Çok tembelim çooook

eger sen o ufaklıklarla hala bişeyler yapabiliyorsan buda bir başarıdır.
cocukların uyku saatleri belliyse o aralara program yapabilir iş birikmesini engellersin
Valla öğlen biri uyuyo biri uyumuyo akşamda öğlen uyuyan erken uyuyo öğlen uyumayan akşam yine uyumuyo değişikler

Bende ayni senin gibiydim bi bardagi yerinden kaldirmak icin 4 saat dusunurdum. Titizmi titiz bi adamla evlendim 2 gunde 1 evi dip köse temizliyorum hergun evi supurup siliyorum özluyorum valla daginik hallerimi :)
kendine haftada 2 gun temizlik gunu olarak belirle ogunler mutlaka temizligini yap
yatmadan önce mutlaka evi topla öyle yat
yemekmi yendi sofrayi topladiktan hemen sonra bulasiklari makinaya at hic bekletme bekletirsen yapmak istemiyo insan. Sumu ictin bardagini hemen makinaya koy tezzgahta bekletme oyle oyle zamanla alisirsin canim

Valla öğlen biri uyuyo biri uyumuyo akşamda öğlen uyuyan erken uyuyo öğlen uyumayan akşam yine uyumuyo değişikler

vallahi kardeşim ne deyim bilemiyorum zor anlıyorum, eger maddi durumun varsa haftada 1 olsun yardımcı bayan çagır veya kadeşinden görümcenden annenden kayıvalidenden falan yardım iste (kendi ailen daha makbul olur)

ŞİMdi burda ki durumu anlamak içim soruyorum.
2 çocuğun var vE onlarla ilgilenmek onlarla zaman geçirmek için bütün enerjini ve zamanını harcayıp,yorgun düştüğün için mi ev işlerine üşeniyorsun.
Yoksa hem çocuklarla çok fazla vakit geçirmeyip hemde tembellik mi yapıyorsun.
Eğer 1.si ise yapacak şey su işleri önem sırasına koyacaksın,yemekleri de günlük yapabilirsin mesela
He ama ikincisiyse evde vakti neyşe geçiriyorsun onu bilmek lazım

Canim bn o kadar hizli pratik temiz bi insandim ki.. İs arasinda eve gidip kek yapar ise geri donerdim. O gunlerimi dusununce zorum neymis diyorum
Sonra calismaya baslayinca biraz gitti bu durum. En son darbeyi hamilelikte yedim
9 ay yiyip icip cikarip uyudum
Cocuk olunca da elim yavaslamis baya farkettim. Ama yine de mutfagim hep temizdir camasir suyuyla temizlerm banyo oyle. Haftada bir de olsa supururum. Yetmiyo ama..
Salon da kucuk zaten daginik olsa adim atmaya yer olmaz. Ama cocugun esyalari salon da da durur.. Onlar biraz daginiklik yapar..
Misafir pek istemem misafir geldiyse ev alip basini gidiyo. İdare eder olsun yeter ya bnm camasirlarda uc gundur balkonda

2. Çocuklu evde düzen aranmaz der kayinvalidem dört dörtlük olmamam normal canım ama biriktirmeden yaparsan biraz daha kolaylaşır benimde 2 oğlum var akşama kadar ev toplamayla geçiyor günüm topluyorum tekrar dağılıyor ben yatacagimizda heryeri topluyorum daha iyi oliyo kahvaltıdan sonra 1 saat çizgifilm hakları var onlar izlerken süpürme silme lavabo tuvalet işini yapıyorum makinaya çamaşır atıyorum hergün cikiyo çamaşır sonra oglanlarla oyun zamanı sonra küçük uyuyor buyuk le ya oyun yada mutfağa yanıma çağırıyorum yemek yaparken yardım et diye oda memnun oluyor 4 yaşında küçük uyanınca dışarı çıkıyoruz eve gelince yoruluyorlar bende dinleniyotum biraz akşamı ediyoz böyle birikince gözümde buyuyo iyice uyuşukluk çöküyor o yuzden bekletme canım bigun öncesinden plan yap yarın şunu bunu yapi cam diye

Oncelikle evindeki kullanmadigin iviri ziviri atmakla basla evdr nekadar az esyan olursa sende temizliklikte iste okdar isteyrek yaparsin birde evine temizlikci vagir cocuklari birakacagin biri varsa birak eve odalari sirayla yapin atilcaklari at evin temiz oldumu zatenn duzen bozulmasin diye yaparsin herhun camasirlarini yika cocuklar uyuynca topla dolaba yerlestir cocukla zor oluyor Allah kolaylik versin

Valla makinem yok zaten de benim koca da dağınık arkadaş ama çok sağol tavsiyelerin için esimde titiz olsaydı belki bende senin gibi olabilirim

Şöyle ki ben doğuştan tembelim kendimi bildim bileli çok seviyorum temiz olmayı düzenli olmayı bunu yaptığım zamanlar çok mutluyum ama bunu her zaman yapamiyorum usengeclik ten

Ben çocuklarla çok zorlanıyor çünkü yaşından mıdır bilmem kızım hiçbir şeyden memnun olmuyor en ufak biseyde ağlayıp kendini yerlere atiyo benim enerjim kalmiyo galiba

Çok sağol haklisin şimdi kalkıp ıvır zıvır ne varsa atıyorum evi temizliyorum ve bundan sonra kendime iş planı yapıyorum umarım bunu sürekli yapabilirim bana güç verdiniz kizlar hakkınızı odeyemem

Misafir fazla gelmez zaten ama geldimi de utanıyorum ya önceden haber verip de geliyorsa o zaman mecbur topluyorum tabi

vallahi kardeşim ne deyim bilemiyorum zor anlıyorum, eger maddi durumun varsa haftada 1 olsun yardımcı bayan çagır veya kadeşinden görümcenden annenden kayıvalidenden falan yardım iste (kendi ailen daha makbul olur)
Maalesef ailemden kimse bakmaz yalan söyleyemem eşimin ailesine de guvenim yok mahvolur çocuklar biraksam maddi durumum olsa keşke hiç dusunmem cagirirdim birini ama ben yapmak zorundayim

Bilmem herkes benim gibi değil ki sonuçta genetik sanırım bendeki acaba doktora mi gitsem diyorum bazen beni su usengeclikten kurtaricak bi ilaç icat edilmiş midir acaba

Maddi durumunuz varsa yardimci tutun ..
Bi de oturma diye kendinize surekli telkin verin .
Yemek yendi Mi dogru makiney
Camasir kurudu mu dogru dolaba
Oyuncaklar sepetlere gibi gibi ..
Yatmadqn once daginik birakmamaya calisin .
Aldigin seyi aldigin yere koy
Bi de fazlalik bulundurmayin

2 bebekle normal cnm dert etme bu kadar bende 1 tane varda ben öyleyim şu sıralar vitamin kullanmaya başladım iyi geldi bi enerji geldi bak yapıyorum bu aralar temizlik falan

Maalesef ailemden kimse bakmaz yalan söyleyemem eşimin ailesine de guvenim yok mahvolur çocuklar biraksam maddi durumum olsa keşke hiç dusunmem cagirirdim birini ama ben yapmak zorundayim
Cok benziyoruz aileler konusunda, bi fark var bende tek cocuk var.

Benim yatak odam salon mutfak genelde topludur. Ama ütü masasının üstü hep ütülenecek çamaşır yığılı, çamaşırlıkta kurumuş çamaşırlar hep bekler. Dip köşe silme alışkanlığım malesef pek yok. Ben de buna takıyorum. Her gün süpürürüm nerdeyse ama silmekten nefret ediyorum. İki günde bi dip köşe silerim diyenlere gözlerimi pörte pörte bakıyorum.

Bu tembellikten bir ben memnunum herhalde.
Ben tembel ve dağınık bir kadınım, kendimi ev işiyle yıpratmaya da niyetim yok. Ben evden daha önemliyim.

Düzenli temizlediğim yerler sadece mutfak ve banyo. Bulaşık biriktirmem, kullanılan direkt makinaya. Gece yatarken de klozete domestos dökerim sabaha kadar durur. Sabah lavaboyu klozeti bi şöyle geciveririm üstten oldu bitti. Küvet temizlemek kocanın işi, ona hiç ellemem. Bi de haftada bir nevresim degistiririz birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…