Canım zaten ankarada görüstüm hepsi olumsuz olarak gördüm diyen arkadaşlar abartıyor. Hepsi dügünden önce çağırmiyor saçma geldi arkadaşın dedikleri. Aynı işlemi her şehirde yapıyorlar sadece İstanbl olcak diye bişey yok basit bi işlem... Geçici yada kalıcı yaptırıp kanaması olan bi çok insan var . Ümidi kesmemek lazım böyle soylemlerde. Demek ki iyi doktorlarla görüşülmemiş ankaradaki bütün doktorlar düğün öncesi çağırıyor diyen arkadaş İyi araştırmamis. Ben yaptırdım fakat benj sadece kontrole çağırdı gerek yok gelmebe dediBu formun amacı insanlara yardımcı olmak fikir vermek fikir almak. Görüştüğünüz doktorları neden yazmıyorsunuz. Burda bilgi almak isteyen bir sürü bizim gibi kızlar var. Başta da ben tabiki. Siz o doktorlarla görüşmüşsünüz sadece konuşmuşsunuz ve hoşunuza gitmemiş olabilir başka doktora gitmek en doğal hakkınız yazmanız da bence bi sakınca Yok. Çünkü ben hangi doktorla mesajlaşsam mailleşsem ne konuştuysam bire bir yazıyorum ki birine faydam dokunur belki diye.Ankara'da kalıcı olup kanaması olan bir çok kişi var bu formda 800 küsür sayfanın hepsini de okudum ben. Bende heryeri okudum araştırdım. Geçici yaptıranlar da vardı onları da okudum fakat doktor isimlerini hatırlamıyorum .Geçici yaptırıp tutmıcak diye bişi yok bence öyle olsa doktorlar neden düğünden önce çağırsın ki. İç kısmına dikiş atılcak sadece hoplayıp zıplamıcaz düğün günü olduğumuz yerde oynucaz sadece. Hayatımız söz konusu bu sebeple 2-3 gün dişimizi sıkabiliriz diye düşünüyorum . Onca şeye katlanıyoruz neler çekiyoruz ha kalıcı da ha geçicide kendimize dikkat etmemiz söz konusu.Sizin ve birçok kızın fırsatı varsa gitsin tabi istanbula hangi hocaya istiyorsa. Ama fırsatı olmayanların ve geçici düşünenlerede daha uygun dille kırmadan anlatabilirsiniz. Çünkü bu dönem zor sizde yaşıyorsunuzdur herkes umut arıyor. Umudunu bu konuşmayla kırabiliyorsunuzdur. Umarım sizde herkeste dilediğimiz gibi sonuç alırsınız. Bende alırım inşallah