çok şişko oldum çoookk :(((

efem19

SADECE SANA AŞIĞIM :)))))
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
20
0
86
35
Tokat
sezeryanle doğum yaptım ve doğum yapalı 6 ay oldu ve ben zayıflayacağım yere daha da kilo alıyorum hamileliğimde de aşırı derece kilo aldım eski halime geri dönmek istiyorum ya yaşımda o kadar büyük olsa gam yemicem ya çok şişmanım ya ağlamak istiyorum :a015: önerilerinizi bekliyorum bayanlar

canım ben de doğum yapalı 2,5 ay oldu.. ben eski kiloma döndüm sayılır biraz göbek var o da adet görsem gidecek gibi.. amaaaaa... ben zaten kilolu hamile kalmıştım.. 1.62 boyumla 65 kiloydum.. 75le doğuma girdim 67 ile çıktım.. asıl olmam gereken kilo 55 civarı.. ben de vermek istiyorum ama emzirdiğimiz için bunu ertelemek gerekiyor sanırım.. çünkü emzirirken insan acayip acıkıyor.. zaten emzirmek de kilo vermeye yardımcıymış.. ben bol su içmeye dikkat ediyorum.. bi gün yediklerimi kısdım iyice stüm gidiyo zannettim azaldı hemen.. o yüzden yediklerimizden kısmayacağız.. ekmek yemeyeceğiz sulu şeyler yiyeceğiz.. ekmek yerine yemekten 2 tabak yemek belki daha mantıklı tabi yemeğine bağlı.. egzersiz ise bu konuda emin değilim ama kendimizi çok yorarsak da laktik asit süte mi ne geçiyomuş tam bilmiyorum.. sanırım en uygunu bebeğimiz büyüyünce ek gıdalara tamamen geçince bişeyler yapmak..

benim görünüşüm yüzünden bebeğimin anne sütünden mahrum kalmasını asla istemem.. elbette dikkat edeceğiz ama aşırı detokslara diyetlere de giremeyiz malesef..

sevgimleee

al benden de o kadar..
bende veremiyorum, birde k,lo aldım
bugün doktoruma gittim oda şaşırdı.
bu kiloları vermezsem şeker hastası olabilimişim..
doğum yapalı 3 ay oldu
süt sağıyorum ..
egzersiz yap dedi bana..
yani enaz haftanın 3 günü 45 dk yürüyüş yapmam lazım..

doğum yaalı bugun tam 3 ay oldu... hamıleyken kılo almadım.. 3 ayda kılo aldım ve hızla alıyorum... bı oturusta bır kılo baklava bıtıyor.. 70 kıloyum su an...bu ızla devam edersem ay sonuna kadar 90ı devırırım.. canım çikoltadan baska bişey istemıyor.....off ki ne of................

kızlar silkinelim olmaz böyle...!!!!

bi çare düşünün

çikolata gaz yapmaz mı hem gaz yapar bebişime diye dşün yeme:)

walla bende 77ile hamile kaldım 97 kiloydum doğuma girdiğimde sonra 86ya indi doğumdan sonra hiç veremiyorum kilo da almıyorum diyet de yapamıyorum süt biter diye 5 ay oldu doğum yapalı 85 kiloyum walla bol bol su içmeye başladım hep süt yapımına yardımcı olur hemde zayıflamama yardımcı olur 1aydır kayınvalidemdeydim bol bol yedim börekleri çörekleri şimdi geldim artık ewime oğlum bi de diş çıkartıyor huzursuz onun gönlünü yapıcam diye oturamıyorum hiç uyuyunca ew işleri heralde bu şekilde :) fırsata dönüştürebilirim bu olayı :)))

bende sezeryanla dogum yaptım ve dogumdan cıktıgımda 85 kiloydum ..
cok üzülüyordum kiloma emzirdiğim içinde pek diyet yapma fırsatım olmadıı...sadece ekmekten uzak durdum ve akşamları fazla kacırmadım bol su içtim ve bitki caylarıylaa her sabah içiyordum...
kendime kıyafet biile almak istemıyordum evdede dısardada sürekli eşofmnan tercihimdi...zaten eskilerinin olması mumkun degildi...
kızım 6 aylık oldugunda 75 kiloya düşmüştüm ve su içmemın faydasını gördüm daha sonra ları spor yaparak evde..dısarıda yuruyus yapamıyordum cunku kış ayına denk geldşi ve bebegımı cıkaramazdım.....
evde her gun duzenli bir sekilde spor yapıyordum bol su ve bıtkı caylarıyla
bebegım 1 yasına geldiginde ben 65 kilo oldum hamile kaldıgımda 60 kiloydum ..eski kiloma 5 kilo kalmıstı ve ben hıc aksatmadan cayları sporu ve suyu duzenli bir sekilde içiyordum 3 ay önce 60 kilo oldum hala bebegımı emziriyorum kızım su an 15 aylık ve ben 57 kiloyum eski kilomun da altına dustum ve eski kıyafetlerim bile bana artık bol geliyorrr..
zaten kızım yurumeye basladı bende cok hareketliyim onun peşinden kosmaktan
yani bide insan isteyınce yapmayacagı bişey yokturdu bana göre

dogumdan cıktım 85
hamie kaldıgımda 60
ve su an 57 kiloyum
cok mutluyumm
15 ayda 28 kilo verdimm

üzülme sende istersen verirsin
ayrıca herkes sezeryan göbegin kalır kilonu veremessin diye dalga geciyolardı
unutma azmin elinden bişey kurtulmaz

kilonu vermekte senın elindeeopuyorumnanaktan

hakikaten bravo ya çok taktir ettimalkisalkisalkis eşime de okudum şaşırdı o da senin doğuma gittiğin kilodayım bende şu anda inşallah su içmenin ve hareketin faydası olur kaydirigubbakcemile2ama neden olmasın ki yani altın anahtar zaten bu moral verdiğin için teşekkkürler eşimle iddaya girdim o veremessin diyor ben vericem diyorum gaza getiriyor benii daha o benim inadımı bilmiyor teşekkürler arkadaşımkaydirigubbakcemile3

sağol cnm darısı sizlerinde basına ..evet canım basıracam dersen basırsın hersey senin elinde
benım eşim spor yaptıgımda gülüyordu
böylemi vericen diye kilolarını
şimdide cok zayıfladın diyor yeter :))

sabahları uyandıgında ilk işin yeşil cay içmek ve sonrada keten tohumlu yogurt yemek olsun canım gercekten bunların cok faydasını gördüm..
emzirdigim için pek bişey yapamıyordumm
kk nın diyet gruplarına uye oldum ordada cok arkadasların tavsıyelerini dinledim
onlarında motıvasyonu benı ıyce hırslandırdı

bende cok inatcıyım :) elimden bişey kurtulmaz

yeşil çayın emzirme döneminde iyi olmadığını söylüyorlar ama?? zaten herkes de bişey diyor

darısı bizlere :)

canım ben cok içtim ve hiç bir sorun olmadı ...
sütümde azalmama olmadı hala emziriyorum kızım 15 aylık

merhabalr öncelıkle ben hamıle kaldığımda 67 kıloydum boyum 170 normal kılom 60 tı fakat antı depresanlar bana kılo aldırmıstı ..hamıle kaldım zaten psıkolojım bozuktu :) hem ağladım kılo alıyorum dıye hem yedım hem ağladım hem yedım butun hamılelğim boyunca kılo alıyorum dıye gözyasım dınmedı ve durduramadığım iştahıma yenık dustum... doğuma gırdığımde 107 kıloydum arkadaslar suanda 3 ayı doldurmadı bebeım 1 hafta sonra doldurucak ben 79 kıloya dustum nasıl mı? asla ekmek hamur ısı makarna şerbetlı tatlı yemedım sutum ceker dıyebır lokma tattım sutlu tatlı yedım haftada 2 kere emzırdığım ıcın mecburum cunku her sabah ıkı dılım cavdar ekmeı yumurta peynır zeytın cay öğlen ne yemek varsa porsıyon az pılav doktorum söledı sutun kalıtesını artırıyomus bunuda bu yuzden yıyorum bol su aksamlarıda ne yemk varsa porsıyon yourt salata ekmek yok yada ıkı lokma tatmın olmak ıcın sora meyve gun ıcındede meyve hıc sekersız komposto vede sutum kaçmadı bebeımde tombık maşallah yanı sutumun kalıtesını yıtırmeden 28 kılom gıttı gerıye 19 kılom kaldı ama bana 65 te olsam yeter yanı 15 kılo versemde yeter sımdılık gerısı cocuun pesınden kosmak la gıder zaten bu arada cok hareketsızım bıraz harket etsem dahada cok gıder emınım cunku cok halsızım spor yapamıyorum anca cocuk ve ev ıslerii...lutfen ısteyın bunu basarabılırız..

canım valla ne yaln söliyim ben bu kadar katı diyet yapamam o yok bu yasak diye zaten psikolojim bozulur benim ister istemez zaten çok ekmek yemem 1 dilimi geçmez yani masada ama yasak koymuyorum zaten allahın her günü tatlı yenmez gene tadımlık olayına denk geliyor yasaklar kalktımı kiloları geri alırım iyisimi bunu bi yaşam şekli haline getirmek yasaksız bi şekilde :) yani bol bol su içmeye başladım yoğurtlu keten tohumuna da başlıycam bebek şu ara çok hareketli zaten:ecrin_bebek: bi oturuyorum bi kalkıyorum ewin içinde ew işleri porsiyonları küçülttüm midemi çok şişirmiyorum çok şükür halsizde değilim(daha önceden çok denedim ordan biliyorumkaydirigubbakcemile3) senin dediğin gibi yasaklar koyarsam kalkamam ben halsizlikten psikolojik olarak çöküyorum hemen diyette nedense bende dikkat etmeye başladım artık kesin faydası olur zemuszemus

Canım seni tebrik ediyorum. Öyle çok yasaklar da yok diyetinde. Sağlıklı olan herşeyi yiyorsun, sütün de kaçmamış.Maşallah

teşekkur ederım arkadasım evet gereklı olan seylerı yıyorum et süt sebze meyve süylü tatlı:)) ama bunu hayatımın standardı halıne getırıyorum zaten yavas yavas bundan sonra böyler olucak hamılelıkten öncede hayatım boyunca hep dıkkat edıyorum 60 kıloda kalabılmek ıcın cunku cok cabuk kılo alan bı yapım var...

valla hepinize helal olsun ne diyim ben tutamıyorum kendimi yhaa akşam sabah rejime başlıcam diyorum sabah aynen yola devam psikolejim alt üst oldu insan kendisiyle dalga geçermi kendimle dalga geçiyorum yhaww

selam. bende sezeryanla doğum yaptım. 53 kilo ile hamile kaldım,69 ile doğum yaptım. 6.5 ay geçti şu an 57 kiloyum. giydiklerimin daha bir yakıştığını söylüyor eşim,yanaklarımda eskisi gibi çökük değil. vermekde almakda istemiyorum. benim formülüm evde abur cubur bulundurmamak. çünkü dolapta çikolata,tatlı,börek,cips vs olduğunu bilince gayriihtiyari alıp yiyorsunuz. olmazsa zaten bebeğim engel kalkıpta yapamıyorum.ve tabiki bol su. ayrıca eğer bünyeniz zayıfsa bir şekilde eski halinize dönebiliyorsunuz. velhasıl diyeceğim bence evde bulundurmayın abur cubur,tatlı.gittiğiniz yerdede tadımlık yiyin. bir anlık nefis gelip geçiyor ama kilolar kalıyor ne yazık ki hepinize sağlıklı formda yaşam diliyorum. sevgiler...

of ya ben de zayıflamak ıstıyorum
on ay oldu oğlumu kucağıma alalı fazladan 8 kılomlar çoğuda gobek kısmında nasıl vereceğim bılmıyorum aç mı kalsam ne yapsam ya
herkez çok kılolu değilsin dıyor daha çok sınır oluyorum değilsem neden hiç bir seyım bana olmuyor

bende hamilelikte acayip kilo aldım almama gerekn kiloyu aldım dr um hep kızdı bana az ye diye ama ben dinlemedim 55 le hamile kaldım 82 le doğuam gittim şuanda 65 kiloyum ve 10 kilo fazlalığım var 5 ayda 17 kilo verdim ama yememe içmeme dikkat ediyorum sütüm olsun diyede herşeyi götümüyorum az yiyorum bol bol sıvı tüketiyorum sütüm olsun diye bendede kalça basen yok bi tek göbek var onuda verdimmi fıstık gibiyim vallasırnaşık şeyseneye yaza kadar 55 olmam lazım kafama koyduğumu yaparım ben bu konuda çok inatçıyımdır zaten ek gıdalarada geçtik artık biraz daha dikkatli olabilirim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…