Kızlar sinirlerim nasıl bozuldu bugün anlatamam.
16 yaşında kız kuzenim var,lise2 sayısal öğrencisi. Biraz içine kapanık,kendi halinde sakin birisi. Şöyle söyleyeyim kimseyle muhattap olmadan dersini dinler çıkar evine gelir. 8 yaşından bu yana kick boksla ilgileniyor, ama çıtı pıtı bir kız. Her neyse asıl olaya gelince; kuzenim sayısal sınıfına geç başladı çünkü ilk eşit ağırlıktan yana kullandı tercihini ama sayısalda daha iyi olabileceğini düşündüğü için sayısal sınıfına geçiş yaptı ama bin pişman. Sınıftaki kızlar rahat vermiyormuş. Geç geldiği için istenmiyor dışlanıyormuş. Sınıfındakiler kuzenime bakıp bakıp gülüyorlarmış.Evlenme arifesinde olduğum için ilgilenememiştim asıl sinirlerimi bozan sabrımı taşıran olay ise şu! Bugun çıkışta 4 kız kuzenime saldırmışlar. Bunları bana kuzenim 1 saat önce ağlayarak anlattı telefonda. Hala ellerim titriyor sinirden! Kuzenimin kolları tırnak içindeymiş kan içinde kalmış kolları. Abla dayanamadım damarıma bastılar bende o kızın parmağını kırdım diğerleri de o kızı öyle görünce vurmayı bıraktılar dedi. Çok üzgünüm kıza çok üzüldüm canını acıttım abla ama dayanamıyorum artık. Her şeyimle dalga geçiyorlar,derslerim bile düştü bu yüzden diyor zor sakinleştirdim telefonda.
Bu nasıl bir devirdir yahu! Bir de bu 4 kız sigara parası topluyorlarmış herkesten 50 krş-1 tl alarak. Kuzenimi arabamla okuldan almaya gittiğimde bu kızları göstermişti,etek boylarını görseniz zaten ne demek istediğimi anlarsınız,büyümüşte küçülmüş gibiler makyaj o biçim. Kuzenim aksine ne sigara içer, ne de küfür eder. Şuana kadar ağzından en ufak bir argo kelimesi bile duymadım..
Anlamadığım hep kuzenim gibilerine mi sataşır bunlar? Her masumu mu ezerler böyle? Okumak için gelmiyorlar okula sanki,aile terbiyesi gerçekten.. Dersini dinleyip,direk eve gelen ve yatasıya kadar ders çalışan birisi.. Böyle insanı bile çıldırtmışlar, hala içim içimi yiyor.
Evlendiğim için izmirdeyim şuan burada yaşıyorum. Ama geri Bursaya dönüyorum yarın günübirlik. Hem yarım kalan sonuçlanmamış boşanma davamla ilgileneceğim, hemde kuzenimin okuluna gideceğim.
Bir akıl verin ne olur.. Öğretmenine mi gideyim,kızlarla ben mi konuşayım? Kuzenimde annesinin gelmesini istemiyormuş, bak annesine güveniyor derler diye düşünürler diyormuş. Ama ben mutlaka gideceğim ne yapmam gerek bilmiyorum.
Kuzenim çok dolmuş durumda, artik aynaya bile bakmak istemiyorum abla saçlarım gözlerim bütün vücudumla dalga geçiyorlar,rezil ediyorlar beni sırf olay çıkmasın diye karışmıyorum, ama biraz daha devam ederlerse elimde kalırlar sessiz durduğuma aldanıyorlar dedi.
Çok çok sinirliyim! Ne yapmalıyım sizce? Siz olsanız ne yapardınız?:44: