Ben çok düşündüm, çok araştırdım, sadece burada değil başka forumlardada detaylı araştırdım, hangi doktora diktirmem gerekir diye tüm yorumları okudum, öncelikle düğün öncesi mutlaka geleceksin diyenler ve lazerle dikiyoruz daha çabuk iyileşiyor gibi söylemlerle girenleri sildim attım, sonra yorumları inceledim, özellikle bir doktor hakkında olumsuz yorum yapanların eski mesajlarını okudum, yada olumlu yorum yapanların, çelişkili olanları dikkate almadım zira gerçek kalıcı yapamayanların, geçici yapıp kalıcı yaptım diyenlerin gerçek anlamda kalıcı yapan çok az sayıda doktoru kötüleyip kendilerini iyi göstermek için sahte mesajlar yazdırdığınıda gördüm bu forumda, zaten moderetörler o profillerin üzerine uyarı yazıları eklemiş bunları dikkate almayın diye, tabi moderatörlerin gözünden kaçan çok mesaj var, neyse arkadaşım bende senin doktordan randevumu aldım uçak biletimi aldım bu hafta diktirmeye geliyorum, daha fazla güvenebileceğim başka bir doktor bulamadım ve yaptırmak zorundayım, inşallah sende iyi sonuç alırsın, gelişmeleri mutlaka yaz buraya sadece ben değil aynı durumda yüzlerce kız senden haber bekliyor olacağız. Ayrıca bende dikim sonrası izlenimlerimi yazacağım, benim başarılı sonuç konusunda inancım çok yüksek.