Arkadaşlar eşim iş seyahatinden dönüyor yarın, uzun bir süre size yazamam , biliyorum diktirmiş evlenmiş kişilerin yorumlarına çok ihtiyaç duyuluyor, bende çok dolaştım zamanında bu sayfalarda diktiren evlenen kayboluyor genelde haklı olarak insanlar unutmak istiyor sınıfı geçince eskiyi ben biraz yazdım size tek kaldığım günlerde herneyse, konuya döneyim ben diktirdim iyileşme oldu sonra kendi doktoruma kontrole gittim tamam artık gelmene gerek yok dedi, sonra başka bir doktora daha kontrole gittim ( dikim yaptırdığımdan bahsetmedim ) dikkatle inceledi kızlık zarınız gayet iyi durumda evlendiğinizde kanama olacaktır dedi, dikildiğini anlayıp utandırmamak için sağlam diyecek bir adam değildi çünkü çok samimi davranıyordu mutlaka bakışlarından anlardım diye düşünüyorum, ayrıca eşimde çok çok tecrübeli çapkın bir adammış bekarken ilişki öncesi çaktırmadan inceledi beni , 2 doktordan onay aldığım için rahattım zaten eşimde anlamadı olay geçti gitti. Ben atlattım darısı başınıza :) inşallah sizde birgün bu sayfalara dönüp dikim için kararsız kardeşlere yardımcı olursunuz. Hepinizin mutluluğu yakalamasını diliyorum.