çok doğru söylemişsiniz, aynen böyle yüzüne gülüp arkadan konuşan bir arkadaşım vardı bu huyuna dayanamayıp uzaklaştım ondan.
meğerse herkes aynıymış bana sadece gülen taraflarını gösteriyorlarmış, diğerlerinin arkasından konuştuğunu görecek kadar yakın değilmişim meğerse ki onlara.
ben de deniyorum nefret ettiğim insanların yüzüne bişey yokmuş gibi gülmeyi ama beceremiyorum ağlıcak gibi oluyorum, ama bunu yapmayı öğrenmem lazım artık
kimseyle gerçekten samimi olmayıp havadan sudan konuşup nefret bile etsem yüzlerine gülmem lazım kimseyi de dost bilip bağrıma basmamam lazım sadece kendimi düşüncem bundan sonra tırnağımı bile oynatmıcam başkası için.
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendiniahh ahh atalarımız yaşamış da söylemiş bunları, en büyük hatamız karşımızdakini kendimiz gibi bilmemiz...
ne sandiniz..kimse kaniniz caniniz kardesiniz gibi olamaz hos su zamnda kardesller bile birbirine kazik atiyorken....
aynen katılıyorum
oyle bır zamankı, kardes bıle kardesı kıskanır olmus, kazık atar olmus..
Bırtek guvendıgım allahım ve annemdır..
Sonrada yavrularım..
Yavrularıma anlatıyorum cogu zaman derdımı..
Anlamasalarda onların o guzeller guzelı parlak gozlerı benı mutlu etmeye yetıyor :)
Bende cok sewdigim kardesim kankam dedgim kişiden büyüüüükkk bi kazık yedim ve ondan sonra anladım..cok iyi niyetliyim insanlara ön yargılı yaklasmam..önce karsımdakinin yerine koyarım kendimi..anlamaya calısırım..yardımcı olurum elimden geldigince ama BAZI insanlar bunları haketmiyo ve herzaman söyledigim bir lafım vardır rabbim bizi iyi insanlarla karsılastırsın!!!! rabbim cocuklarımızı korusun :26::26: kızımada sölerim bi derdin sevincin oldugunda sana en yakın olan ANNE dir gel bana anlat!!
Seni baya karamsar gördüm dost konusunda ne söyleyebilirim haklısın bende öyle okkalı kazıklar yemişimdir .
Ama kendini bu kadar kapatma ben de senin gibiydim.Ta ki karşıma kardeşimden öte seveceğim dostum çıkana kadar.
her şey umut etmekle olur . Umudunu kaybetmiş bir insanın başka kaybedeceği nesi olabilir ki ? Ve yakınlarda bir yerlerde
yüreğini açabileceğin birisi mutlaka vardır yeter ki dikkatli bak etrafına çünkü bizler kapanan kapılara o kadar çok bakıyoruz ki
açılan yeni kapıları görmüyoruz bile her şeyde bir hayır vardır . Bir şey ya gerçekten olmaması gerektiği için olmamıştır ya da
daha iyisi olacağı için olmamıştır sen yeter ki umudunu yitirme :)
karamsarım evet, kapattım kendimi de,
bundan sonra beni açabilen çıkarsa o dostum olsun benim, ben kendimi yoktan yere açmayacağım.
umarım senin olduğu gibi bir dost çıkar karşıma, ama fark şu ki bu dosttan bile kazık bekler hale geldim ben.
o yüzden duvarlarımı indireceğimi pek sanmıyorum, o duvarları yıkan olursa başımın üstünde yeri var.
Sen kapının kolunu sıkı sıkı tuttuktan sonra kolay kolay cesaret edemez kimse kapını çalmaya .
Kazık bekleme konusunda çok haklısın çünkü ne zaman neyin ne olacağı hiç ama hiç belli olmuyor biz buna hayatın cilveleri diyelim.
Bir de şöyle düşünelim düşmeden kalmayı nasıl öğreneceksin , denize girmeden yüzmeyi nasıl öğreneceksin ?
sarsıldıkça yere daha sağlam basacaksın daha da güçlü olacaksın öldürmeyen şey güçlendirir derler aynen öyle olacak
temkinli olacaksın fakat duvarlarına kapılar koyacaksın ki yüreğini de kalbini de sadece o kapıyı çalana vereceksin
dilerim bir gün güzellikler kapını çaldığında içeri buyur edersin her şey gönlünce olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?