Çok sinirliyim çok

Kıskançlık sana ve eşine çok zarar verir.kararında ve tadında olan kıskançlık ilişkiye heyecan katar elbet ama dozunu aşarsan sevdiğin adamı kendinden uzaklaştırırsın bir gün bi bakmışın eşin esir hayatı istemiyorum der ve özgür olmanın yolunu arar.yapma tatlım bunu ikiniz de

Silgi verdi diyemi cidden bunların hepsi. :KK70: benim eşim nasipse bu hafta sonu kpss öğrencilerine muhasebe anlatacak ilk kez dersanede. Senden ders almalıyım o zaman ben öğreneyim neler yapılmamalı diye:KK70:

Dayak yiyen, telefonu çamaşır sepetine gizleyen, 15 günde 1 izninde pes oynayan kahveye gidenler ve öğrencisine silgi verenler karşı karşıya.
Şaka mısınız?

Ciddi ciddi "sinirim bozuldu" diye başlık acmışsınız konunuza.

Allahım sana geliyorum...

Muhtemelen karışık bir ortamda ya da bir tanışmadaki hal, hareket ve bakışlarınızla;
eşiniz arkadaşlar arasında kılıbık diye dalga geçiliyor ve kafası bir gün dank ederse, gözünüzün yaşına bakmadan sizi aldatır ve boşar, emin olun...

O zaman kokulu silgiye bile razı olmak durumunda kalabilirsiniz :)

İnşallah tüm yazılanları ve eleştirileri okuyup, bu kadar üyenin bir bildiği vardır deyip ders alıyorsunuzdur.
Ben ders almam, ders veririm diyorsanız o başka :):)

Bir de akademisyen olacaksınız, inanılır gibi değil.
Mrb dedi, kek istedi, silgi verdi.

Silgi ya silgi.
Silgiyle en en en fazla ne yapılabilir, nasıl bir hayal gücü sizinki? :):)

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
tedavi olmayı düşündün mü hiç? psikolojik yardım almalısın.

Adamın sabıka kaydı büyük herhalde. yok değilse sizde sıkıntı çok büyük kusura bakmayın. adam sınav yaptığı öğrencisine silgi vermiş sadece

Yani simdi yanlislikla yolda kocaniza biri carpsa kizzz bitti kesin asildi sulandi olur. Donup ozur dilese eyvaaahh kavga sebebi. Hele ki esiniz onemli degil filan dese birde ustune kibarca gulumsese oooffff ooofff katliam sebebi. :KK43:

Bende diyorum yolda alisveriste sosyal hayatta kibarca yol istedin mi ozur diledin mi filan sanki kufur etmissin gibi sert sert bakan, agzini acip tek laf etmeye bile tenezzul etmeyen tipler niye var? Karilarinin korkularina oyle hanzolasiyorlar bu adamlar demek.. hiimm..

bende sandım ki kız silgiyle birlikte telefon numarasını vermiş falan... eşiniz dünyadaki tek erkek değil biraz rahat olun ...

Yani simdi yanlislikla yolda kocaniza biri carpsa kizzz bitti kesin asildi sulandi olur. Donup ozur dilese eyvaaahh kavga sebebi. Hele ki esiniz onemli degil filan dese birde ustune kibarca gulumsese oooffff ooofff katliam sebebi. :KK43:

Bende diyorum yolda alisveriste sosyal hayatta kibarca yol istedin mi ozur diledin mi filan sanki kufur etmissin gibi sert sert bakan, agzini acip tek laf etmeye bile tenezzul etmeyen tipler niye var? Karilarinin korkularina oyle hanzolasiyorlar bu adamlar demek.. hiimm..

Tatlım söz konusu Loren, eşi annesinin tanıdığı kıza Merhaba diye selam verdiği için olay yaratan insan. Bir de birisi ona çarpacak öyle mi. Eyvah Eyvah :KK53:

Sizde mi asistansiniz? Normalde disardan birisinin sinavda gozetmenlik yapmasi dogru degil. Esinizin bunu bilmesi gerekir.
Ikincisi ogretim uyesiyim ve vize sinavinda ogrencilerimden bir tanesi hesap makinesi getirmedigi icin ben verdim. Bunun neresi yanlis anlamadim.
Sizce biraz abarmamis misiniz? Bu tavirlar nisanlinizi bir sure sonra uzaklastirir sizden cunku asiri guvensizlik yasiyorsunuz. Oysa evlilik guven uzerine kurulur. Guven olmazsa evlilik de yurumez. Eger bir guvensizliginiz varsa evliligi biraz geciktirin. Bana kalirsa bir uzmandan destek alin, terapi falan... cunku yersiz kiskancliklar sergiliyorsunuz ve bunun farkinda degilsiniz.

Sen şu az önce nişanlısı biriyle merhabalaştı diye çıngar çıkardığın konuna yorum yazdığım kişisin.
Sen acil tedavi ol. Lütfen güzel yurdumda senin familyandan insanlar azalarak bitsin ya. Pff. Öğrenciye silgi vermişmiş, bir daha vermemeyi kabul edene kadar küsmüşmüş. Kafalara gel. Ya bir insanın bu kadar boş olabileceğine inanmak istemiyorum.

Siz sabah ki toplantıya kızmışsınız siniriniz silgiden çıkmış
Çocuğunu cami avlusuna bırakmıyor alt tarafı silgi almayı unutmuş.
Bu kadar kibir de fazla. Siz hiçbirşeyi unutmuyorsunuz heralde
Hoşgörü insiyatif yerini hazmetmekten olgunluktan gelir
Eşiniz doğru davranmış

bilmem kaç yüzüncü kez, 'altı üstü silgi ne var bunda' diye yorum yazan üye olacağım ama hakketen ne var bunda bu kadar sinirlenecek? Bize de verirdi hocalar silgi kalem, ne yani dürtmek mi lazım çalı dibini..eyy kocacığım gel oku şunları, bir de bana geçimsiz diyorsun!:KK12:

Silgi ne ki biz ''HOCAlardan'' hesap makinesi bile alırdık, hatta asistanlar silgisi olmayanlar arasında silgi gezdirirdi sınavda
Ne sanıyorsunuz siz, kızlar okuyacak emek harcayacak para harcayacak bi silgiyi unuttu diye sınavından kalıp tekrar mı yapsın, siz daha asistanken profesör havalarına girmişsiniz herhalde ki onlar bile böyle saçmalık yapmıyor.
Sanki siz hiç bi yerde bişeyinizi unutmadınız, öğrenciler de insan robot değiller, sizin öğrenciniz olmaz istemezdim.

Bu derece kıskaçlık hastalık boyutu Allah şifalar versin ,
Benim de var böyle bir tanıdığım; eşinin korkusundan eline sağlık sözünü bile ağız ucuyla söylemek zorunda kalan, çocukları bile kucağına alıp sevemeyen adam.. Bazı erkekler gerçekten psikolojik eziyet çekiyor , böyle olanlara Allah kolaylık versin.
Siz de insallah daha Rabat bir insan olursunuz , bu kadar ince eleyip sık dokumayın , önce kendinize zarar.. Hem dünyada daha mühim ne meseleler var ..

X