• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları çok ucuza bebek odası buldum....

senora24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
49
0
86
İstanbul
yalnız şöyle bişey var bu oda sivasta satılıyor. int.üzerinden sipariş verildiğinde 1 hafta içinde geliyor kargo ücreti onlara ait.
piyasadaki oda fiyatlarına göre çok iyi aradım görüştüm malzemenin kalitesini suntalem ve mdf karışımı dedi.
yalnız şöle bişey var int.üzerinden ödemesini yaptıktan sonra geliyor. kızlar sizce güvenilirmi.daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı*
yardımcı olursanız çok sevinirim.

site güvenilir bir site bende hamileyken bu odayı çok araştırdım beyaz ve ucuz oluşu çok hoşuma gitmişti.eşimde park beşikleri beğeniyordu.2-3 yaşından sonra çilekten genç odası alırız diye düşündük ve vazgeçtik.(maddiyattan ziyade yer sıkıntımız vardı)kıyafetleri için mobilyalarımızı aldığımız yerden mobilyalarımıza uygun kocaman 5 çekmeceli bi şifonyer aldık krafttan da park beşik aldık. (toplam 500 falan mal oldu)oğlum 7 aylık oldu iyiki de oda almamışım.kiracıyım o yüzden sıkıntı olacaktı.birde benim oğlum hala bizimle aynı odada kalıyor.geceleri çok sık uyanıyor.bazen uyandığında tekrar uykuya geçiş yapması için hafif sallamam gerekiyor.beşiği hemen elimin altında.mobilya olsaydı yatağımızın hemen yanına koyamazdık herhalde ve her defasında yataktan kalkmak zorunda kalıcaktım.eğer henüz hamile isen bebeğinin huyunu suyunu bilmeden çok pahalı bişey alma.mesela ben şu otomatik sallanan dondilonlardan almadığıma o kadar pişman oldum ki oğlum kolikli bir bebekti.sabahlara kadar sallardık .sallamayı bırakınca uyanırdı.bence çok kullanışlı bir şey byüyüncede mama sandalyesi olarak kullanıyorsun.tekerlekli oluşu müthiş güzel her yere götür.iş yaparken mutfakta ii oluyor.anakucağı görevide görür.ikinci bebişte alacağım ilk şey:))tabi evin kendine aitse oda güzel bi fikir.yardımcı olabildiysem ne mutlu:))

canım ben aynı markanın baybhope'un senin dediğin ürünün büyüyen beşiklisi var onu kullanıyorum çok memnunum ama ben eskişehirden aldım burda bayisi var ordan aldım malzemesi çok güzel hem kız hem erkek çocuk için ideal ben oğlum için aldım yakın bi arkadaşım kızı için aldı internetten nasıl alınır bilmiyorum bunun için bişi söyleyemem ama internetten alışveriş taraftarı değilim yinede sen bilirsin yada şöyle bişi yap teslimatta paranın tümünü ödücem de gelince hapsini ver buda mantıklı en azından eşşeğini sağlam kazığa bağlamış olursun...

evet kayranın dediği gibi kesin bir bayisi vardır.istanbuldasın herhalde.ben kırşehirde bile bulmuştum babyhope bayisini sen istanbulda hayli hayli bulursun.

ben aldım.. kurumu zor oluyor ama memnunum..
ben uyku seti cibinliği yatağı birarada sallanan beşik aldım 300e belis mobilyanın..

canım bende bu siteden baby2go park almıştım aynı zamanda yatagını ve nevresim takımı site güvenilir gerçi kızım o yatakta uyumadı ana dizine alıştı hafif sallanıodu o begenmeyince mecburen mobilya tipi aldık :)

canım ben mobilyaların satıldığı caddede oturuyorum ve devamlı eşe dosta bebek alışverişi yaptığımız bir yer orası.Kesinlikle güvenilir tereddüt etme yani

darkangellove58 çok iyi yaaa
canım rica etsem mobilyanın kalitesinede bakabilrmisin. nasıl bi malzeme gelecek bilmiyorum. beyaz bebek odası takımı kodu da babyhope 930

Ben de bu siteden alışveriş yaptım çok güvenilir bir site.telefonla da çok rahat ulaşabiliyorsunuz benim için önemli olan da o . mama almıştım hemen geldi . ben de havale göndermiştim parayı 400 civarı hiç sorun çıkmadı.

yalnız şöyle bişey var bu oda sivasta satılıyor. int.üzerinden sipariş verildiğinde 1 hafta içinde geliyor kargo ücreti onlara ait.
piyasadaki oda fiyatlarına göre çok iyi aradım görüştüm malzemenin kalitesini suntalem ve mdf karışımı dedi.
yalnız şöle bişey var int.üzerinden ödemesini yaptıktan sonra geliyor. kızlar sizce güvenilirmi.daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı*
yardımcı olursanız çok sevinirim.

mrb senora ben de hamileyim ve beyaz bir ooda bakıyorum.
canım ya o siteye ben de bakıyorum ürün çok güzel görünüyor ve kararsız kaldım.sen ne yaptın aldın mı?alırsak kurulumu biz yapıcaz heralde di mi?

ben de aynı siteden beğendim o takımı ama site hakkında internette çok şikayet var.aklım karıştı o yüzdeneyvahedigeldismile

Back