sağolasın canım allah razı olsun ben bile inanmazdım bu kadar iyi olabileceğimize çok şaşkınım aslında
2 abi evli en büyükleri bekar ve evlenmesi imkansız.bütün kardeşler büyük olana hayran yalnız bi tane abiyi dışlıyorlar bunlar bir olup çünkü ortanca abi eşine laf ettirmiyor ve sahip çıkıyor ve çocukları var onların.büyük abi sürekli bişeylere takıyor ve o yönde kardeşleri yönlendirmeye çalışıyor.bekar olduğu için evlileri de kendisi gibi sanıyor.aynı memlekette kalıyoruz ama onlar aslen benim memleketimden değiller.düşünsenize evin içinde en küçük benim eşim.kimse bir şey yapmıyor sadece eşime bişeyler söyleniyor ve eşimde küçük olduğu için onu yapıyor.çay içilir bişeyler yenir eşime söylenir, eve bişey alınacaktır o eşime söylenir, kardeşlerden birinin evinde yağ biter zeytin salça biter o eşimden istenir, işte reçel yapılacaktır o eşimden istenir.evde araba var kayınpederimin bizim araba istenir.ufak şeyleri anlatmıyorum bile.evimin içinden gıda maddeleri istenir evlerine götürülür ben açıkta kalırım.artık görgüsüz demek istemiyorum ama fazlasıyla görgüsüz anlayışsız ve düşüncesiz insanlar.sadece kendileri varmış gibi davranırlar.mesela babannem kalp hastası ve ameliyat oldu yoğun bakımda yatıyor durumu kritik ama abilerinin tek derdi eşimi de yanlarına alıp gezip tozmak.kendi akrabaları olsa farklı olurlar ama benim sanki ailem yokmuş benimkiler önemsizmiş gibi davranırlar.işin garibi de eşim de hemen kaçıp gitmenin derdinde olur hep 5 dk bekliyeyim demez hastanede önemli zamanlarda