Ya ne gıcık bir durum...
Bizde de garip komşular var.Hani şeker tuz isterler ya, İşte bizim ayşe teyze var üst katta geldi birgün 1 paket çubuk makarna istedi :1shok:
vala sen geri almşısın en azınan ve sennki en azından bi kek kalıbı geçen sene komşum doğum yaptı...
oğlumun beşiğinle anakucağını istedi bende verdim ustunden bi sene geçti çocuk onlara binemicek hale geldi ikiside 6 7 aylık çocuklara göre ve ben en az 10 kere istedim abartmıorum en az 10 kere hala
ne ses var ne seda bu sabah yine istedim msn den tamm dio bana kızdıda sanırım ama ben böle bişi görmedim..
ayrıca şunu da söleyim aynı kişide kelepçeli kek kalıbımda var ama ben artık ondan umudumu kestim beşikle anakucağını yollasa bana yeter..
ayrıca 2 tane elbezim ve 1 adet su bardağımda var onların ustune soğuk su içtim bile ama su beşikle anakucağını verse başka bişe istemıom ben ... sağsalim tabiiki bu kadar istemeye rağmen vermedi ya ben başına bişe geldi herhelde diorumm(
bnde bi arkadaşıma okulda kitap lazımdı boşuna para vermesin diye vermiştim
aradan 2 hafta geçti kitabı aldım verdiğimde yepisyeniydi zaten öle hor kullanmam bi baktm sayfaları kırış kırış kalem izleri yırtıklarcok sinir olmuştum bişey de diyemıyosun (=
dikkat edilmesi lazım cok haklısın :)
kadin sizden birsey istemis ve malınıza zarar vermis tamam, belki istemeden zarar vermistir veya cocugu kek alicam derken cizmistir, kadin da farketmemistir, farkettiyse de yenisini almasi gerekirdi
fakat kadin incelik gosterip size pisirdigi kekten getirmis, ama siz o keki de kotuluyorsunuz, buna anlam veremedim, keki cok iyi yapamiyordur olabilir ama ben olsam sirf pisirdigi kekten getirdigi icin kek kalibinin cizilmesini onemsemezdim...
benim icin dusunulmek cok onemlidir cunku
Yiyecek konusunda size bazılarınıza katılmıyorum..
İnsanlık hali siz hiç mi komşunuzdan, kahve, tuz ya da ona benzer acil şeyler istemiyorsunuz.? belki gerçekten o an acil pişirmesi lazımdı istedi makarna?
Ben birgün işten eve gittim yemek yapıcam, soğanı doğradım aa salça yok bitmiş, alt komşumdan istedim 2 kaşık..Yani asla sanmam ama ''işten gelirken alsa ya salçasını'' diye düşündüyse çok üzülürdüm gerçekten..Bunlar bence olabilir.
Ama eşya, cihaz olaylarında dikkat etmek lazım..
Seneler önce annemin de başına gelmişti..Eski ama çalışır vaziyette 1 tane, yeni ve daha kuvvetli üst model 1 tane daha elektirikli süpürgesi vardı annemin..
Komşu evdeki tadilat bitince annemin süpürgesini istemiş, annem de doğal olarak eskisini vermek isteyince ''yok yok yenisini ver sen o daha iyi çekiyor '' demiş, annem de vermiş.
Ertesi gün geldiğinde makine çalışmıyordu..İçinden kumlar, tuğla parçaları, taşlar, camlar çıktı..Tıkanmış mı?, biryeri hasar mı görmüş net hatırlamıyorum şimdi..
Makine bozuldu açıkcası..Servise gitti geldi, gitti geldi..
Kürekle temizlenmesi gereken tadilat atıklarını, yepyeni makineye çekmişler yaa.
Söylemişti ama annem komşuya ''keşke eskisini kabul etseydiniz, bozulsaydı da sorun etmezdim ama bunu alalı daha 1 ay olmadı biliyorsun'' gibilerinden, komşumuz ''biz öyle birşey çekmedik ki'' demiş..
İnsanlar tuhaf..
haklısın ama kimse parayı kolay kazanmıyor..belki kalıp dediğin ucuz bişi ama yine de varken neden bir daha gidip ben kek kalıbına para vereyim ki..onun yerine başka bişi alırım..madem böyle bir olay oldu istemeden ,o zaman gidip aynısından alacaktı..hiç birşey olmamış gibi davrnılmaz ki
eltime telefon şarj aletini verdik.2 tane vardı..1 ay geri gelmedi.sonra kızı geldi 1 ay sonra..annem şarj aletini istiyor öteki bozuldu demez mi.neyse verdik ama o günde geri aldık..sonra bayağı bir zaman geçti yine istedi.yine aynı gün geri aldık..korktum o da bozulacak diye..gidip 10-15 tl para veremem..şimdişde istemiyor..ya madem bozuldu ki, eminim kendisi bişi yapmamıştır ,kendiliğinden bozulmuştur ama yine de insan mhçup olur ve gider alır..
valla ben böyle öğrendim yoksa benim içim içimi yer ...
iyi de ben zaten yazdim yenisini almaliydi diye
ama kekine neden laf ettiniz onu anlamadım, kotu kek yapmis diye, bunun konuyla ne alakası var ki? kadın incelik etmis kek getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?