çok şişko oldum çoookk :(((

hamile kaldigimda 57 kiloydum
doguma giderken 85 kilo oldum dogumdan ciktim 75 oldum daha veremeden 7 ay sonra tekrar hamile kaldim ve bu hamilelikte sadece 10 kilo aldim ve doguma giderken yine 85
hastaneden cikmadan bu sefer 74 de kaldim.bir yil bu sekilde devam etti.63 düstüm bir yil sonra hic rejim falan yapmadan.dogum konturol hapi kullandim 3 ay ve ben 3 ayda 73 oldum tekrar.
simdi diyettedim ve ancak 65 düsütüm
daha cok su üzerime yapisan 5 kilo yu birversem
sen daha yenisin seni emdikce gider korkma.ben 5 yildir veremiyom

ben bunları okudukça çok korkuyorum yaaa

zaten balık etliyim olurum balina

bende 50 kilo ile hamile kalıp 68 le doğuma gittm doğumdan sonra 60 kadar düşmüştüm ammmaaaaa taki süt olsun diye yedirp içrene kadar büykelr..ye iç ye iç derken tekrar 65 e kadar çıkmıştımsonra biraz dikkat ettim.. meyve suyu kompostoyu kestim.. 63 e geri geldim. ve 4 hafta önce diyete giridm.. ama sıkı diyet değil.. 6 aylık kızım var.. emziiriyorum.. sıkı diyet yapamam.. yedikelrime biraz dikkat edip ekemk ve hamur iş tatlı yemiyorum.. su içiyorum.. sabahalrı aç karnında greyfurt suyu.. şuan 59 oldum.. hedefim eski kilom 50 olmak.. yavaş olsun ama kalıcı olsun diyorum.. ve yoluma devam ediyorum.. bu arad hergün mümkün olduğunca da 1 saat tempolu yüyüryoum.. zaten çabuk kilo veren bir yapım da yok. ancak bu kadar oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…