- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
canım okuyunca yorum yazmadan duramadım. aynı belirtileri yaşamışız seninle ben her ay belirti yaşardım ama bu sefer başkaydı. eşime söylüyordum inanmıyordu her ay aynı aşkım diyordu. birgn yatarken yumurtalığımın olduğu yerde seyreme gibi birşey oldu eşime söyledim gazdır maşallah gazman gibi oldun son 2 haftadır demişti adetimin üzerinden 5 gün geçmiş o ay yumurtlamama bile bakmamıştım. işyrerinde çalışırken aklıma dank etti benim normalde adet olmam gerekirdi diye. akşam eşimle konuştuk evde evliliğimin ilk günnden aldığım testim vardı sonunda onu kullandım ama baktım ikinci çizgi silik off ya değilim hamile dedim eşime eşimde biliyordum zaten dedi sonra arkadaşım aradı ona söyledim kızım kesin hamilesin demekki o hormon var ama yeni olduğundan fazla değil dedi. ertesi gün kan testiyle hamile olduğum belli oldukızlarrr inanamıyorum hala şoktayım atlatamadım dün aksamdan beri şoku...
Dün batım 4 gün geçmişti her ay test yaptığımdan negatifi gördüğümden umudum yoktu belirti de psikolojik olarak her ay yasıyordum bu ay tek fark hislerim oldu bi yanım var var bu sefer diyordu ve şükür oldu rabbim herkese nasip etsin ben 1,5 yıldır uğrasıyorum rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlı zamanı biliyor o...
belirtilere gelelim..
bulantım hiç yok.
gögüslerim de normal hastalancağım dönemdeki gibi ucunda da hassasiyet falan yok..
gözlerim pırıl pırıl parlıyor mavi gözlerim rengi koyulaştı bugün farkettik eşimle..
kirpiklerim dedikleri gibi çarpaz alt kirpiklerim..
sancım vardı hasta olcağım dönemdekinden ffarkı bende şu şekilde;
normalde kasıklarım ağrır şişer karnım ve ağrı basladığından hemen sonra hastalanmaya baslarım bu sefer ağrım var ama sadece sanki yumurtalarım ağrıyormuş gibi bir sağ ağrıdı bir sol ağrıdı bugün yine sol ağrıyor..
yuumurlıklarımda seyirme oldu birkaç kere..
acayip gazım varr
onun dısında birseyim yok gbi :)
birde her ay kafaya deli gibi takardım bu ay batım geçince farkedip takmaya basladım :)
dün predktör testiyle yaptım çizgi ne silik ne net arada idi. sonra ucuz bir test yaptım daha da silikti sabah yapmadım öğleden sonra yaptım
kana da dün gece baktırdım 209 küsürdü.. çok şükür..
isteyeen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim :)