canım inşallah 23 temmuzda istediğin gibi içine siner bi gelin olursun şimdiden mutluluklar diliyorum... terzi usta birimiydi daha önce diktiği şeyleri gördünmü en mutlu gününde hüsrana uğramını istemem o yüzden önümüzdeki hafta bak olmuyorsa bıraksın içine sinen bi gelinliği kirala bence bu benim fikrim
guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederımm canımm hepimiz için cok onemlı bır gunde hepimiz cok mutlu olalım ınsallah.. daha once dıktıgı gelınlıklerı gordum fakat hepsı bırbırıne benzer oldugu ıcın cok goze batan bısey olmamıstıı güzel görünüyorlardı.. gelinliği bırakma gıbı bı durum zor cunku ücret ödendiii
canım senin adına çok üzüldüm, Biz kızlar yıllarca hayalini kurduğumuz, rüyalarımızda gördüğümüz gelinliğimizin kusursuz olmasını istiyoruz ki en doğal hakkımız. Böyle aklına takılan durumları prova esnaısında belirtirsen çok geç olmadan düzelme imkanı bulunur canım sık sık ara ve gerekirse git kontrol et, herşey içine sinsin. Düğün günü gelinliğinin içine sinmemesi durumunda kendini kötü hissedersin. Gerekirse zaman varken baştan diksin kendi hatası sonuçta. inşallah gelinliğin dilediğin gibi olur, herşeyi içine siner, mutluluklar.
eminim 23 temmuzda cok guzel bi gelin olacaksin canim. Gelinlik tamamlaninca bosuna stres yapmisim diceksin. Bende gerci gelinlik bakiyorum nasil bu kadar rahat konusabiliyorum bilmiyorum :))
kızlar gelinliğim özel dikim olcak bugün provaya gittimm ve çok pot durdu kadın daha fermuar yok iglerden falan dedi ama yıne de benım aklıma kurt düştü yaa( bide etek toplaması var o olmamış drapeler sorunlu içime sinmedi şu an için daha işlemeleri falan olacak böle çok boş gelebilir sana dedi bitsin begeneceksin dedi ama inanılmaz strese girdimmmm ( ne yapmalıyım yardımcı olun lütfennnnn
gelinlikçini öylesine mi buldun canım tavsiye üstüne mi gittin? hazır gitmişken dikkat etseydin diğer gelinliklere güzelmi diye dikkatle.
söyle senin gelinlikle ilgilenen kişiye ve gerekirse nişanlınla git gözü korksun biraz,dikebilecekseniz aynısınnı dikin,dikemeyecekseniz beni provaydı şuydu buydu diye uğraştırmayın eğer istediğim gibi olmazsa gelinliği modaevinin önünde par.....ça yırtarım internette de her yere memnun kalmadım diye yazarım falan de.para alırken almayı çok iyi biliyo insanlar iş hizmete gelince bin bahane.bence ilk prova olduğundan gözüne tuhaf gelmiştir belki ama yerinde olsam haftasonu biraz böyle sinir stres yaptığımı gösterirdim,ağlamayan çocuğa meme vermiyolar bilirsin.bazen illa ki çirkinleştiriyolar insanı.ben olsam parasını ödesem de ne olursa olsun yapardım bunu çünkü terzi için ün herşey tavsiye herşey,sana biri eğer bu terzi kötü ona gitme dese mesela gitmezsin kesinlikle değilmi.bilmiyorum böyle düşünüyorum.içini rahat tut,herşey güzel olacak inşallah.
canım kesinlikle çok haklısın ama ben ınsanları kıramam dolayısıyla kendım kırılırımm ama dedıgın gıbı gıttıgımde cok yumusak olmamaya calıscam benım ıcın cok onemlı bısey sonucta ve aklım hep ordainsallah hersey cok guzel olur hepımız ıcınn. ılk sayfada yazmıstım gelınlık seklımı acaba etek toplamada gul cok abartı olurmuu??
ben gelinlikte abartı seviyorum canım ama sanki sol göğüsten bedene kadar işlemeli iniyo askıları taşlı alttan dantel görünecek falan demişsin ya,ortasında broş olan gül şeklinde toplamayı da görmek lazım ama bence çok fazla ayrı kumaşla oynama değişik şekillerde sanki biraz fazla abartı olur ya.üstü böyle çok işlemeliyse altı kabarık olsun dantelleri görünsün ama düz olsun sanki canım ya.tabiki senin gelinliğin,güzel şekle girecektir ya merak etme sen. bence ama haftasonu biraz fazla sert davran.
kendimden biliyorum ne zaman bi süre aynı kuaföre gidip kuaförle çok samimi olsam bi süre sonra sırada birilerini önüme alıyo yarım saate kadar seni alırım vs vs muhabbetleri artmaya başlıyodu yumuşak davranıyorum samimiyiz falan diye özen göstermiyodu saçıma.nasıl olsa bişey demez diye.aynı hesap.
sert davran kaprisli ol gelinsin ayol sen,ne dersen olacak,bi de eğer senin gelinliğin güzel olursa senden sonra evlenecek kızlar varsa onlarla git provaya bence,adam ya da kadın diğer kızlarda kendisinden gelinlik diktirsinler diye daha güzel birşey ortaya çıkaracaktır. bilmiyorum canım,nacizane tavsiyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?