bende aynı duruma çok karşılaştım,ben mümkün olduğunca kimseden bişey istemem,sadece çok mecbur kalırsam isterim onuda işim bitince hemen iade edirim,ama bir üst kat komşum var,herşey istiyor yaa,yok saç ütünü verirmisim,yok rondom bozuldu veririmisin,yok jöle bitmiş sende varmı?....rondomu yeni almıştım istedi çocuğa mama yapıcam benimki bozuldu diye,huyunu bildiğim için canım işin bitince hemen gönder banada lazım dedim,akşam oldu hala rondo yok ortalıkta,akşam aradım telle,ya akşam mamasınıda yapayım öyle göndereyim dedi,bende ok dedim,ertesi gün oldu yine yok yine aradım,yojk sabah mamasını hazırlayacakmış,sonra öğlen aramadan kendim gittim aldım,alır bir dahada ben evine gidip kendim alana kadar getirmez,en sinir olduğum şey,ya nasıl rahat edebiliyorlar anlamıyorum,komsular yicek bişey getirdiğinde bile ben tabağı boşaltır hemen veririm.benimde oğlum küçükken rondom bozulmuştu ama kimseden bişey istemedim,rendede ezerek yapıyordum herşeyini,
yine bir kere kek kalıbımı istemişti üsteki ertesi gün ben gittim yine almaya,getirme huyu yok yaa,çizik içindeydi hertarafı,atmak zorunda kaldım birde çok pahalı almıştım,içim acıdı resmen yenisini alak zorunda kaldım bende söylemiştim nasıl kullanacağını,sonra bir ay sonra falan onda otururken kek yapmıştı,aynı benim kek kalıbımdan almış kendi kek kalıbını ne kadar özenli kullanıyordu,bulaşık makinasına bile sokmadı kek kalıbını içi çizilmesin diye,
sonra bir arkadaşımada oğlumun küçük sallanan beşiğini vermiştim,1 ay kullanıp geri getirecekti,aradan 3 ay geçti getirmedi,ben sordum sonra dayanamayıp,benim işim bitti onunla ama dayımın kızı da doğum yaptı ona gönderdim dedi,nasıl sinirlenmiştim anlatamam.bana sormadan ona emanet verdiğim beşği başkasına gönderiyor,gitti beşik dönmedi bana geri,dediğine göre kırılmış beşik sonunda,