traji komik bir olay da komşumuzun başına geldi.kadın ne pişirirse üst komşusuna getirirdi.ama tabakları falan hiç geri gelmezdi.sonunda tabak takımının çoğu da o komşuya geçmiş oldu hali ile.
asıl sahibinin de annesi çeyiz olarak verdiği tabakları geri iste dedi.istemeye gittiğinde de ne desin komşu.bu tabak takımı benim.çünkü çoğu ben de.asıl sen elindekileri ver.takımım bozuluyor demez mi?de
ah arkadaşım aynen bede bu durumdayım benim aynı kişilerde tansiyonaletim var daha önce buraya konu açmıştım.gidip istedim aradan biraz zaman geçti telaşla kapıyı çalıp istediler böyle bi durumda yok ta diyemedim ama hep böyle oluyo.hala onlarda gidip isterken utanıyorum bende aynı şayleri hissediyorum ne olacak böyle bilmiyorum.
komşuluk ilişkilerine ben çok önem veririm ama böyle insanlar beni hayal kırıklığına uğratıyorlar malesef:1no2::çok üzgünüm:
traji komik bir olay da komşumuzun başına geldi.kadın ne pişirirse üst komşusuna getirirdi.ama tabakları falan hiç geri gelmezdi.sonunda tabak takımının çoğu da o komşuya geçmiş oldu hali ile.
asıl sahibinin de annesi çeyiz olarak verdiği tabakları geri iste dedi.istemeye gittiğinde de ne desin komşu.bu tabak takımı benim.çünkü çoğu ben de.asıl sen elindekileri ver.takımım bozuluyor demez mi?de
ay benim üst kattaki kayınvalidem meraklıdır benden bişeyler almaya. öyle tabak çanakta değil tost makinesi, sulu ızgara vs. benimde malım kıymetlidir sakındığım içinde mutlaka başına bişey geliyor. ilk bir iki kere istedi paketliyip yukarıya koydum şimdi koliyi açamam dedim. eşimede tembihledim çay kaşığıda olsa rahatsız oluyorum napayım. eltimde biliyor rahatsız olduğumu.
neyse bi gün misafirlikte komsular kaynanam eltim titizlikten konu açıldı bende o sırada dedim benim dışarda bi eşyam kalsa o gece uyuyamam. takıntım var tekrar kullanamıyorum yenisi almam lazım buda bir hastalık nolur aklınızda bulunsun benden birşey alırsanız ya ambalajlı bi şekilde yenisini getirin en iyisimi hiç istemeyin dedim eltimde espiri falan yapıp havayı yumuşatmıştı zaten komsuların bişey istediği yoktu kurtuldum bende
ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....
ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....[/niye alt tarafı bi kalıpmış sorun vermek değil verdiğim gibi alamam ve verdiğime pişman olmam.belliki sizin başınıza böyle bişey gelmemiş.geldiysede önemsemiyor olabilirsiniz ama ben önemsiyorum.para hiç kolay kazanılmıyo,diyeceksinizki kek kalıbının parasından ne olur demeyin,bir o,3şu,5bu derken baya para tutuyor yazık değilmi.hem özenerek almıştım ben onu ve özenerek kullanıyordum.alan kişinin bu rahat tavrı beni deli etti herşeyin bir adabı vardır.birinden bişey aldıysa dikkatli olmalı aldığı gibi iade etme.ben böyle olduğumdan karşımdakini de öyle zannettim yanılmışım.:çok üzgünüm::1no2:
ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....[/niye alt tarafı bi kalıpmış sorun vermek değil verdiğim gibi alamam ve verdiğime pişman olmam.belliki sizin başınıza böyle bişey gelmemiş.geldiysede önemsemiyor olabilirsiniz ama ben önemsiyorum.para hiç kolay kazanılmıyo,diyeceksinizki kek kalıbının parasından ne olur demeyin,bir o,3şu,5bu derken baya para tutuyor yazık değilmi.hem özenerek almıştım ben onu ve özenerek kullanıyordum.alan kişinin bu rahat tavrı beni deli etti herşeyin bir adabı vardır.birinden bişey aldıysa dikkatli olmalı aldığı gibi iade etme.ben böyle olduğumdan karşımdakini de öyle zannettim yanılmışım.:çok üzgünüm::1no2:
haklısın canım ya ınsan maddıyatı gec saygısızlıga psıkınlıge delı olur ne derler emanete gozun gıbı bakacaksın:1closedeyes:
demekki şekerim böyle msn den falan istemekle olmuyormuş..git ve..ben geldim..beşikle anakucağını almaya geldim de,topla götür...ne diyecek hayır almamı diyecek,sana engel mi olacak...
evet allah başka dert vemesinde siz konuyu tam olarak anlayamamış sınız!yasakkelimeben sadece kek kalıbım çizilmiş diye değil,komşumun davranışını da yazdım.ayrıca burda aynı derten müzdarip bir sürü insan var o zanam onlarda mı komik oluyor kusura bakmayın sizin komiklik anlayaışınız farklı.eğer komiklik arıyorsanız lütfen ilgili topiğe uğrayın.:1closedeyes:
evet abartiyosunuz iste.sanki milyarlik biseymis gibi....Allah baska dert vermesin oturun kek kalibim cizilmis diye dert yanin cok komiksinizz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?