• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim genitalimi yaktılar

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Evet yaktılar. Üstelik acıdan feci şekilde kıvrandım. Ve 1 gün geçmesine rağmen acıyor. Aynada baktım simsiyah lekeler oluşmuş ki zaten o bölgemin koyuluğundan şikayetçiydim. Çok sinirliyim arkadaşlar napabilirim? Düğünümde var temmuzda :oklava:

inanamıyorum mutlaka orayla iletişime geçin krem fln bişiler versinler yüz için oldugunda daha kötü

ama lazer epilasyonla o yanma ve koyulaşma zaten oluyor bir miktar..

sırf bu şikayetler yüzünden ben de bu işe girmekte tereddütlüydüm hep,

tüh yaaaa,geçmiş olsun..

kullanılan lazerin cinsini,kaçıncı seansınız olduğunu ve işlem esnasında tüylerinizin uzunluğunu belirtirseniz bilgilendirmeye çalışırım

Doktora gidin hemen..
Rapor zaten yazarlar..
Yerinizde olsam dava bile açardım..
Çok geçmiş olsun!

Bu epilasyonun amacı zaten tüy köklerini yakıp zamanla çıkmasını önlemek, tabi ne kadar önlediği ayrı bir tartışma konusu...

Lazer ışınıyla tüy köklerini yakmak (belli bir voltta lazer atışı yapıyorlar) belli bir uzmanlık ister.
Oysaki,bu lazer epilasyon uygulaması basit sokak kuaförlerinde bile kullanılmaya başlandı...

Uzman olmayan kişilere bunu yaptırmayın... Kafalarına göre bir kademeye getirip yakmaya çalışıyorlar. Sonuç daha iyi olsun diye, atışın ısısını yükseltiyorlar. Sonuç; konu sahibinin geldiği durum işte...

Öncelikle geçmiş olsun. Lazer ışını yakmayla birlikte cildi kurutur. Bepanthol krem sür bol bol. Acı fazla ise, anestol pomad sürebilirsin.

Ve zaman kaybetmeden bir doktora görünün,sonuçta cilt tahribatının derecesine göre bir ilaç kullanılması lazım.

Yerinde olsam bende dava açardım ve kesinlikle bu işi doktor kontrolünde uzmanlara yaptırın!

kullanılan lazerin cinsini,kaçıncı seansınız olduğunu ve işlem esnasında tüylerinizin uzunluğunu belirtirseniz bilgilendirmeye çalışırım

Mrb gittiğim yer güzellik merkezi. Dr açmış orayı ama işin ehlisi olmayan insanlar yapıyo lazeri. Alexander cihazıyla 2. senasımı yaptırdım ve acı var ama yanık acısı değil. Popomun derinin de olan bi acı ve kaşıntı. İlk seansımdada yine bu acı ve kaşıntı vardı. Kontrol seansımı başka bi kadınn yaptı ve o iyi yapmıştı. Onda bunlar olmamıştı. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

lazer yanıkları çok ciddi değildir genelde ancak alexandrıte cihazı söz konusu olunca kaç mm başlık kullandıkları yani ışığın ulaştığı derinlik önem taşıyor,kıl kökleri tahrip olurkende tatlı bir yanma ve kaşıntı 2-3 gün olabilir ancak yinede çok bişey söyleyemiyorum bir doktorun görmesi gerekecek diye düşünüyorum

lazer yanıkları çok ciddi değildir genelde ancak alexandrıte cihazı söz konusu olunca kaç mm başlık kullandıkları yani ışığın ulaştığı derinlik önem taşıyor,kıl kökleri tahrip olurkende tatlı bir yanma ve kaşıntı 2-3 gün olabilir ancak yinede çok bişey söyleyemiyorum bir doktorun görmesi gerekecek diye düşünüyorum

Teşekkürler ben lekeden ziyade kaşıntıya takıldım. İçi kaşınıyo. Geçende olmuştu en az 1 hafta kaşındım. Yok mu bi çaresi? Ve neden kaşıntıya sebep oldu acaba?

Mrb gittiğim yer güzellik merkezi. Dr açmış orayı ama işin ehlisi olmayan insanlar yapıyo lazeri. Alexander cihazıyla 2. senasımı yaptırdım ve acı var ama yanık acısı değil. Popomun derinin de olan bi acı ve kaşıntı. İlk seansımdada yine bu acı ve kaşıntı vardı. Kontrol seansımı başka bi kadınn yaptı ve o iyi yapmıştı. Onda bunlar olmamıştı. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

Alex kullanıcısı olarak bende biraz yorum yapabilirim zannedersem. Sizde oluşan kaşıntı yanığa bağlı olmuştur mutlaka. Hafif yanıklarda cilt kendini iyileştiriken kaşıntı da beraberinde eşlik ediyor ne yazık ki. yukarıda yazılan tedavi sizi rahatlatacaktuır ve 2-3 gün içinde kaşıntınız düzelir. Geçmiş olsun.

Back