- Konu Sahibi healthandbreath
İspatlaYalan ya. Erkek bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İspatlaYalan ya. Erkek bu.
pişman olduğunuz şey 2 defa olmuş yalnız. ben bunu yapmanızdan çok pişman olup buraya konu açmanıza şaşırdım. yapmışsınız olmuş bitmiş işte.Nedeni Yok işte anlık etkileşim diyelim asıl pişman olduğum şey de bu zaten
İlk Hamleyi ben yaptım çünkü o da cesaret buldu
İspatla
Ben fantazi falan yapmadım zaten afedersiniz diyerek anlattım Her şeyi.sevişmediğimizi belirtmek için anlattım ayrıntılarıVallaha tamamini bile okumadim resmen fantazi anlatiyo ya. Degilse erkek yamiliyorum demektir cok buyuk tespit yaptim.
Orama burama çok kişi dokunmuyor size baya dokunan oluyor galiba.ayrıca evet canım isterse o an öpüşüyorumHer oranıza buranıza dokunanla öpüsüyormusunuz
Sinirlenmeyin bu konuyu açarken bu tarz taşlanmayı göze almış olmalıydınızOrama burama çok kişi dokunmuyor size baya dokunan oluyor galiba.ayrıca evet canım isterse o an öpüşüyorum
Bu sitede kızlık zarı diktiren,bebeğine annelik yapmak istemeyen taşlanmıyor neden sevişen taşlanıyor hepSinirlenmeyin bu konuyu açarken bu tarz taşlanmayı göze almış olmalıydınız
O konulara yazılanları tam okumamışsınız galiba gaayet de taşlanıyorlarBu sitede kızlık zarı diktiren,bebeğine annelik yapmak istemeyen taşlanmıyor neden sevişen taşlanıyor hep