ben gelinlikte abartı seviyorum canım ama sanki sol göğüsten bedene kadar işlemeli iniyo askıları taşlı alttan dantel görünecek falan demişsin ya,ortasında broş olan gül şeklinde toplamayı da görmek lazım ama bence çok fazla ayrı kumaşla oynama değişik şekillerde sanki biraz fazla abartı olur ya.üstü böyle çok işlemeliyse altı kabarık olsun dantelleri görünsün ama düz olsun sanki canım ya.tabiki senin gelinliğin,güzel şekle girecektir ya merak etme sen. bence ama haftasonu biraz fazla sert davran.
kendimden biliyorum ne zaman bi süre aynı kuaföre gidip kuaförle çok samimi olsam bi süre sonra sırada birilerini önüme alıyo yarım saate kadar seni alırım vs vs muhabbetleri artmaya başlıyodu yumuşak davranıyorum samimiyiz falan diye özen göstermiyodu saçıma.nasıl olsa bişey demez diye.aynı hesap.
sert davran kaprisli ol gelinsin ayol sen,ne dersen olacak,bi de eğer senin gelinliğin güzel olursa senden sonra evlenecek kızlar varsa onlarla git provaya bence,adam ya da kadın diğer kızlarda kendisinden gelinlik diktirsinler diye daha güzel birşey ortaya çıkaracaktır. bilmiyorum canım,nacizane tavsiyeler