- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
Konu 1 zar ise, o birliktelikten hayır gelmez. kadınlığınız,karakteriniz,kişiliğiniz,sizi siz yapan özellikleriniz,gülüşünüz,size olan inancı,güvenirliliğiniz,güzelliğiniz,kalbiniz vs bunun gibi bir çok nedeni kenarı atıp NERDE SENİN ZARIN ? diyen bir erkekle beraber olmak bir KADINA YAPILACAK EN BÜYÜK HAKARET VE SAYGISIZLIKTIR. tecrübe ettiğiniz herşeyden siz sorumlusunuz. ayrıca tüm kızlık zarını dıktıren bayanlara sesleniyorum... doğuştan oluşmayan, esnek olan, ilişki sırasında kanamanın olmadığı durumlar gerçekleşebiliyor bari en azından kendinizi ve eşinizi kandırmak istiyorsanız ki ne kadar sağlıklı bilemem bu yolları deneyin. böyle bir durumda gidip diktirip acı çekmek içler acısı, sizleri seviyorum kendinize değer verin yaltığınız herşeyin arkasında durun. sizin arkanızda durmayan bir kişi varsa bırakın gitsin yoluna...
Dünyanın en haklı yorumu bu. Ne kadar da naif yazılmış nasıl kaba karşılık vermişsiniz buna üzüldüm. Bence erkeklere her şey müstahak kandırıyorsunuz falan demeyeceğim ama keşke sizi geçmiş ile yargılamayacak adamlar bulsanız. Yine de madem bu erkekler böyle, sizin yaptığınız da meşrudur bence asla kınamıyorum haddim de değil. Ama arkadaş demiş ki bakire olmasanız da değerlisiniz. Ben de bunu savunuyorum.