çok şişmanım nolur yardım

eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Neden 3 ayrı tartı🤔 ? Diyetisyen eşliğinde güzelce verirsin sağlık problemleri olmadan önlemini almalısın. Olay sadece dış görünüş değil

diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Sert birini istiyorsan başka diyetisyenlere dene ama sabit kalman senin için iyi olur o kızmıyor diye sen kendini tutamıyor değilsin ya... Herkes nowzaradan olamaz...

Siz bir ara staj yapıyordunuz sanırım. Aslında stajda baya hareket ettirirler getir götür işleri bir yere gitme vesaire. Bol bol yürüyüş yapın çokk su için. Eve hiç abur cubur alınmasın. Arkadaşlarınızla sadece çay içmeye çıkın, evde yemeğinizi yiyip öyle buluşun. Okulda yanınıza kuruyemiş götürün. Akşamları meyve yiyip günü kapatın.

Çok sıkı takip edecek bir diyetisyen ve kilo almandaki asıl sorunun kaynağına inecek bir terapistle halledersin. Ne yaparsan yap lütfen sağlıklı kilo ver

X