Ha bu arada kelepceli kekkalıbının başına ne geldiğini sölümmü:jeyyar:
O sinirle vurdum kırdım agzını burnunu..
al sana kek kalıbı al sana kelepceli takım diyip
annemde kalıbın sucu ne demekle yetindisengözlerimebaksanab
iyi de ben zaten yazdim yenisini almaliydi diye
ama kekine neden laf ettiniz onu anlamadım, kotu kek yapmis diye, bunun konuyla ne alakası var ki? kadın incelik etmis kek getirmis[/QUOT
vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekür ederim.komşum bu tür şeyleri hiç önemsemiyor bende çok sinirlendim o yüzden bu şekilde yazdım insanda biraz düşünce olmalı.zaten öğlen tabağı geri götürdüm annesi çıktı(kendisi işte)söyledim böyle böyle çok üzüldüm yazık oldu kalıba dedim.kadın benim haberim yok kendisine söyle dedi.görsem hemen söylicem.:sm_confused:
arkadaşlar bu ince düşünme işi aslında,
bakın benim komşum benden istediği şeyi işi bittikten sonra hemen benim ona verdiğim gibi geri getirse,sonra o gün içerisinde tekrar istese hiç sıkıntı olmaz yine veririm ama 5 dakika sonra getiririm diye götürüyor,ben gidip almadan getirmiyor,kendi malımı gidip ondan geri istemeye utanıyorum ben yaa,
ben ondan bir kere kumaş makası istemiştim,15 dakika geçmedi aradan kızını gönderişti makası istemeye,benim daha makasla işim bitmemişti ama geri verdim,gittim en alt kattaki komşumdan istedim bir makas daha,işim bitince hemen onuda geri götürdüm.bazen beni kullanıyormuş gibi geliyor.
ah arkadaşım aynen bede bu durumdayım benim aynı kişilerde tansiyonaletim var daha önce buraya konu açmıştım.gidip istedim aradan biraz zaman geçti telaşla kapıyı çalıp istediler böyle bi durumda yok ta diyemedim ama hep böyle oluyo.hala onlarda gidip isterken utanıyorum bende aynı şayleri hissediyorum ne olacak böyle bilmiyorum.
komşuluk ilişkilerine ben çok önem veririm ama böyle insanlar beni hayal kırıklığına uğratıyorlar malesef:1no2::çok üzgünüm:
arkasından atıp tutmak değil ki bu benim yaptığım başka insanlarda bu tür şeylere maruz kalıyorlarmı,böyle olunca nasıl tepki veriyorlar onu merak ettim.ve farklı bakış açılarını görerek nasıl davranmalıyım onu düşünüyorum.hemde çok sinirlenmiştim.
ankaradaki komşuluk ilişkisine ben de tanık oldum.tabi istisnalar hariç.kimse nin üstüne alınmasına gerek yok.alt katta cenaze çıksa üst kattakinin haberi olmuyor.Keşke benden bir şey isteyecek herhangi bir komşum olsa... komşu olsun, varlığını hissedeyim de varsın çizsin de versin.
Ölsem 3 gün sonra kokudan bulurlar... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?