• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür bu günler de varmış.sanırım eşimle biz olmaya başlıyoruz

Adiniza cok sevindim ins bu durumda olan arkadaslarimizda sizin gibi mutlu olurlar:KK71:

Kiskanc kadinlar gibiler desene.
Sanirim fitne ve fesatlik o en buyuk abiden cikiyor.
E peki 2 si evli, biri koruyor karisini, oteki de mi korumuyor senin esinin onceden yaptigi gibi ?

aynen canım.öteki eşine çok ilgili davranıyor önemsetiyor.ama tabi arkadan dedikodusunu da yapıyor.düşünsene bizim nikahımız oldu önce kayınvalideme gittik sonra bizim eve gidice annemlere giderken büyük abi sizin orada ne işiniz var ki dedi.küçük abi de bana biraz çocuğu bize de gönder dedi.kına gecesinde küçük abi gece bitmeden eşime abim seni evde bekliyor hadi demeler.eve çağırmalar.aşırı derecede kıskançlar

bir de eşine sahip çıkan abi istanbuldan ailesiyle gelirken geze geze gelirler her gelişlerinde bu kardeşler birbirlerini ararlar dolduruşa getirirler belki birbirlerini 10 kere ararlar işte niye bu geze geze geliyo niye böyle yapıyo.işte babamı görmek istemiyo.babam torunlarını göremiyo falan diyolar.ama kayın pederimin zaten çocukları ne sevdiği var ne ilgilendiği.adam çok sevse gider görür zaten madem o kadar çok görmek istiyo gider görür.işte kıskançlık fesatlık yüzünden babayı öne sürüyorlar.adam gamsız bişey zaten umrunda mı sanki.o abinin düğün kasedini izledik inanırmısınız düğünde kardeşler çok üzgünüz abimizi kaybediyoruz diyolar :KK48:

Boyle bir konuya masallah demezsem icim rahat etmezdi. Masallah allah nazarlardan saklasin mutlulugunuzu daim etsin darisi diger dertlilerin basina

Boyle bir konuya masallah demezsem icim rahat etmezdi. Masallah allah nazarlardan saklasin mutlulugunuzu daim etsin darisi diger dertlilerin basina

amin canım inşallah diğer arkadaşlarım için ben de dua edicem.diğer konularımı da açın bi okuuyun

aynen canım.öteki eşine çok ilgili davranıyor önemsetiyor.ama tabi arkadan dedikodusunu da yapıyor.düşünsene bizim nikahımız oldu önce kayınvalideme gittik sonra bizim eve gidice annemlere giderken büyük abi sizin orada ne işiniz var ki dedi.küçük abi de bana biraz çocuğu bize de gönder dedi.kına gecesinde küçük abi gece bitmeden eşime abim seni evde bekliyor hadi demeler.eve çağırmalar.aşırı derecede kıskançlar
esinin kardesleri cidden cok garipmis.
Erkeklerin esleri hakkinda dedikodu yapmasi cok itici birsey.
Umarim yatak muhabetti yapmiyorlardir.
demek ki tek problem, kayinvalide, gorumce olmuyo.

Masallah ikisi de yok sende ama kayinlarin aratmamis.

esinin kardesleri cidden cok garipmyolardır is.
Erkeklerin esleri hakkinda dedikodu yapmasi cok itici birsey.
Umarim yatak muhabetti yapmiyorlardir.
demek ki tek problem, kayinvalide, gorumce olmuyo.

Masallah ikisi de yok sende ama kayinlarin aratmamis.

tabi aynen öyle canım.benimkiler aratmıyolar cidden sağolsunlar. bir de kulaklarımla duyuyorum işte en büyük gelinin ardından konuşuluyo bu 3 kardeş balkonda oturuyor diyolar ki niye kardeşine gidiyor da buraya gelmiyor işte şöyle yaptı ben çok gıcık oldum vs konuşmalar.yani benim bildiğim erkekler bunları düşünmezler ama benimkiler cidden kadın beyinli en ince ayrıntıya kadar düşünüp dedikodu yapabiliyolar.

dün döndüler kendi evlerine.kızlar bir de canımı sıkan bişey daha var.sürekli eşimi çocuk gibi ordan oraya koşturtuyorlar.bişey yapılacak eşim bişey alınacak eşim çay doldurulacak eşim adam oturduğu yerden emrediyor.onlar geldiği gün eşim soğukta dışarıdan içeriye girmedi işlerden.ve gece astım krizi tuttu.o gündür de hasta.adam öyle bişey ki oturduğu yerden emrediyor ağa gibi.her halta eşimi gönderiyolar

eski açtığım konuları açıp okuyabilirsiniz.bi sürü problemlerimiz vardı eşimle.o kadar zamn sonra sanırım huzura ericez.şöyle ki olumlu değişimler var.ben ona anlatmaya çalıştığımda hayır yok öyle bişey derdi sözümü kesip sesini yükseltirdi ben alttan alırdım o hiç alttan almazdı.bana eyvallahı olmazdı.dinlemezdi.destek olmazdı daha sıkıntılarımın üstüne bana hakaret ederdi.bi gün ben yine ağlıyorum hıçkıra hıçkıra dedim ki benim bu kadar sıkıntım var iken ne aileme ne sana içimi dökemiyorum.kimse anlamıyor üstüne üstlük köstek olunuyor, bir de hakaret ediyorsun, benim sıkıntılarımı birine anlatmaya ihtiyacım varken hiç kimse beni dinlemiyor dedim.canımı acıtmak için uğraşıyorsun benim yanımda olmana ihtiyacım var,benim yanımda kimse yoksa sizin hayatımda olmanıza ne gerek var dedim ve kavga etmeden sesini alçalt diyerek susturdum ve dinlettim kendimi ona.o anlamadıkça kaçtım ondan kavga etmeden.kendi köşeme çekildim kitabımı okudum.bi kaç kere yaşadık bunları.baktı gördü ki ben kavga etmek istemiyorum o da bana yaklaşmaya başladı.beni dinlemeye başladı.biribirimize anlayışlı olmaya başladık.o benim gönlümü kırdığını anca farketti.hassasiyetlerimi anlamaya ve bana değer vermeye başladı.iki haftadır çok yol kat ettik.bu hafta kardeşleri geldi onlar eşimi dolduruşa getirirlerdi ve benimle ilgilenmesinden hoşlanmazlardı.sadece eşim varmış gibi davranıp benim onlar için değersiz olduğumu farkettirmek için her şeyi yapıyorlardı.ama eşimin yanında sanki beni çok seviyormuş gibi davranırlardı.kardeşlerini pohpohlayıp kendilerine çekmek için ellerinden geleni ardına koymazlardı.fakat ben de şimdi onlar nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım.ve farkettim ki onlar daha da gıcık oluyorlar.hatta dün kardeşlerinin suratları asıldı mutlu görünce bizi.eşim onların yanında benimle nasıl ilgileniyor bi görseniz sanki eşim o kişi değil çok değişti.mesela ailesi beni hiç bi zaman düşünmez.eşimin kardeşi dedi ki yerde yiyelim yemeği eşim dedi ki hayır masada yiyelim hanım oturamıyo yerde dedi şok oldum resmen sürekli benimle ilgilendi.ben eşime dedim beni şaşırtıyorsun mutlu ediyosun, deseler senin bu kadar değişeceğini inanmazdım dedim.o da aşkım seni benden başka kimse düşünmez tabiki de düşüneceğim seni dedi.çok mutluyum arkadaşlar.resmen dipteydim ve eşim beni oradan çekti çıkardı.biribirimize içimizi döktük akşam.dedim ki sen beni dinlemezdin ne değişti şimdi o da seni dinlemediğim zaman doluyosun her şeyi içinde biriktiriyosun daha çok mutsuz oluyosun ben de zamanla anlıyorum neler yaptığımı yanlışlarımı dedi....

biraz karışık oldu ama kusura bakmayın kızlar

Çok iyi olmuş sevindim vallahi böyle düzelen evlilikleri görmek çok güzel. Dilerim hep böyle iyi günleriniz devam eder. Sizin kavga etmemek istediğinizi belli etmeniz çok iyi olmuş. Şansınız varmış ki eşiniz sizi anlayan biri çıkmış. Toparlamış kendini.

Çok iyi olmuş sevindim vallahi böyle düzelen evlilikleri görmek çok güzel. Dilerim hep böyle iyi günleriniz devam eder. Sizin kavga etmemek istediğinizi belli etmeniz çok iyi olmuş. Şansınız varmış ki eşiniz sizi anlayan biri çıkmış. Toparlamış kendini.

o kadar sıkıntıdaydım ki ilaç oldu resmen bana bişeyleri değiştirmeye çalışması ona karşı daha da yaklaştırdı beni.birbirimize daha da bağlandık

dün döndüler kendi evlerine.kızlar bir de canımı sıkan bişey daha var.sürekli eşimi çocuk gibi ordan oraya koşturtuyorlar.bişey yapılacak eşim bişey alınacak eşim çay doldurulacak eşim adam oturduğu yerden emrediyor.onlar geldiği gün eşim soğukta dışarıdan içeriye girmedi işlerden.ve gece astım krizi tuttu.o gündür de hasta.adam öyle bişey ki oturduğu yerden emrediyor ağa gibi.her halta eşimi gönderiyolar
Sen hic sesini cikarma, bosver. Simdilik birak esin eziyet cekicekse ceksin.

günaydın arkadaşlar eşimin abileri gittikten beri sürekli telefonla konuşuyorlar ve eşim yine eskisi gibi davranmaya başladı garip bi şekilde.sanki uzaklaştı benden.sizce bana iyi davranması onları sinirlendirmiş midir ? o yüzden dolduruyo olabilirler mi eşimi

günaydın arkadaşlar eşimin abileri gittikten beri sürekli telefonla konuşuyorlar ve eşim yine eskisi gibi davranmaya başladı garip bi şekilde.sanki uzaklaştı benden.sizce bana iyi davranması onları sinirlendirmiş midir ? o yüzden dolduruyo olabilirler mi eşimi
olabilirler tabii anlattıklarınıza bakılırsa ama şimdi bilip bilmeden kimsenin günahına da giremeyiz ki..

ailesine düşkün (edilen/yapılan) erkekler malesef evliliklerinin ilk zamanlarında böyle bir kimlik bunalımı yaşıyorlar.
ben evlendiğimde hem görümce hem kaynım bekardı. evde malesef pek sözü geçmeyen bir baba, herkesi diliyle etkisi altına almış bir anne vardı. bana hakkaten baya çektirdiler. önce kaynım evlendi. görümcem 4 sene sonra evlenebildi. işte o evlenince ne hikmetse tüm sorunlar halloldu. Allah biliyor yuvamda huzurumu çok bozdu. yeni gelinken ve yeni doğum yapmışken fitneleri sayesinde çok ağladım. mazlumun ahını aldı bence. şimdi boşanmanın eşiğinde. ettiklerini nasıl bulduğuna inanamazsın, benim canımı sıktığı laflar şuanda cümle cümle kendisine ediliyor.
bu süreçte eşim de ailesi ve benim aramda kaldı. benim hatam da o süreçte hep ailesini suçlamak oldu. sonra bunu bıraktım. şimdi senin dediğin gibi gelip bana kendisi ailesini eleştiriyor,benim yanımda annesine kızıyor. eskiden tek bir kelime duyamazdım.. ama ben ona bu durumda destek verip onunla bir olup ailesine olumsuz bişey söylemiyorum.cevap vermiyorum hatta bazen savunuyorum bile.. öyle deme o senin annen baban gibi..

arkadaşlar malesef eşim eskiye döndü...sanki beyni resetlendi.şaşırmış durumdayım.resmen 365 derece döndü:mad:

ne kavga ettik ne başka bişey.lakin bu kadar soğuk olmasına sebep ne anlamıyorum.evi onlar yüzünden değiştirmiştik acaba o konuda mı konuştular ki

Back