- Konu Sahibi pembemaviii
-
okul idaresine söylemenizde fayda var zaten öğretmenlerin de böylelikle haberi olur
başka sayısal sınıf varsa oraya da geçirebilirler
Ailesi okul idaresiyle görüştüler,fakat hiçbir şey yaptıkları yok. Sınıf değiştirmeyi asla yapamayız diyorlarmış. Başka okula nakil aldırmayı düşündük ama semt tutmuyor diye almıyorlar. Çıkmazda kaldık..
Ailesi okul idaresiyle görüştüler,fakat hiçbir şey yaptıkları yok. Sınıf değiştirmeyi asla yapamayız diyorlarmış. Başka okula nakil aldırmayı düşündük ama semt tutmuyor diye almıyorlar. Çıkmazda kaldık..
Tıpa tıp aynı olay. Sessiz gördüklerini öyle bir eziyorlar ki.. Yazık gerçekten,nasıl bir nesil bu anlam veremiyorum. Benim zamanımda bırak sigarayı süslü toka takmaktan çekiniyordum öğretmenim kızar diye. 26 yaşına geldim,ben dahi sigara içmezken bu kızların elinde oyuncak olmuş. Sanırsın tüm dertler onlarda. Ergenlik mi demeliyim bilmiyorum ama bari başkalarına zarar vermesinler. Çok sinirliyim gerçekten, ne yapmalı da bu sorun kalkmalı bilemiyorum. Idarenin umrunda dahi değil. Tam da dediğin gibi gitmek istediğimizde kuzenimde ne olur gelmeyin ya diye ağlıyor. Ama böyle de sahipsiz sanıyorlar,kızıyorum. Bakalım,yarın ben bir konuşayım ogretmeniyle. Umarım hallolur,sanmıyorum ama..Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Aynı sıkıntıyı kardeşimde de yaşadım. Bu sene liseye başladı. Bu sorunlar ilkokulun son yıllarında okul değiştirince başladı. Lisede de ne yazık ki aynı problemli kızlarla aynı okulda karşılaştı. Akıl sır ermiyor. İnanılmaz derecede terbiyesiz, saygısız, kaba daha 13-14 yaşında cinsellik alkol sigara vs aşırı özeniyorlar. Benim kardeşim de çok sessiz, kimseye zararı olmaz. Çok çekti yavrum, gitmemizden de çok utanıyordu ve korkuyordu. İLKOKUL 8. sınıfta kızları yere yatırıp tekme tokat dövmeler sigara atmalar filan. Ailem birkaç kez gitti ama bu kızlar ne utanıyor ne çekiniyor. Kardeşim de diğer kızlara yapılanlardan gözü korkmuştu, gitmeye kalkıştığımızda daha çok psikolojisi bozuluyordu. Okul da iflah edemiyor ya da umursamıyorlar bilemiyorum. Başka çocukların da psikolojisi bozulmaması için bu ilkokul ve liselerdeki çeteleşmelere ve ahlaksız durumlara karşı birşeyler yapılması lazım. Çok kızgın ve sinirliyim ben de bu duruma. Neyse ki ilkokulda birkaç laf dalaşıyla kurtulduk. Lisede de aynı kızlar birkaç kez laf atmışlar sonra özür dileyip barışmışlar. Kafalarına taş mı düştü anlamadım. Bu kızlardan nefret etsem de bir yandan sevindim çocuğun başı rahat edecek diye. Bulaşma diyorum uzak dur diyorum ama o da napsın kötü bir şey denince cevap veriyor kızları da kinlendiriyor. Doğru düzgün bir çözüm bulunana kadar en iyisi uzak durmak.
benim de erkek kardeşim liseye giderken böyle sorunlar yaşamıştı
efendidir sakin bi çocuktur
ama sınıfın efeleri olur ya hani sürekli uğraşıyorlarmış
çok canı sıkılıyordu
bana anlattı ben de senin elin armut mu topluyor karşılık vermediğin sürece hep uğraşırlar böyle dedim
en son hareketinde sınıfın ortasında ağzını burnunu dağıtmış çocuğun bir daha yanından geçerken kafasını kaldırıp bakmamış bile
evet yanlış ama bazen böyle yapmak gerekiyor
Okul idaresiyle görüşün. Ve bu duruma bir son vermeleri gerektiğini "net" şekilde ifade edin.
Gereken ceza neyse alsınlar.
Gördüğüm kadarıyla artık öğretmenler bile korkar olmuş bu çeteleşmelerden.
Dışarda başlarına bir şey gelir diye korkuyorlar
internette adını yazıp iki video koydular mı çık işin içinden..Yaparlar mı yaparlar.
Bir kez tesadüfen youtube da gördüm kadın öğretmenlerinin resimlerini koyup bir video paylaşmış ve neler yazmışlar neler...
Bir de eskiden yani benim zamanımda, öğretmenlerden korkardık..bu çocuklarda korku da yok, merhamet duygusu hiç yok...yok yok yok...
Nasıl bi nesil bu... bilemiyorum...
Neyse inşallah bir çözüm bulursunuz... Ama kuzeninizi yalnız zannetmesinler. Mutlaka bu yaptıklarının cezalarını görsünler...
Okul idaresiyle görüşün. Ve bu duruma bir son vermeleri gerektiğini "net" şekilde ifade edin.
Gereken ceza neyse alsınlar.
Gördüğüm kadarıyla artık öğretmenler bile korkar olmuş bu çeteleşmelerden.
Dışarda başlarına bir şey gelir diye korkuyorlar
internette adını yazıp iki video koydular mı çık işin içinden..Yaparlar mı yaparlar.
Bir kez tesadüfen youtube da gördüm kadın öğretmenlerinin resimlerini koyup bir video paylaşmış ve neler yazmışlar neler...
Bir de eskiden yani benim zamanımda, öğretmenlerden korkardık..bu çocuklarda korku da yok, merhamet duygusu hiç yok...yok yok yok...
Nasıl bi nesil bu... bilemiyorum...
Neyse inşallah bir çözüm bulursunuz... Ama kuzeninizi yalnız zannetmesinler. Mutlaka bu yaptıklarının cezalarını görsünler...
Liseli kızların mezarlıkta işkence dehşeti - YouTube
bahsettiğim olay bu... ayrıntıları Sevim Atasoy un programında söylemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?