son olayları haber veriyim dedim merak eden olduysa,
haftasonu dersanem vardı kız arkadaşımı gördüm ama onla muhattap olmadım,
konuşmamaya karar vermiştim çünkü
kendi geldi benim yanıma konuşalım mı diye
saçma sapan bahaneler sundu hiç anlatmaya bile değmez, güya bu olaylar biz sevgilimle çıkmadan önce olmuş demişler ona o da ne alaka diyip bana sinir olmuş söylemiş.
sinir olmaya hakkı varmış gibi.
dedim ben dobra bi insanım beni tanıyorsun benim ağzımdan yalan çıkmaz, ama beni sattığın insanları tanımış oldun böylelikle dedim.
kız ne dese beğenirsiniz, bu olaylar aramızı bozmasın.
güldüm resmen sanki dışarıda olaylar oldu da biz kenetlenelim birbirimize.
bilmiyorum güvenimi çok kırdın dedim. zaman göstericek. dedim ama o zaman göstericek de lafta dediğim bir laftı.
buraya yazdıklarımın hepsini söyledim ama yüzüne. içim rahatladı, kafamdan da sildim attım topici bile unutmuşum.
arada dersanede denk geldik yine, zaten ne zaman görse bakıyor bana, denk geldik bi yerde ne o hiç görmüyorsun dedi. yoo gördüm dedim sadece. çektim gittim.
selamı dahi eksik olsun ihtiyacım yok. tek başıma kalıyım daha iyi böylelerine muhtaç olmaktansa.
neyse yani kızlar lafta pişman oldu ama özür dilemedi bile. zaten dilese de affetmezdim, özürlük bişey değil bu çünkü karakter meselesi. olaylar böyle. herkese arkadaşlarına dikkat etmeyi tekrar hatırlatıyorum. artık laylaylom havadan sudan muhabbet ediyorum inanın milletin daha hoşuna gidiyor.