eski açtığım konuları açıp okuyabilirsiniz.bi sürü problemlerimiz vardı eşimle.o kadar zamn sonra sanırım huzura ericez.şöyle ki olumlu değişimler var.ben ona anlatmaya çalıştığımda hayır yok öyle bişey derdi sözümü kesip sesini yükseltirdi ben alttan alırdım o hiç alttan almazdı.bana eyvallahı olmazdı.dinlemezdi.destek olmazdı daha sıkıntılarımın üstüne bana hakaret ederdi.bi gün ben yine ağlıyorum hıçkıra hıçkıra dedim ki benim bu kadar sıkıntım var iken ne aileme ne sana içimi dökemiyorum.kimse anlamıyor üstüne üstlük köstek olunuyor, bir de hakaret ediyorsun, benim sıkıntılarımı birine anlatmaya ihtiyacım varken hiç kimse beni dinlemiyor dedim.canımı acıtmak için uğraşıyorsun benim yanımda olmana ihtiyacım var,benim yanımda kimse yoksa sizin hayatımda olmanıza ne gerek var dedim ve kavga etmeden sesini alçalt diyerek susturdum ve dinlettim kendimi ona.o anlamadıkça kaçtım ondan kavga etmeden.kendi köşeme çekildim kitabımı okudum.bi kaç kere yaşadık bunları.baktı gördü ki ben kavga etmek istemiyorum o da bana yaklaşmaya başladı.beni dinlemeye başladı.biribirimize anlayışlı olmaya başladık.o benim gönlümü kırdığını anca farketti.hassasiyetlerimi anlamaya ve bana değer vermeye başladı.iki haftadır çok yol kat ettik.bu hafta kardeşleri geldi onlar eşimi dolduruşa getirirlerdi ve benimle ilgilenmesinden hoşlanmazlardı.sadece eşim varmış gibi davranıp benim onlar için değersiz olduğumu farkettirmek için her şeyi yapıyorlardı.ama eşimin yanında sanki beni çok seviyormuş gibi davranırlardı.kardeşlerini pohpohlayıp kendilerine çekmek için ellerinden geleni ardına koymazlardı.fakat ben de şimdi onlar nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım.ve farkettim ki onlar daha da gıcık oluyorlar.hatta dün kardeşlerinin suratları asıldı mutlu görünce bizi.eşim onların yanında benimle nasıl ilgileniyor bi görseniz sanki eşim o kişi değil çok değişti.mesela ailesi beni hiç bi zaman düşünmez.eşimin kardeşi dedi ki yerde yiyelim yemeği eşim dedi ki hayır masada yiyelim hanım oturamıyo yerde dedi şok oldum resmen sürekli benimle ilgilendi.ben eşime dedim beni şaşırtıyorsun mutlu ediyosun, deseler senin bu kadar değişeceğini inanmazdım dedim.o da aşkım seni benden başka kimse düşünmez tabiki de düşüneceğim seni dedi.çok mutluyum arkadaşlar.resmen dipteydim ve eşim beni oradan çekti çıkardı.biribirimize içimizi döktük akşam.dedim ki sen beni dinlemezdin ne değişti şimdi o da seni dinlemediğim zaman doluyosun her şeyi içinde biriktiriyosun daha çok mutsuz oluyosun ben de zamanla anlıyorum neler yaptığımı yanlışlarımı dedi....
biraz karışık oldu ama kusura bakmayın kızlar
biraz karışık oldu ama kusura bakmayın kızlar