Çok şükür bu günler de varmış.sanırım eşimle biz olmaya başlıyoruz

Problemlere artık ne güzel ikiniz de çözüm odaklı davranıyorsunuz. Iyi olmanıza çok sevindim.boyle konuları okuyunca çok sevini yorum. ve bu da sana ders olsun ne olursa olsun başkalarının yanında esin le kötü olduğunu belli etme..karşındaki iyiliğin düşünüyorsa zaten sevinir, düşünmüyorsa da kudurur. Sen kuduracagina onlar kudursun. Rabbim mutlulugunuzu ve huzurunu daim etsin.artik ufak tefek şeyleri evliliğin tuzu biberi olarak gör. Ağız tadiniz hiç bozulmasin

Tatlim esin ailesiyle ilgili olumsuz konustugun da sen sakın ona uyma yoksa hiç ummadigin bir anda karşına çıkabilir ona göre. ama seninle paylasmasi iyi birsey demekki artik oda farkina variyor

eşim hayran olduğu insanlar nasıl davranıyorsa onun davranışlarını benimsiyor bunu farkettim.şimdi ona örnek olmaya çalışıyorum sözümü dinlemeye başladı.beni kaale almaya başladı.ben de habi edindim spor yapıyorum kitap okyorum onun eksiklerini tamamlıyorum.o yüzden biraz haranlık beslemeye de başladı bana garip bi şekilde.kıyafetlerime karışırdı şimdi ben üzülücem diye mutsuz olucam diye korkuyor.belki de hastayım diye acıyor da olabilir ama olsun :) bana değer vermeye başladı ya o bana yeter

Tatlim esin ailesiyle ilgili olumsuz konustugun da sen sakın ona uyma yoksa hiç ummadigin bir anda karşına çıkabilir ona göre. ama seninle paylasmasi iyi birsey demekki artik oda farkina variyor

evet canım tam tersini söylüyorum veya sususyorum o yüzden bana güveniyor ve anlatıyor kendimi çok sinsi kurnaz hissediyorum bu aralar ama napıyım bunu onlar istediler.beni de kendilerine benzettiler

amin hepimizin inşallah canım inan ben de çok hatalr yaptım sıkıntılarımı bi de abileriyle paylaştım onların önünde ağladım.onlar ne yaptılar eşime eşin bizi kıskanıyor dediler ince ince eşimi işlediler sandılar ki bizim aramız daha kötü olucak ama yanıldılar.her defasında eşim onların yanında oldu.ben şimdi ortalığı velveleye vermeden işimi sinsice halletmeyi öğrendim.herkes asıl beni şimdi görecek.hafta sonu buradalardı.onlar buradayken hep kavga ederdik eşimle ama bu sefer tam tersi oldu.eşim ve ben olması gerktiği gibi davrandık birbirimize.abisi bi gıcık oldu ki anlatamam

yıllardır o kadar çok ağladım ki hepsinin sebebi onlardı hamd olsun binlerce kez rabbime.dualar ettim neler yaşadım

sormadan duramadım,eşiniz kaç yaşnda ve anidenmi değişti,bi gece de puf diye

yaa merhaba ben yeni üyeyimde peki bende konu açmak istiyortmn onu nasıl yapacagim s

Zaman gectikce hersey daha guzel oluyor bizde nasildik ne kavgalar ne gurultuler.. Simdi susmayi ogrendim o sinirli iken susuyorum sonra siniri gencce ozurunu diliyotr kkonusuyorz halloluyor. Oyle buyuk kavgakar ettimki dunyayi kendjme zindan etmistm.. Smdi cok sukur.Allah herkesin ewine huzur wersin amin

Maşallah maşallah inşallah hep böyle devam eder

sormadan duramadım,eşiniz kaç yaşnda ve anidenmi değişti,bi gece de puf diye
ben 27 eşim 35 yaşında canım.çok şiddetli kavgalarımız oldu.asla ne suçunu kabul ederdi ne de problemi konuşmak için çaba sarfederdi.bana her türlü resti çekti.bi yanlışlık olduğunda hemen söylerdim ve kavgaya dönüştürürdü o bunu.karşılıklı alttan almayla biraz.biraz da hastayım ben kendi sıkıntılarımda boğulmuştum o ara isyan ettim resmen.ona ihtiyacım olduğunu değilde sıkıntılarımı paylaşabilecğim bi insana ihtiyacım olduğunu etrafımda kimsenin anlayışlı olmadığını sıkıntımın içinde boğulup kaldığımı söyledim. önceki konularımı aç bi oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…