sezeryanle doğum yaptım ve doğum yapalı 6 ay oldu ve ben zayıflayacağım yere daha da kilo alıyorum hamileliğimde de aşırı derece kilo aldım eski halime geri dönmek istiyorum ya yaşımda o kadar büyük olsa gam yemicem ya çok şişmanım ya ağlamak istiyorum :a015: önerilerinizi bekliyorum bayanlar
bende sezeryanla dogum yaptım ve dogumdan cıktıgımda 85 kiloydum ..
cok üzülüyordum kiloma emzirdiğim içinde pek diyet yapma fırsatım olmadıı...sadece ekmekten uzak durdum ve akşamları fazla kacırmadım bol su içtim ve bitki caylarıylaa her sabah içiyordum...
kendime kıyafet biile almak istemıyordum evdede dısardada sürekli eşofmnan tercihimdi...zaten eskilerinin olması mumkun degildi...
kızım 6 aylık oldugunda 75 kiloya düşmüştüm ve su içmemın faydasını gördüm daha sonra ları spor yaparak evde..dısarıda yuruyus yapamıyordum cunku kış ayına denk geldşi ve bebegımı cıkaramazdım.....
evde her gun duzenli bir sekilde spor yapıyordum bol su ve bıtkı caylarıyla
bebegım 1 yasına geldiginde ben 65 kilo oldum hamile kaldıgımda 60 kiloydum ..eski kiloma 5 kilo kalmıstı ve ben hıc aksatmadan cayları sporu ve suyu duzenli bir sekilde içiyordum 3 ay önce 60 kilo oldum hala bebegımı emziriyorum kızım su an 15 aylık ve ben 57 kiloyum eski kilomun da altına dustum ve eski kıyafetlerim bile bana artık bol geliyorrr..
zaten kızım yurumeye basladı bende cok hareketliyim onun peşinden kosmaktan
yani bide insan isteyınce yapmayacagı bişey yokturdu bana göre
dogumdan cıktım 85
hamie kaldıgımda 60
ve su an 57 kiloyum
cok mutluyumm
15 ayda 28 kilo verdimm
üzülme sende istersen verirsin
ayrıca herkes sezeryan göbegin kalır kilonu veremessin diye dalga geciyolardı
unutma azmin elinden bişey kurtulmaz
kilonu vermekte senın elindeeopuyorumnanaktan