• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ...

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Burda gerçekten samimi bir ortam var sorunlarımızı anlatıyoruz paylaşıyoruz üstelik yüzyüze gelmediğimiz insanlar derdimize ortak oluyor fikir veriyor çare arıyor..:KK200:
Demem o ki siz KK üyelerine hepinize çok teşekkür ederimm :KK200::KK24: iyiki varsınızz , her sorunumda buraya yazdım yanımda oldunuz destek oldunuz Allah razı olsunn

Bebeğim olacagını öğrendim ,buraya da konular açmıştım bebeğim olmayacak diyordum bana umut oldunuz olumlu mesajlarınızla yaşanmışlıklarınızla...belki de bu yüzden biraz daha pozitif oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorum :KK200::KK52::eek: iyiki KK var iyiki :nazar:

Bebeklerini dört gözle beklemiş,onun hayaliyle gecelerini süslemiş kadinlarin bebek sahibi olması beni mutlu ediyor.Allah hayırlısı ile kucağıniza almayı nasip etsin.Guzel bir hamilelik gecirirsiniz umarım.

Burda gerçekten samimi bir ortam var sorunlarımızı anlatıyoruz paylaşıyoruz üstelik yüzyüze gelmediğimiz insanlar derdimize ortak oluyor fikir veriyor çare arıyor..:KK200:
Demem o ki siz KK üyelerine hepinize çok teşekkür ederimm :KK200::KK24: iyiki varsınızz , her sorunumda buraya yazdım yanımda oldunuz destek oldunuz Allah razı olsunn

Bebeğim olacagını öğrendim ,buraya da konular açmıştım bebeğim olmayacak diyordum bana umut oldunuz olumlu mesajlarınızla yaşanmışlıklarınızla...belki de bu yüzden biraz daha pozitif oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorum :KK200::KK52::eek: iyiki KK var iyiki :nazar:
Çok güzel bi konuu :) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah tadını çıkar :)

Tebrik ederim konularını okudum hep gerçekten çok sevindim sağlıkla doğar inşallah..

Back
X