Canım Hiç Kafana Takma..
Bana da Öyle Gelmişti..
Çok Korkmuştum İğrenç Bir Şey Çıkacak Meydana Diye..
Ama Şahane Olmuştu..
Zaten Bir Sürü Stres Düğün Zamanında..
Bu Arada Mutluluklar..
fotoğraf nasıl ekleniyor gelinliğimi göstersem sizee:26:
fotoğraf nasıl ekleniyor gelinliğimi göstersem sizee:26:
evet olmus gelinliğimin orijinali bu kızlar ama aksaklıklar dediğim gibiii... sadece omuzlara tas askılar eklenecek sarkıtlardan olusann ve etegın alt kısmından dantel gorunecek.. ama toplamadakı gul kısmını nasıl yapalım sızce??
oraya aplik yaptırabilirsin, yani dantelinden bir desen kesip oraya işlenebilir. zaten tahminim üstteki işlemeleri de aplik üzerine yapacaksınız.
benmde düğünüm 15 temmuz.3.provama gitiim we üst kesimden memnun kalmadım.ben çok az bi derinlik olsun istedm göğüste o kalp gibi yotmuş bide koltukaltınıda oymuşta oymuş.üst taraf sıktırkta kol altım sanki çok şişmanmış gibi etler fışkırdı.ki yapım zayıf...drapeler atlınca düzelir dedi banada aynen inşallah düzgün bişi olur ikimizinde.düğüne yakın insan çok kafaya takıyo
bu fotoğraftaki gelinlik iki tane gelinliğin birleşimi, benimki kapalı olacağı için photoshopta uzun kollu bir gelinliğin üstünü bu eteğe oturtmuştum. aksi gibi tam apliğin olduğu yere kol gelmişti, hatta fazla kapanmasın diye gelinin elini kestim
apliği iyi görmek istersen diye eteğin orijinalini yüklüyorum:
gelinlik denilen şey başa bela bir olay. altınlar düğünde olmasa sonra alınır, çeyiz eksikse bile sonradan tamamlanır. ama gelinlik öyle bir şey ki bir kere içine sinenini giydin, giydin. yoksa geçiyor, gidiyor. bu yüzden, malesef, istediğini alsan veya diktirsen bile aklına bir şeyler takılabiliyor ve "acaba"lar bitmiyor. malum o kadar güzel seçenek var ki, insan ne seçse aklı öbürlerinde kalıyor. ben sana derim ki, terzin drapeleri düzeltse ve gerisi istediğin gibi olsa bile, içinde bir miktar huzursuzluk ve acaba olabilir, bence çok normal. akla bir noktadan sonrasını takmamak gerekir...
apliği kessin iğnelesin bak, içine sinmezse bir gül taktır dene. dene ve gör, öyle karar ver...
nası iyi bi photoshop ya o harbi gelinin eli yok benim farketmemem daha komik ama, bütün kusurları gizleyen bi gelinlik olmuş minenes valla kesik eli bile farketmedim:)ama güzel olmuş valla.izinsiz ekledim diye yanlış anlaşılmamıştır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?