Çok utanıyorum kendime engel olmalıydım

Ne ahlak kaldı ne edep ne namus. Birbirlerini tatmin edip hiç bir şey olmamış gibi güzellik merkezine gidiş amacına uygun olarak sohbet edilmiş. Ülkemin örf adetini bayagi asmissiniz Tebrikler. İki gün sonra hamilemiyim. Aldırmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz der ! Umarim evli değilsiniz , evliyse niz boşayin o adamı daha fazla paravan evlilik , tabiri caiz ise enayi es konumundan kurtarın insanları. Sizde hak ettiğiniz gibi yaşayın.

yapan adam evlimi bekarmi demeden işini halletmişsin,yetmemiş ikilemişsin şimdi utanma numaraları yapma bari.. o adam sana bunu yaptıysa gunde kaç tane senin gibi utangaçı rahatlatiyordur diye bir düşün kafan yerine gelsin. :KK12:

Kac kere cilt bakimina gittim yuzumden baska yerime dokunmadilar . Cilt bakiminda vucudun baska yerlerine masaji ilk defa duydum. Bu olay gercekse adam sizi tahrik.etmek icin masaj yapmis zaten. Bide ne cesaret odaya biri girer diye hicde mi cekinmedi. Belki diger calisanlarda adamin tekniginin farkinda. Boyle musteri topluyorlar:KK45:

X