Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Benim size bir sorum olacak ben de bir yılı geçti bekliyorum. PEki bu sürede dr a gittiniz mi hiç siz veya eşiniz? bir tedavi gördünüz mü:? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.kızlarrr inanamıyorum hala şoktayım atlatamadım dün aksamdan beri şoku...
Dün batım 4 gün geçmişti her ay test yaptığımdan negatifi gördüğümden umudum yoktu belirti de psikolojik olarak her ay yasıyordum bu ay tek fark hislerim oldu bi yanım var var bu sefer diyordu ve şükür oldu rabbim herkese nasip etsin ben 1,5 yıldır uğrasıyorum rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlı zamanı biliyor o...
belirtilere gelelim..
bulantım hiç yok.
gögüslerim de normal hastalancağım dönemdeki gibi ucunda da hassasiyet falan yok..
gözlerim pırıl pırıl parlıyor mavi gözlerim rengi koyulaştı bugün farkettik eşimle..
kirpiklerim dedikleri gibi çarpaz alt kirpiklerim..
sancım vardı hasta olcağım dönemdekinden ffarkı bende şu şekilde;
normalde kasıklarım ağrır şişer karnım ve ağrı basladığından hemen sonra hastalanmaya baslarım bu sefer ağrım var ama sadece sanki yumurtalarım ağrıyormuş gibi bir sağ ağrıdı bir sol ağrıdı bugün yine sol ağrıyor..
yuumurlıklarımda seyirme oldu birkaç kere..
acayip gazım varr
onun dısında birseyim yok gbi :)
birde her ay kafaya deli gibi takardım bu ay batım geçince farkedip takmaya basladım :)
dün predktör testiyle yaptım çizgi ne silik ne net arada idi. sonra ucuz bir test yaptım daha da silikti sabah yapmadım öğleden sonra yaptım
kana da dün gece baktırdım 209 küsürdü.. çok şükür..
isteyeen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına alacağın günleri görmeyi de nasip etsin inşallahdarısı başıma inşallah
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Benim size bir sorum olacak ben de bir yılı geçti bekliyorum. PEki bu sürede dr a gittiniz mi hiç siz veya eşiniz? bir tedavi gördünüz mü:? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim canım yorumun için ama beklemek çok zor gerçekten bu kadar yıpratıcı olacağını düşünmezdim. Ama her ay adet gününe kadar umutlanıp her ilk kanamayı gördüğümde çok büyük bir acı hissediyorum her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de gittim dr hormon tahlillerim normal, yumurtlama takibi güzeldi, kist falan yok, tüpler açık ama bekliyorum. Bizde de eşim gitmedi gidicem diyor her ay ama bakalım. Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum. İnşallah vaktim gelmiştir.canım benim beklemek zor biliyorum ama az daha sabırr rabbim nasip eder insallah..
ben ultrasonda iki kere baktırmıstımm normal görünüyor kist falan yok demisti ama hormon testini bu ay yaptırcaktım günümü bekliyordum esim de bu ay gidicekti hasta bu hafta sonu ..
biz esimden süpheleniyorduk baya umudumuz yoktu.. Şöyleki,
esim küçükken kabakulak geçcirmis baya da ağır geçirmis o da spermleri etkilermis doktor kv me doktora gidin baktırın demis ama önemsememisler biz de bundan korkuyorduk baya sükür sorun yokmus rabbimm büyükkk dua edinnn hayırlısını dileyin :)
Çok teşekkür ederim canım yorumun için ama beklemek çok zor gerçekten bu kadar yıpratıcı olacağını düşünmezdim. Ama her ay adet gününe kadar umutlanıp her ilk kanamayı gördüğümde çok büyük bir acı hissediyorum her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de gittim dr hormon tahlillerim normal, yumurtlama takibi güzeldi, kist falan yok, tüpler açık ama bekliyorum. Bizde de eşim gitmedi gidicem diyor her ay ama bakalım. Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum. İnşallah vaktim gelmiştir.
İşte herkes sormasa unutucam canım belki ama olmuyor:) Her gören biraz kilo almışsın hamile msn, gözlerim büyümüş hamile msn, gibi bir çok soru sorduğu için sağolsunlar unutamıyoruminssallahh canım benim ama sana sunu söyleyim gecen ay da kırmızı kartı yiyince acayip kötü oldum konularım da var kk da ciddi ciddi psikolojm bozulmustu bebek lafı duymak bile istemiyodum sonrasında dedim ki yeter artık ümidim de kalmadı kafayı yiyorum en iyisi unut dedim bu ay ciddi ciddi unuttum diyebilirim yumurtlama dönemine dikkat ettim tabi ama stresli değildim olcak mı oldu mu diye..
2 gün gecince fark ettim testimi yaptım :) İnsallah stres yapmamaya calıs tek tavsiyem bir de belirti arama kendinde kuzum