• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

yvz13

respect yourself..dont love more than God!
Kayıtlı Üye
merhaba hatunlar

öncelikle herkese yani isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler dilerim..(sevgilimle sürtündük hamilemiyim diyenlere değil :)

ben iki düşük bir kimyasal yaşadım ve 8 yaşında bir kızım var

birçok şey farkettim arastırdım okudum test uzmanı oldum çok şey öğrendim

söyleyeceklerim eminim işinize yarayacaktır

1-bir kadının hamile kalma ihtimali neden ayda yüzde 25
çünkü gebe kalabileceğimiz bir hafta var yalnızca
ve bu bir haftada yumurtanın döllenebileceği sadece 24 saat

ben gebeliklerimi hep 7-8 gün kala öğrendim adet tarihimi hiç beklemedim

tabi bu benim tez canlılığım o ayrı

ama ovulasyon testi kullanan bir kadında çatladığı günü biliyor ise en az 8 gün sonra gebeliğin resmen başladığı aşikar

o bir hafta içinde yumurta ne zaman döllendi bilemiyoruz

hatta ovulasyon testi pik olsa dahi inanın biz piki yakaladıktan üç beş saat sonra dahi çatlayabiliyor

çünkü biz tam o anı ölçüyoruz belki 12 saattir pik haldeydi

mesela ben sabah silik görüp akşama dogru kopkoyu iki çizgi de gördüm kopkoyu olduktan birkaç saat sonra silik halini de

testleri dogru kullanmalıyız

2-gebelik belirtilerini en derinden ve en erkenden yaşayanlardan biriyim

arastırdıgıma göre yumurta salınıyor spermle buluşmak için... 4 saat içinde ulaşır sperm oralara :)

onlar buluşup rahme yolculuga cıkıyorlar

daha gebelik oluşmadı sadece yumurta döllendi

ne zamanki rahme ulaşır o zaman kendine yer arar ve bu ortalama 6 günde olur

yani eğer döllenme oldu ise yaklaşık 5-6 gün sonra rahmi kazıyıp yerleşmeye çalışan bebişin verdiği ağrıyı hissedebilirsiniz

yerleştikten sonra hızla beta hcg yükselmeye başlıyor önce kan sonra idrara geçiyor

yani idrar testim pozitif kan negatif diyen varsa mutlaka gebelik değil başka bir sorun vardır

3-göğüsler : aradaki farkı anlatmaya calısayım

adet zamanı büyüyen gerilen göğüste sertlik ve içi doluluk hissi olur

ama gebelikte boş iki balon tasıyor hissi oluşur sanki dokunsan patlayacak içi boş gibi dolgun ama hafif

4-ovulasyon testim silikleşti iş bitti diye düşünmeyin:) çünkü yumurta çatladı ama daha yumurtalıklara inecek ona karşılasacagı spermler verin :)

5- ilişkiden sonra bacak kaldırma diye birşey yok uzanın yeter o da içiniz rahat etsin diye

sperm öyle bir hızla fışkırırki o beklediğiniz 15 dk ya giden gitti zaten :) ki ben spermi sevmediğim için acilen yataktan banyoya koşanlardanım

6-iki güne bir ilişki değil o tabir..EN AZ iki güne bir

dr lar da bu konuda çelişir

cinsel hayatınızı sekteye ugratmayın

eşiniz her gün beraber olmak isteyebilir adamları çocuk yapıcaz diye makina gibi kullanmayalım :))

herkesin gönlünce olsun
sevgiler

Son düzenleme:
Göğüsler konusunda bende bir not bırakayım...
Uçları öyle sızladı ki benimkilerin iç çamaşırı değince bile ağrıdı. Ve uçlar hep belirgindi.
Özelliklede sol göğüs daha çok belirti veriyor.
Her ne kadar hamile olduğumu geç farkedip kaybedeceğimi öğrensemde bu en belirgin belirtimdi.

Uçları öyle sızladı ki benimkilerin iç çamaşırı değince bile ağrıdı. Ve uçlar hep belirgindi.
Her ne kadar hamile olduğumu geç farkedip kaybedeceğimi öğrensemde bu en belirgin belirtimdi.

canım çok geçmiş olsun
sağlıkla bebeğini kucagına al birgün inşallah
evet sızlama da oluyor

Yaziniz icin cok tesekkurler. Adet tarihinden cok once idrar testinde mi ogrendiniz yoksa kanda mi ogrendiniz?

8 gün kala da 7 gün kala da idrar testi ile öğrendim canım
benim evde depolanır gebelik testleri :)

hatta sabah negatif görüp öğleden sonra silik çizgi gördüğüm de oldu

merhaba hatunlar

öncelikle herkese yani isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler dilerim..(sevgilimle sürtündük hamilemiyim diyenlere değil :)

ben iki düşük bir kimyasal yaşadım ve 8 yaşında bir kızım var

birçok şey farkettim arastırdım okudum test uzmanı oldum çok şey öğrendim

söyleyeceklerim eminim işinize yarayacaktır

1-bir kadının hamile kalma ihtimali neden ayda yüzde 25
çünkü gebe kalabileceğimiz bir hafta var yalnızca
ve bu bir haftada yumurtanın döllenebileceği sadece 24 saat

ben gebeliklerimi hep 7-8 gün kala öğrendim adet tarihimi hiç beklemedim

tabi bu benim tez canlılığım o ayrı

ama ovulasyon testi kullanan bir kadında çatladığı günü biliyor ise en az 8 gün sonra gebeliğin resmen başladığı aşikar

o bir hafta içinde yumurta ne zaman döllendi bilemiyoruz

hatta ovulasyon testi pik olsa dahi inanın biz piki yakaladıktan üç beş saat sonra dahi çatlayabiliyor

çünkü biz tam o anı ölçüyoruz belki 12 saattir pik haldeydi

mesela ben sabah silik görüp akşama dogru kopkoyu iki çizgi de gördüm kopkoyu olduktan birkaç saat sonra silik halini de

testleri dogru kullanmalıyız

2-gebelik belirtilerini en derinden ve en erkenden yaşayanlardan biriyim

arastırdıgıma göre yumurta salınıyor spermle buluşmak için... 4 saat içinde ulaşır sperm oralara :)

onlar buluşup rahme yolculuga cıkıyorlar

daha gebelik oluşmadı sadece yumurta döllendi

ne zamanki rahme ulaşır o zaman kendine yer arar ve bu ortalama 6 günde olur

yani eğer döllenme oldu ise yaklaşık 5-6 gün sonra rahmi kazıyıp yerleşmeye çalışan bebişin verdiği ağrıyı hissedebilirsiniz

yerleştikten sonra hızla beta hcg yükselmeye başlıyor önce kan sonra idrara geçiyor

yani idrar testim pozitif kan negatif diyen varsa mutlaka gebelik değil başka bir sorun vardır

3-göğüsler : aradaki farkı anlatmaya calısayım

adet zamanı büyüyen gerilen göğüste sertlik ve içi doluluk hissi olur

ama gebelikte boş iki balon tasıyor hissi oluşur sanki dokunsan patlayacak içi boş gibi dolgun ama hafif

4-ovulasyon testim silikleşti iş bitti diye düşünmeyin:) çünkü yumurta çatladı ama daha yumurtalıklara inecek ona karşılasacagı spermler verin :)

5- ilişkiden sonra bacak kaldırma diye birşey yok uzanın yeter o da içiniz rahat etsin diye

sperm öyle bir hızla fışkırırki o beklediğiniz 15 dk ya giden gitti zaten :) ki ben spermi sevmediğim için acilen yataktan banyoya koşanlardanım

6-iki güne bir ilişki değil o tabir..EN AZ iki güne bir

dr lar da bu konuda çelişir

cinsel hayatınızı sekteye ugratmayın

eşiniz her gün beraber olmak isteyebilir adamları çocuk yapıcaz diye makina gibi kullanmayalım :))

herkesin gönlünce olsun
sevgiler
Ayyy seni bulduğum çok iyi oldu :))))) Bendeki belirtiler
Göğüslerim ilişkinin ertesi gününden itibaren inanılmaz hassaslasti kasık ağrısından kivrandim karnım sisti akintim sarıya döndü çok oldu midem bulandı ara ara basım döndü bayilicak gibi bir his gazım çoktu ayaklarım buz gibiydi çok su içmeye başladım nerdeyse catlicam :))) buna rağmen dudaklarim kurudu burnum tikanti ama hasta falan değilim bunlar 7 gün devam etti hemde şimdi adetime 4 gün var göğüslerim hala hassas dokunamiyorum akintim azaldı kasik agrim durdu dudaklarim hala kuru hala çok susuyorum bu arada ben adet sancısı çekmem hafif belim agrir göğüslerim sizlar olucam derim ertesi günü olurum bütün bu anlattıklarım adete 15 gun kala ilişki sonrası oldu bide dayanamadım karbonat testi yaptım kopurdu bira gibi ha bide idrarimin rengi koyulasmis sence hamismiyimmmmmmmmmm cvp yaz lutfeeeen

Geçmiş olsun canım :(((( tekrar nasip olur inşallah

Ayyy seni bulduğum çok iyi oldu :))))) Bendeki belirtiler
Göğüslerim ilişkinin ertesi gününden itibaren inanılmaz hassaslasti kasık ağrısından kivrandim karnım sisti akintim sarıya döndü çok oldu midem bulandı ara ara basım döndü bayilicak gibi bir his gazım çoktu ayaklarım buz gibiydi çok su içmeye başladım nerdeyse catlicam :))) buna rağmen dudaklarim kurudu burnum tikanti ama hasta falan değilim bunlar 7 gün devam etti hemde şimdi adetime 4 gün var göğüslerim hala hassas dokunamiyorum akintim azaldı kasik agrim durdu dudaklarim hala kuru hala çok susuyorum bu arada ben adet sancısı çekmem hafif belim agrir göğüslerim sizlar olucam derim ertesi günü olurum bütün bu anlattıklarım adete 15 gun kala ilişki sonrası oldu bide dayanamadım karbonat testi yaptım kopurdu bira gibi ha bide idrarimin rengi koyulasmis sence hamismiyimmmmmmmmmm cvp yaz lutfeeeen
canım bata 4 kalmış test yapabilirsin silik çizgiyi yakalaman lazım bu kadar belirtiye
anlattıklarına göre bişeyler var gibi :)

Slm kizlar bende uc yildir anne olmak icin can atanlardanim Allah im herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin.benim bir yil önce bir kimyalsal gebeligim oldu ve sorun olmadigi halde daha beklemedeyim regl gunume iki gun var artik hic bir belirtiye inanmiyorum bu uç yil icerisinde her ay belirti yasayip husrana ugramaktan yoruldum:( insallah bende hamille kalip son gunlerde yasadiklarimi yazarim:( Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

8 gün kala da 7 gün kala da idrar testi ile öğrendim canım
benim evde depolanır gebelik testleri :)

hatta sabah negatif görüp öğleden sonra silik çizgi gördüğüm de oldu
Benim 3 gun kaldi bata. Bu sabah da negatif cikti. Siz 7 8 gun kala ogreniyormussunuz ya sanirim hamile degl miyim : /

Benim 3 gun kaldi bata. Bu sabah da negatif cikti. Siz 7 8 gun kala ogreniyormussunuz ya sanirim hamile degl miyim : /

canım benim üç gün kala testim buydu

ama ne zaman döllenme oldugunu bilemeyiz ona göre geçer idrara..

yumurtlama zamanını biliyormuydun sen?

Eklentiler

• 39046998-B10D-4F32-8FC2-A31D0AE6669E.jpeg
    39046998-B10D-4F32-8FC2-A31D0AE6669E.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 363
Slm kizlar bende uc yildir anne olmak icin can atanlardanim Allah im herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin.benim bir yil önce bir kimyalsal gebeligim oldu ve sorun olmadigi halde daha beklemedeyim regl gunume iki gun var artik hic bir belirtiye inanmiyorum bu uç yil icerisinde her ay belirti yasayip husrana ugramaktan yoruldum:KK43: insallah bende hamille kalip son gunlerde yasadiklarimi yazarim:KK43: Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

testini yap canım bugün silik çıkar yarın koyulaşır
kimyasalda hcg belli bir seviyeye çıkar ve hızla düşer
korkma canım Allaha güven inan
nasibimizde varsa gelir bebişler rahat ol

Back
X