Çok sinirliyim, bundan sonra kimseye bir şey vermeyeceğim!

traji komik bir olay da komşumuzun başına geldi.kadın ne pişirirse üst komşusuna getirirdi.ama tabakları falan hiç geri gelmezdi.sonunda tabak takımının çoğu da o komşuya geçmiş oldu hali ile.
asıl sahibinin de annesi çeyiz olarak verdiği tabakları geri iste dedi.istemeye gittiğinde de ne desin komşu.bu tabak takımı benim.çünkü çoğu ben de.asıl sen elindekileri ver.takımım bozuluyor demez mi?de

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah arkadaşım aynen bede bu durumdayım benim aynı kişilerde tansiyonaletim var daha önce buraya konu açmıştım.gidip istedim aradan biraz zaman geçti telaşla kapıyı çalıp istediler böyle bi durumda yok ta diyemedim ama hep böyle oluyo.hala onlarda gidip isterken utanıyorum bende aynı şayleri hissediyorum ne olacak böyle bilmiyorum.
komşuluk ilişkilerine ben çok önem veririm ama böyle insanlar beni hayal kırıklığına uğratıyorlar malesef:kızgın::1no2::çok üzgünüm:

annem bozuldu der genelde böyle tiplere vermez ,,bizde mi öyle yapsak ne yapsak?

bnim bir arkadaşım var,bir ara hergün öğlen bana uğruyordu,birde kapıyı açar açmaz ben tartınmaya geldim,tartınıp gidicem diyordu,yatak oama bana sormadan gidip tartınıp gidiyordu,bende bir gün dayanamadım dedim ki''bana tartınmaya gelene kadar yoruluyorsun neden kendine bir tartı almıyorsun''dedim.bana ne dese iyi dersiniz''sende tartı var,gelip tartınıyorum işte ne diye tartıya para vereyimki,seninkini kullanıyorum''dedi,şimdi ben bu trtıya para verip aldığım için aptalmı oldum???artık görüşmüyorum onunla,o gün anladımki tamamen çıkar ilişkisiymiş benimle,başka şeyleride vardı böyle ama göz yumuyordum,ama böyle deyince yüzüme direk olarak çok bozuldum açıkcası,ya insanı kullanma durumu söz konusu olduğu zaman kötü oluyor,

ama birinci katta bir komşum var bütün evimi istesin ödünç,ona anahtarı verir gözüm kapalı çıkarım evden,bilirimki benim ona bıraktığımdan daha iyi durumda bulucam ger gediğimde,şu zamana kadar ne istesiyle hemen işi bitince güzelce temizleyip zarar vermeden getirmiştir,

traji komik bir olay da komşumuzun başına geldi.kadın ne pişirirse üst komşusuna getirirdi.ama tabakları falan hiç geri gelmezdi.sonunda tabak takımının çoğu da o komşuya geçmiş oldu hali ile.
asıl sahibinin de annesi çeyiz olarak verdiği tabakları geri iste dedi.istemeye gittiğinde de ne desin komşu.bu tabak takımı benim.çünkü çoğu ben de.asıl sen elindekileri ver.takımım bozuluyor demez mi?de

:roflol::roflol::roflol: aklı sıra uyanıklık yapmış ama haram böyle bişey yapmak yaa,üstüne kommuş resmen

Komsu komsunun külüne muhtac ama ben butur almacalı vermeceli seyleri sevmem.
heleki mutfak konusunda. bişey getirdiklerinde de hemen bekleyin lütfen derim kapıda yada samimiyete göre içerde bekletip.tabagna iki meyva felan koyup geri veririm. bende bişey vereceksem plastik tabaklardan kullanıyorum.

Neticede o evinde nasıl bilemem.tabagmı banyoda yıkama ihtimalini düşünmek bile tiksinçççç

sende o kek kalıbını götür komsuna ver.
"canım kullandın bunu ama hep çizdirmişsin sende kalsın amaaa yenisini istiyorum lütfen" de.
hee gıcık bi tavır olursa.
"iyi kek yapamamısın zaten.. bu senin alıstırma kalıbın olsun öğrenene kadar" de :roflol:

ay benim üst kattaki kayınvalidem meraklıdır benden bişeyler almaya. öyle tabak çanakta değil tost makinesi, sulu ızgara vs. benimde malım kıymetlidir sakındığım içinde mutlaka başına bişey geliyor. ilk bir iki kere istedi paketliyip yukarıya koydum şimdi koliyi açamam dedim. eşimede tembihledim çay kaşığıda olsa rahatsız oluyorum napayım. eltimde biliyor rahatsız olduğumu.
neyse bi gün misafirlikte komsular kaynanam eltim titizlikten konu açıldı bende o sırada dedim benim dışarda bi eşyam kalsa o gece uyuyamam. takıntım var tekrar kullanamıyorum yenisi almam lazım buda bir hastalık nolur aklınızda bulunsun benden birşey alırsanız ya ambalajlı bi şekilde yenisini getirin en iyisimi hiç istemeyin dedim eltimde espiri falan yapıp havayı yumuşatmıştı zaten komsuların bişey istediği yoktu kurtuldum bende

ben eşyalarımı hiç vermem eşimde kızar versen ne olacak ne kıymetli malın var der. kusura bakmayın veremem der geçerim bir daha isteyemezler zaten :)))) kalıbım yokken borcamda yapardım keklerimi. ne insnalar var yarabbim alsın kendine bir kalıp.

ay benim üst kattaki kayınvalidem meraklıdır benden bişeyler almaya. öyle tabak çanakta değil tost makinesi, sulu ızgara vs. benimde malım kıymetlidir sakındığım içinde mutlaka başına bişey geliyor. ilk bir iki kere istedi paketliyip yukarıya koydum şimdi koliyi açamam dedim. eşimede tembihledim çay kaşığıda olsa rahatsız oluyorum napayım. eltimde biliyor rahatsız olduğumu.
neyse bi gün misafirlikte komsular kaynanam eltim titizlikten konu açıldı bende o sırada dedim benim dışarda bi eşyam kalsa o gece uyuyamam. takıntım var tekrar kullanamıyorum yenisi almam lazım buda bir hastalık nolur aklınızda bulunsun benden birşey alırsanız ya ambalajlı bi şekilde yenisini getirin en iyisimi hiç istemeyin dedim eltimde espiri falan yapıp havayı yumuşatmıştı zaten komsuların bişey istediği yoktu kurtuldum bende

ay aklınla bin yaşa ne güzel bi fikir bu yenisini getirin ha çok iyi fikir.ama ben bunu baştan yapmalıydım şimdi pek işe yaramaz heralde.artık burdan taşınırsam gittiğim yerde böyle yaparım insanlar baştan görür böyle bişeye hiç kalkışmazlar.komşu komşunun külüne muhtaçtır tamam ama bazı komşular külü bırak utanmasalar evi isteyecekler sinir oluyorum:kızgın:bu dediğin aklımda bulunsun uygulayacağıma.s:roflol:

çok eskiden kıyafetlerimle ilgili böyle sorun yaşamaıştım.biri benim o zamanlar çalışıp aldığım pantalonumun paçasını yakıp öyle getirmişti ve ben çok üzülmüştüm..

ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....

ya sorun vermek deilki veriosun bi eşyanı getirmiolar geri isticenki gelcek bnde buna çok kızıorum yani millet tapılıo bnde sinir oluom bide güzel kullanmıolar gittig gibi gelmio geri ondan malımı bnde vermeyi sevmiom ama bazemnde mecbur kalıom veriom napimm?

ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....[/niye alt tarafı bi kalıpmış sorun vermek değil verdiğim gibi alamam ve verdiğime pişman olmam.belliki sizin başınıza böyle bişey gelmemiş.geldiysede önemsemiyor olabilirsiniz ama ben önemsiyorum.para hiç kolay kazanılmıyo,diyeceksinizki kek kalıbının parasından ne olur demeyin,bir o,3şu,5bu derken baya para tutuyor yazık değilmi.hem özenerek almıştım ben onu ve özenerek kullanıyordum.alan kişinin bu rahat tavrı beni deli etti herşeyin bir adabı vardır.birinden bişey aldıysa dikkatli olmalı aldığı gibi iade etme.ben böyle olduğumdan karşımdakini de öyle zannettim yanılmışım.:çok üzgünüm::1no2:

bende cok hos bır etegımı vermıstım arkadasa dugunde gıyecekmıs bır getırdı 2 karıs kısalmıs nasıl yıkadıysa ole araya gıttı

ayyy alt tarafi bi kek kalibi yaa abartmayin lutven....yani duyanda buyuk birseyin gitti sanir kusura bakma....[/niye alt tarafı bi kalıpmış sorun vermek değil verdiğim gibi alamam ve verdiğime pişman olmam.belliki sizin başınıza böyle bişey gelmemiş.geldiysede önemsemiyor olabilirsiniz ama ben önemsiyorum.para hiç kolay kazanılmıyo,diyeceksinizki kek kalıbının parasından ne olur demeyin,bir o,3şu,5bu derken baya para tutuyor yazık değilmi.hem özenerek almıştım ben onu ve özenerek kullanıyordum.alan kişinin bu rahat tavrı beni deli etti herşeyin bir adabı vardır.birinden bişey aldıysa dikkatli olmalı aldığı gibi iade etme.ben böyle olduğumdan karşımdakini de öyle zannettim yanılmışım.:çok üzgünüm::1no2:

haklısın canım ya ınsan maddıyatı gec saygısızlıga psıkınlıge delı olur ne derler emanete gozun gıbı bakacaksın:1closedeyes:

demekki şekerim böyle msn den falan istemekle olmuyormuş..git ve..ben geldim..beşikle anakucağını almaya geldim de,topla götür...ne diyecek hayır almamı diyecek,sana engel mi olacak...

ayy evet en sonunda bölede yapçam vala.. geçen gun balkondan kızına dedim anneme sölimm dedi içeri bi girdi giriş ogiriş bidaha çıkmadı dışarıya ... en sonunda kapılarına dayatçaklar benide zor durummda bırakıolar yaa :kızgın:

evet abartiyosunuz iste.sanki milyarlik biseymis gibi....Allah baska dert vermesin oturun kek kalibim cizilmis diye dert yanin cok komiksinizz yaaaa

evet allah başka dert vemesinde siz konuyu tam olarak anlayamamış sınız!yasakkelimeben sadece kek kalıbım çizilmiş diye değil,komşumun davranışını da yazdım.ayrıca burda aynı derten müzdarip bir sürü insan var o zanam onlarda mı komik oluyor kusura bakmayın sizin komiklik anlayaışınız farklı.eğer komiklik arıyorsanız lütfen ilgili topiğe uğrayın.:1closedeyes:

evet allah başka dert vemesinde siz konuyu tam olarak anlayamamış sınız!yasakkelimeben sadece kek kalıbım çizilmiş diye değil,komşumun davranışını da yazdım.ayrıca burda aynı derten müzdarip bir sürü insan var o zanam onlarda mı komik oluyor kusura bakmayın sizin komiklik anlayaışınız farklı.eğer komiklik arıyorsanız lütfen ilgili topiğe uğrayın.:1closedeyes:

cok eglendim saol yaaaa delikafadulden

evet abartiyosunuz iste.sanki milyarlik biseymis gibi....Allah baska dert vermesin oturun kek kalibim cizilmis diye dert yanin cok komiksinizz yaaaa

walla komik olan sizsiniz,olayı başka yöne çekmey çalışmayın hem zarar gören 1tl lik de olsa 1000tl likte olsa sonuçta o bnm malımdır ve ödünç vermişimdir onun bna aynen geri gelmesi lazım ha bi sorun çıktı aldığı gbi vermedi yada veremedi güzel bi dille söylese canı sağolsun ama burda çoğu kişinin yakındığı çok pahalı bi eşyasının gtmiş olması dğl pişkin davranan insanlar....

Back