merhaba arkadaşlar çok sinirli aynı zamanda üzgünüm.bundan sonra hiç kimseye hiç bişey vermicemdün akşam üst komşum aynı zamanda ev sahibinin kızı kek kalıbımı istedi bende nasıl kullanacağını anlattım ilk kez kalıp kullanacakmış neyse 1,2 saat sonra kalıpla birlikte tutturamadığı kektende getirmiş!:1shokben öyle keki kimseye göstermem bile)akşam önemsemedim kızımla ilgileniyordum.sabah kalkınca kalıbı inceledim hep cizik heralde kalıba yapışmış bıçakla çıkarmış belli hertarafı çizik.bide verirken anlattımi.hem koca kadın bilmiyomu teflon nasıl kulanılacakklava:nasıl sinirlendim kan beynime sıçradı ya insan birinden bişey alınca kendi malı değil diye böyle mi yapar ya allah aşkına yazık ben o kalıbı daa yeni aldım ve bikaç kez kullandım şimdi çöpe mi atıcam:mymeka:bundan sonra kim ne isterse istesin yok dicem iyi niyetimi hep suistimal ediyolar.buna benzer daha önce yaşadığım çok olay oldu.size de oluyormu yoksa bende mi bi tuhaflık var insanlar bişey isteyince işi görülsün diye yardımcı oluyorum diye böylemi olması gerekiyor.lütfen arkadaşlar sizde bu tür şeyler yaşıyomusunuz ve nasıl davranıyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.