Allah daim etsin mutluluğunuzu.Çok sevindim adınıza.eski açtığım konuları açıp okuyabilirsiniz.bi sürü problemlerimiz vardı eşimle.o kadar zamn sonra sanırım huzura ericez.şöyle ki olumlu değişimler var.ben ona anlatmaya çalıştığımda hayır yok öyle bişey derdi sözümü kesip sesini yükseltirdi ben alttan alırdım o hiç alttan almazdı.bana eyvallahı olmazdı.dinlemezdi.destek olmazdı daha sıkıntılarımın üstüne bana hakaret ederdi.bi gün ben yine ağlıyorum hıçkıra hıçkıra dedim ki benim bu kadar sıkıntım var iken ne aileme ne sana içimi dökemiyorum.kimse anlamıyor üstüne üstlük köstek olunuyor, bir de hakaret ediyorsun, benim sıkıntılarımı birine anlatmaya ihtiyacım varken hiç kimse beni dinlemiyor dedim.canımı acıtmak için uğraşıyorsun benim yanımda olmana ihtiyacım var,benim yanımda kimse yoksa sizin hayatımda olmanıza ne gerek var dedim ve kavga etmeden sesini alçalt diyerek susturdum ve dinlettim kendimi ona.o anlamadıkça kaçtım ondan kavga etmeden.kendi köşeme çekildim kitabımı okudum.bi kaç kere yaşadık bunları.baktı gördü ki ben kavga etmek istemiyorum o da bana yaklaşmaya başladı.beni dinlemeye başladı.biribirimize anlayışlı olmaya başladık.o benim gönlümü kırdığını anca farketti.hassasiyetlerimi anlamaya ve bana değer vermeye başladı.iki haftadır çok yol kat ettik.bu hafta kardeşleri geldi onlar eşimi dolduruşa getirirlerdi ve benimle ilgilenmesinden hoşlanmazlardı.sadece eşim varmış gibi davranıp benim onlar için değersiz olduğumu farkettirmek için her şeyi yapıyorlardı.ama eşimin yanında sanki beni çok seviyormuş gibi davranırlardı.kardeşlerini pohpohlayıp kendilerine çekmek için ellerinden geleni ardına koymazlardı.fakat ben de şimdi onlar nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım.ve farkettim ki onlar daha da gıcık oluyorlar.hatta dün kardeşlerinin suratları asıldı mutlu görünce bizi.eşim onların yanında benimle nasıl ilgileniyor bi görseniz sanki eşim o kişi değil çok değişti.mesela ailesi beni hiç bi zaman düşünmez.eşimin kardeşi dedi ki yerde yiyelim yemeği eşim dedi ki hayır masada yiyelim hanım oturamıyo yerde dedi şok oldum resmen sürekli benimle ilgilendi.ben eşime dedim beni şaşırtıyorsun mutlu ediyosun, deseler senin bu kadar değişeceğini inanmazdım dedim.o da aşkım seni benden başka kimse düşünmez tabiki de düşüneceğim seni dedi.çok mutluyum arkadaşlar.resmen dipteydim ve eşim beni oradan çekti çıkardı.biribirimize içimizi döktük akşam.dedim ki sen beni dinlemezdin ne değişti şimdi o da seni dinlemediğim zaman doluyosun her şeyi içinde biriktiriyosun daha çok mutsuz oluyosun ben de zamanla anlıyorum neler yaptığımı yanlışlarımı dedi....
biraz karışık oldu ama kusura bakmayın kızlar
eski açtığım konuları açıp okuyabilirsiniz.bi sürü problemlerimiz vardı eşimle.o kadar zamn sonra sanırım huzura ericez.şöyle ki olumlu değişimler var.ben ona anlatmaya çalıştığımda hayır yok öyle bişey derdi sözümü kesip sesini yükseltirdi ben alttan alırdım o hiç alttan almazdı.bana eyvallahı olmazdı.dinlemezdi.destek olmazdı daha sıkıntılarımın üstüne bana hakaret ederdi.bi gün ben yine ağlıyorum hıçkıra hıçkıra dedim ki benim bu kadar sıkıntım var iken ne aileme ne sana içimi dökemiyorum.kimse anlamıyor üstüne üstlük köstek olunuyor, bir de hakaret ediyorsun, benim sıkıntılarımı birine anlatmaya ihtiyacım varken hiç kimse beni dinlemiyor dedim.canımı acıtmak için uğraşıyorsun benim yanımda olmana ihtiyacım var,benim yanımda kimse yoksa sizin hayatımda olmanıza ne gerek var dedim ve kavga etmeden sesini alçalt diyerek susturdum ve dinlettim kendimi ona.o anlamadıkça kaçtım ondan kavga etmeden.kendi köşeme çekildim kitabımı okudum.bi kaç kere yaşadık bunları.baktı gördü ki ben kavga etmek istemiyorum o da bana yaklaşmaya başladı.beni dinlemeye başladı.biribirimize anlayışlı olmaya başladık.o benim gönlümü kırdığını anca farketti.hassasiyetlerimi anlamaya ve bana değer vermeye başladı.iki haftadır çok yol kat ettik.bu hafta kardeşleri geldi onlar eşimi dolduruşa getirirlerdi ve benimle ilgilenmesinden hoşlanmazlardı.sadece eşim varmış gibi davranıp benim onlar için değersiz olduğumu farkettirmek için her şeyi yapıyorlardı.ama eşimin yanında sanki beni çok seviyormuş gibi davranırlardı.kardeşlerini pohpohlayıp kendilerine çekmek için ellerinden geleni ardına koymazlardı.fakat ben de şimdi onlar nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım.ve farkettim ki onlar daha da gıcık oluyorlar.hatta dün kardeşlerinin suratları asıldı mutlu görünce bizi.eşim onların yanında benimle nasıl ilgileniyor bi görseniz sanki eşim o kişi değil çok değişti.mesela ailesi beni hiç bi zaman düşünmez.eşimin kardeşi dedi ki yerde yiyelim yemeği eşim dedi ki hayır masada yiyelim hanım oturamıyo yerde dedi şok oldum resmen sürekli benimle ilgilendi.ben eşime dedim beni şaşırtıyorsun mutlu ediyosun, deseler senin bu kadar değişeceğini inanmazdım dedim.o da aşkım seni benden başka kimse düşünmez tabiki de düşüneceğim seni dedi.çok mutluyum arkadaşlar.resmen dipteydim ve eşim beni oradan çekti çıkardı.biribirimize içimizi döktük akşam.dedim ki sen beni dinlemezdin ne değişti şimdi o da seni dinlemediğim zaman doluyosun her şeyi içinde biriktiriyosun daha çok mutsuz oluyosun ben de zamanla anlıyorum neler yaptığımı yanlışlarımı dedi....
Maşallah Subhanallaheski açtığım konuları açıp okuyabilirsiniz.bi sürü problemlerimiz vardı eşimle.o kadar zamn sonra sanırım huzura ericez.şöyle ki olumlu değişimler var.ben ona anlatmaya çalıştığımda hayır yok öyle bişey derdi sözümü kesip sesini yükseltirdi ben alttan alırdım o hiç alttan almazdı.bana eyvallahı olmazdı.dinlemezdi.destek olmazdı daha sıkıntılarımın üstüne bana hakaret ederdi.bi gün ben yine ağlıyorum hıçkıra hıçkıra dedim ki benim bu kadar sıkıntım var iken ne aileme ne sana içimi dökemiyorum.kimse anlamıyor üstüne üstlük köstek olunuyor, bir de hakaret ediyorsun, benim sıkıntılarımı birine anlatmaya ihtiyacım varken hiç kimse beni dinlemiyor dedim.canımı acıtmak için uğraşıyorsun benim yanımda olmana ihtiyacım var,benim yanımda kimse yoksa sizin hayatımda olmanıza ne gerek var dedim ve kavga etmeden sesini alçalt diyerek susturdum ve dinlettim kendimi ona.o anlamadıkça kaçtım ondan kavga etmeden.kendi köşeme çekildim kitabımı okudum.bi kaç kere yaşadık bunları.baktı gördü ki ben kavga etmek istemiyorum o da bana yaklaşmaya başladı.beni dinlemeye başladı.biribirimize anlayışlı olmaya başladık.o benim gönlümü kırdığını anca farketti.hassasiyetlerimi anlamaya ve bana değer vermeye başladı.iki haftadır çok yol kat ettik.bu hafta kardeşleri geldi onlar eşimi dolduruşa getirirlerdi ve benimle ilgilenmesinden hoşlanmazlardı.sadece eşim varmış gibi davranıp benim onlar için değersiz olduğumu farkettirmek için her şeyi yapıyorlardı.ama eşimin yanında sanki beni çok seviyormuş gibi davranırlardı.kardeşlerini pohpohlayıp kendilerine çekmek için ellerinden geleni ardına koymazlardı.fakat ben de şimdi onlar nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım.ve farkettim ki onlar daha da gıcık oluyorlar.hatta dün kardeşlerinin suratları asıldı mutlu görünce bizi.eşim onların yanında benimle nasıl ilgileniyor bi görseniz sanki eşim o kişi değil çok değişti.mesela ailesi beni hiç bi zaman düşünmez.eşimin kardeşi dedi ki yerde yiyelim yemeği eşim dedi ki hayır masada yiyelim hanım oturamıyo yerde dedi şok oldum resmen sürekli benimle ilgilendi.ben eşime dedim beni şaşırtıyorsun mutlu ediyosun, deseler senin bu kadar değişeceğini inanmazdım dedim.o da aşkım seni benden başka kimse düşünmez tabiki de düşüneceğim seni dedi.çok mutluyum arkadaşlar.resmen dipteydim ve eşim beni oradan çekti çıkardı.biribirimize içimizi döktük akşam.dedim ki sen beni dinlemezdin ne değişti şimdi o da seni dinlemediğim zaman doluyosun her şeyi içinde biriktiriyosun daha çok mutsuz oluyosun ben de zamanla anlıyorum neler yaptığımı yanlışlarımı dedi....
Karısık olmuş ama olsun sen mutlumusun tamamdır
amin hepimizin inşallah canım inan ben de çok hatalr yaptım sıkıntılarımı bi de abileriyle paylaştım onların önünde ağladım.onlar ne yaptılar eşime eşin bizi kıskanıyor dediler ince ince eşimi işlediler sandılar ki bizim aramız daha kötü olucak ama yanıldılar.her defasında eşim onların yanında oldu.ben şimdi ortalığı velveleye vermeden işimi sinsice halletmeyi öğrendim.herkes asıl beni şimdi görecek.hafta sonu buradalardı.onlar buradayken hep kavga ederdik eşimle ama bu sefer tam tersi oldu.eşim ve ben olması gerktiği gibi davrandık birbirimize.abisi bi gıcık oldu ki anlatamam
Amsn maasalla bol bol felak nas kulku oku evını sırkeylr sıl
Olmaz olur mu yer gök duayla ayakta duruyor yuce Allah kulum sen iste ben vereyim diyor sen duana devam et herzamancanım biliyo musun felak nas ve sirke yi uyguluyorum :))))acaba faydası var mıdır?
Oncelikle cok sevindim, esini taniyip iletisim kurabildigin icin. Esini de tebrik etmek lazim, seni anlamis.
Ama merak ettim, abileri evli deyil mi ?
Gorumcen var mi ?
Bu arada torelere bagli olan insanlarla zor olur gecinmek, hele de yabanci yerden gelin geldiyseniz. Haklisiniz.
Olmaz olur mu yer gök duayla ayakta duruyor yuce Allah kulum sen iste ben vereyim diyor sen duana devam et herzaman
sağolasın canım allah razı olsun ben bile inanmazdım bu kadar iyi olabileceğimize çok şaşkınım aslında
2 abi evli en büyükleri bekar ve evlenmesi imkansız.bütün kardeşler büyük olana hayran yalnız bi tane abiyi dışlıyorlar bunlar bir olup çünkü ortanca abi eşine laf ettirmiyor ve sahip çıkıyor ve çocukları var onların.büyük abi sürekli bişeylere takıyor ve o yönde kardeşleri yönlendirmeye çalışıyor.bekar olduğu için evlileri de kendisi gibi sanıyor.aynı memlekette kalıyoruz ama onlar aslen benim memleketimden değiller.düşünsenize evin içinde en küçük benim eşim.kimse bir şey yapmıyor sadece eşime bişeyler söyleniyor ve eşimde küçük olduğu için onu yapıyor.çay içilir bişeyler yenir eşime söylenir, eve bişey alınacaktır o eşime söylenir, kardeşlerden birinin evinde yağ biter zeytin salça biter o eşimden istenir, işte reçel yapılacaktır o eşimden istenir.evde araba var kayınpederimin bizim araba istenir.ufak şeyleri anlatmıyorum bile.evimin içinden gıda maddeleri istenir evlerine götürülür ben açıkta kalırım.artık görgüsüz demek istemiyorum ama fazlasıyla görgüsüz anlayışsız ve düşüncesiz insanlar.sadece kendileri varmış gibi davranırlar.mesela babannem kalp hastası ve ameliyat oldu yoğun bakımda yatıyor durumu kritik ama abilerinin tek derdi eşimi de yanlarına alıp gezip tozmak.kendi akrabaları olsa farklı olurlar ama benim sanki ailem yokmuş benimkiler önemsizmiş gibi davranırlar.işin garibi de eşim de hemen kaçıp gitmenin derdinde olur hep 5 dk bekliyeyim demez hastanede önemli zamanlarda
afferim kardes sifreyi bulmussun aynen devam et bu yoldan mutluluklarteşekkür ederim kızlar amin.eski konularımı açıp bi okuyun.tek tük şeyler kaldı ama onları da ben dert etmiyorum.eskiye dönüş yapıp eskiden ki gibi davranmasından korkuyorum ama umarım olmaz.nasıl gidersek inşallah öyle devam eder.mesela kayınpedere gittiğimizde gece yarısı dönerdik özellikle kardeşleri varken.şimdi ben ağrım olduğunda msj atıyorum aşkı kalkalım mı diyorum.o hemen kalkalım diyor.veya benden önce kalkalım diyor.kardeşlerine ve babasına eskisi gibi ilgili davranıyorum o yüzden eşim artık onlarla benim hakkımda konuşucak bişey bulamaz.onlar dertlenirlerse ki sorun yapmakta üstlerine yok eşim kaale almaz diye düşünüyorum :) kendi açtıkları çukura kendileri düşüyorlar anlıycağnız.onları kendi silahlarıyla vurmak güzelmiş.eşimin bişeylerin farkına varması cidden bana mutluluk veriyor.ve onun bu tarz davranmasını desteklemek amaçlı mutlu olduğumu ve onu da mutlu etmek istediğimi söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?