Gelinlik Modelleri çok stresliyimmmm :((

nilllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
69
0
86
Eskişehir
kızlar gelinliğim özel dikim olcak bugün provaya gittimm ve çok pot durdu kadın daha fermuar yok iglerden falan dedi ama yıne de benım aklıma kurt düştü yaa( bide etek toplaması var o olmamış drapeler sorunlu içime sinmedi şu an için daha işlemeleri falan olacak böle çok boş gelebilir sana dedi bitsin begeneceksin dedi ama inanılmaz strese girdimmmm ( ne yapmalıyım yardımcı olun lütfennnnn

dügün ne zaman canim???

benim annemde terzi hani elbiseler gercektende yapim asamasinda cok cirkin duruyor:18:

düğün 23 temmuzda canım az kaldı yanii... haftaya tekrar gidicem bakalım inşallah içime siner. anne terziyse bilir o potluk gider dimi fermuar falan oluncaa

Moralinizi bozmak istemiyorum ama terzi hatalarını gizlemeye çalışmış bence. Özel dikim yaptırmış biri olarak dedikleri bana inandırıcı gelmedi. En azından, potlukları alacak şekilde iğneleme yapması lazımdı. Mesela benim de tek kolumda potluk olmuştu, doğru duracak hale getirip iğneledi, bir sonraki provada olmuştu.

bir de ben şunu anlamadım, gelinlikçin toplamaları kendi kafasına göre mi yaptı? önce tamamını iğneleyip, senden onay almadan tutturdu mu? öyleyse talihsizlik olmuş. benim drapelerimi terziyle birlikte karar vererek üstümdeyken iğnelemiştik. hatta buna rağmen içime sinmeyen yerleri tutturmadan önce 2 kere değiştirdi, en son kararımı verince tutturuldu. özellikle toplama yaptıracak her arkadaşa önerim, önce iğneletmeniz, onay verip diktirtmeniz.

bence eğer gelinlikçinin çok suratsız bir insan değilse, tatlı dille bir prova daha isteyin, içinize sinmeyen noktalar olduğunu ve halen gelinlik bitmemişken düzeltmek istediğinizi söyleyin.

şu an hersey iglelenmiş halde drapeler hariç gelinliğimin orijinal modelinde cok sık drape vardı ben öyle olsun ıstemıstım fakat kumastan sanrım yaptıgı drapler çok kabarık durmustu onu değiştirdi pile şeklinde yapmış ve teğellemis ama onlar öyle kalacak çünkü kesmiş kuması. etek toplamasını iğneyle tutturmus benden onay beklemiş begenmediğimi dile getirdim modeldeki gibi olsun dedim haftasonu tekrar arayacagım yaptıysa tekrar bakmaya gıdecegım ama potluk için herhangibişey yapmadı şu an iğneli olduğu için böyle dedi bilmiyorum yaa çok hevesle girdiğim yerden resmen canım sıkılarak cıktım ne yapacağımı şaşırdımmmm

toplamaları tutturmadıysa sorun yok. potluk dikişler sökülmeden de halledebilecekleri bir şey. çok endişelenmeyin. haftasonu gittiğinizde potluğu alacak şekilde iğnelemesini rica edin, nasıl duracak merak ediyorum filan diyin bence...

canım inşallah 23 temmuzda istediğin gibi içine siner bi gelin olursun şimdiden mutluluklar diliyorum... terzi usta birimiydi daha önce diktiği şeyleri gördünmü en mutlu gününde hüsrana uğramını istemem o yüzden önümüzdeki hafta bak olmuyorsa bıraksın içine sinen bi gelinliği kirala bence bu benim fikrim

çok teşekkür ederim desteğiniz için... toplamalar iğneli durumda tekrar düzeltme yapılcak dediğiniz gibi haftasonu gittiğimde şu potluk olayını çözelim çok takıldım çünkü. birde benim gelinliğim sol göğüsten bedene kadar işlemeleri olacak çapraz şekilde ve omuz askısı taşlardan sarkıt seklinde olacak çağla şikelin gelinliğine benzer şekilde ve etek toplamasının altından dantel görünecek toplama kumasın olusturdugu gül desenine benziyo ama extra eklenmiyor kumaslardan elde ediliyor ve ortasına bros dusunduk bugun acaba cokmu abartılı olur etek toplamasını gul seklınde degılde duz mu yapsa ne dersınız???

guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederımm canımm hepimiz için cok onemlı bır gunde hepimiz cok mutlu olalım ınsallah.. daha once dıktıgı gelınlıklerı gordum fakat hepsı bırbırıne benzer oldugu ıcın cok goze batan bısey olmamıstıı güzel görünüyorlardı.. gelinliği bırakma gıbı bı durum zor cunku ücret ödendiii

canım anlattığın kadarıyla çok güzel bi gelinliğin olacak gül konusuna gelince çok ayrıntı boğar gelinliğin üst kısmı zaten yeterince gösterişli gül yaptırma diyeceğim ama genede sen bilirsin gün senin günün nasıl görünmek istiyorsan inşallah öyle olursun fotoğrafları bekliyorum kib sıkma canını herşey gönlünce olsun inşallah...daha önce diktiği gelinlikleri görmüşsün tecrübeli bi terziymiş merak etme toparlanır daha, zamanla istediğin hali alır gelinliğin

canım senin adına çok üzüldüm, Biz kızlar yıllarca hayalini kurduğumuz, rüyalarımızda gördüğümüz gelinliğimizin kusursuz olmasını istiyoruz ki en doğal hakkımız. Böyle aklına takılan durumları prova esnaısında belirtirsen çok geç olmadan düzelme imkanı bulunur canım sık sık ara ve gerekirse git kontrol et, herşey içine sinsin. Düğün günü gelinliğinin içine sinmemesi durumunda kendini kötü hissedersin. Gerekirse zaman varken baştan diksin kendi hatası sonuçta. inşallah gelinliğin dilediğin gibi olur, herşeyi içine siner, mutluluklar.

çok teşekkür ederim canım inşallah içime sinen bi gelinliği giyerimmm

eminim 23 temmuzda cok guzel bi gelin olacaksin canim. Gelinlik tamamlaninca bosuna stres yapmisim diceksin. Bende gerci gelinlik bakiyorum nasil bu kadar rahat konusabiliyorum bilmiyorum :))

eminim 23 temmuzda cok guzel bi gelin olacaksin canim. Gelinlik tamamlaninca bosuna stres yapmisim diceksin. Bende gerci gelinlik bakiyorum nasil bu kadar rahat konusabiliyorum bilmiyorum :))

ay insallah yaaa valla sayenızde bıraz rahatladım sankii iyi ki varsınız gelinlik bakmaya basladık katalogta gordum bu olsun dedım yanı seçimim gayet rahattı ama şu an inanılmaz stres var.. gelinlik begenmek cok sorun degıl ama sonrası sorun oldu bendee.. insallah sende içine sinen bi gelinlikle çok güzel gelin olursun canımmm

gelinlikçini öylesine mi buldun canım tavsiye üstüne mi gittin? hazır gitmişken dikkat etseydin diğer gelinliklere güzelmi diye dikkatle.
söyle senin gelinlikle ilgilenen kişiye ve gerekirse nişanlınla git gözü korksun biraz,dikebilecekseniz aynısınnı dikin,dikemeyecekseniz beni provaydı şuydu buydu diye uğraştırmayın eğer istediğim gibi olmazsa gelinliği modaevinin önünde par.....ça yırtarım internette de her yere memnun kalmadım diye yazarım falan de.para alırken almayı çok iyi biliyo insanlar iş hizmete gelince bin bahane.bence ilk prova olduğundan gözüne tuhaf gelmiştir belki ama yerinde olsam haftasonu biraz böyle sinir stres yaptığımı gösterirdim,ağlamayan çocuğa meme vermiyolar bilirsin.bazen illa ki çirkinleştiriyolar insanı.ben olsam parasını ödesem de ne olursa olsun yapardım bunu çünkü terzi için ün herşey tavsiye herşey,sana biri eğer bu terzi kötü ona gitme dese mesela gitmezsin kesinlikle değilmi.bilmiyorum böyle düşünüyorum.içini rahat tut,herşey güzel olacak inşallah.

canım kesinlikle çok haklısın ama ben ınsanları kıramam dolayısıyla kendım kırılırımm ama dedıgın gıbı gıttıgımde cok yumusak olmamaya calıscam benım ıcın cok onemlı bısey sonucta ve aklım hep orda insallah hersey cok guzel olur hepımız ıcınn. ılk sayfada yazmıstım gelınlık seklımı acaba etek toplamada gul cok abartı olurmuu??

ben gelinlikte abartı seviyorum canım ama sanki sol göğüsten bedene kadar işlemeli iniyo askıları taşlı alttan dantel görünecek falan demişsin ya,ortasında broş olan gül şeklinde toplamayı da görmek lazım ama bence çok fazla ayrı kumaşla oynama değişik şekillerde sanki biraz fazla abartı olur ya.üstü böyle çok işlemeliyse altı kabarık olsun dantelleri görünsün ama düz olsun sanki canım ya.tabiki senin gelinliğin,güzel şekle girecektir ya merak etme sen. bence ama haftasonu biraz fazla sert davran.
kendimden biliyorum ne zaman bi süre aynı kuaföre gidip kuaförle çok samimi olsam bi süre sonra sırada birilerini önüme alıyo yarım saate kadar seni alırım vs vs muhabbetleri artmaya başlıyodu yumuşak davranıyorum samimiyiz falan diye özen göstermiyodu saçıma.nasıl olsa bişey demez diye.aynı hesap.
sert davran kaprisli ol gelinsin ayol sen,ne dersen olacak,bi de eğer senin gelinliğin güzel olursa senden sonra evlenecek kızlar varsa onlarla git provaya bence,adam ya da kadın diğer kızlarda kendisinden gelinlik diktirsinler diye daha güzel birşey ortaya çıkaracaktır. bilmiyorum canım,nacizane tavsiyeler

kesinliklee çok haklısın ben gelinim ayoll çok sevdim bunuu evet kadında öle dedi gülün ortasına broş koyalım dedıı ama ısıl ısıl olcam heryerım parlıcak o zmanda :) etek mutlaka toplanmalı dantel görüncek çünküü alt kısımdan ve cok fazla acılmıyor alt kısım yani dantelli kısımm gül olmazsa nasıl toplanabilir pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…