat rahat sevişilir anlamıyorum sevgilisiyle veya nişanlısıyla sevişmemiş bakım yaptırmaya gitmiş tanımadığı birisiyle sevişmiş
Allah aşkına adam işinden atılmayı göze alıp elini müşterinin memelerinde gezdirir mi? Hiç inandırıcı değil..nasıl olduğunu anlamadan adamın ellerini göğüslerimde buldum
Ve sizde buna inandınız hemenBoşandığını söyledi
Hahah valla kadınım hanımlar.kadınların da bir libidosu arzusu var neden garip geldi bu kadar
Hahah valla kadınım hanımlar.kadınların da bir libidosu arzusu var neden garip geldi bu kadar
Allah aşkına adam işinden atılmayı göze alıp elini müşterinin memelerinde gezdirir mi? Hiç inandırıcı değil.