çok üşüyorum yardım...

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar ben çok üşüyen biriyim.doğalgazla ısınıyoruz.doğalgaz pahalı olduğu için düşük ısıda kullanmak zorunda kalıyoruz.size sorum en sıcak tutan yorgan, yünden sonra hangisi.böle kalın sıcak tutan yorgan ne tavsiye edersiniz?geceleri çok üşüyorum fibromiyalji olduğum için.derdime biçare nolur...:bbo:

ayagına yatakda sıcak su torbaaları varya ondan al koy yatarken ohhhhhhhhhhh sıcacık

sekerım bak sene gorursun her tarafın ısınacak bende usuyen bırıyım onu yataga koyunca her taraf ısınıooooooooo

bırde yorgan dıyınce sole yap hanı su yumus yumus battanıyeler varya ondan allll yorganın altındna ser ustuen yrgan sıcacık oluooooooo

cnm bence elektrıklı battanıye kullan yatmadan 1 saat once fıse tak ıyıce ısınsın.yatarkende cek fişten sıcacık yatarsın.bız oyle yapıyoruz....

kesinlikle polar battaniye ve sıcak su torbası tavsiye ediyorum. bende çok üşüyen biriyim ve bu ikisi üşümeye kesin çözüm oluyor

canım ben de çok üşüyen biriyim çarşafının üzerine polar battaniye ser onun üzerine yat, kendi üstüne de bi battaniye bi yorgan tamamdır işe yarıyo yerimseniben

kızlar bende çok üşüyen biriyimdir, yatağa çarşafın üzerine battaniye seriyorum kendi üzerime de bi battaniye alıp yorganı öyle örtüyorum sıcacık oluyor :lepi:

üşümekkk ooo bende çok üşürüm yazın sıcak havada bile off çok sıcak demem negüzel sıcacık derim kış korkulu rüyamdır:1no2: kat kat giyinirim banamısın demem şuan bile donuyorum.canım ben çarşafın üzerine polar battaniye yayıyorum bizim üzerimizede peluş battaniye onun üzerinede yorgan çarşaf daha soğuk oluyo polar ve battaniye hem yumuşacık hem sıcak oluyo bi dene

ben de çok üşüyorum,istanbula kar yağıyor ve hava buz,ben de göçmen kuşlar gibi sıcak ülkelere uçmak istiyorumyerimseniben

Ben de fibromiyalji hastasıyım. Ellerim ayaklarım buz gibidir hep. Sıcak su torbası yapıyorum ayaklarım için.Sıcak su torban yoksa 1 litrelik pet şişelere sıcak su koyabilirsin,sabaha kadar ayakların sıcak kalır böylece.
Arkadaşların verdikleri önerileri de göz önünde bulundurabilirsin.
Geçmiş olsun...

Ben de üşürüm ayaklarım zor ısınır ve yatarken yatakta giydiğim çoraplarım vardır pijamamın içine boğazlı bady giyerim sıcacık ne güzel olur....

polar pijama giyin,üstüne peluş battaniye onun üstüne elyaf yorgan.nevresiminde %100 pamuk olsun tamamdır.kaydirigubbakcemile5bende çok üşürüm ben hep böyle yaparım

polar bataniye süper ısıtıyor tavsiye ederim alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…