- Konu Sahibi biberiye33
-
merhaba arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum..bu olaylar daha yeni aslında öyle çok byük şeyler gibide değil..neyse benim 2 tane oda arkadaşım var onları gerçekten çok seviyordum güveniyordum..ben onlara herşeylerinde yardım ettim birinin yurt sahipleriyle sorunu oldu..seninle beraber gelirim dedim başka bi yurda gideriz falan dedim ama şu anki yurdun imkanları ve ücreti diğer yurtlara göre çok iyi yani kolay kolay bırakılacak bi yurt değil bi öğrenci için..diğerinin derslerine yardım ettim..2.dönemden beri sorunları var kaç kere çıktım gezdirdim maketleri falan yapmadım onla uğraştım..maddi durumuda iyi değil pek annesigilin yanına gitmek istedi otobüs parasına kadar düşündüm..ama dün gece ben ders çalşıyodum gece saat 1.30-2 gibi kalktı beril bundan sonra ışıkları erken kapatalım dedi ama bağırır gibi bende yarıda bıraktım tamam dedim yattım uyudum..sabahtan beride biriyle konuşmuyorum..benim sinirlendiğim ben onlaarın o kadar yardımına koştum onlar 2 saat ışıkta uyumaya dayanamadılar..ben rahatsız olsam ders çalışıyo der kafamı yorganın altına gömer uyurdum ve diğeri ben ona hiç surat yapmadığm halde benimle konuşmuyo...yazıklar olsun diyorum başka diyecek bişeyimde yok..hiç bi hakkımı da helal etmiyorum..ne halleri varsa görsünler...
soyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum..Valla yapılan iyilikler her zaman unutulur,bunu unutma. Arkadaşın o an ışıktan rahatsız olduysa aklına bu kız bana bu kadar yardımcı oldu ses etmiyim de çalışsın demek gelmemiştir bile...
Bazı insanlara iyilik yapınca zamanla onu senin görevinmiş gibi görmeye başlıyorlar. Aynı şeyleri yaşadığım için böyle yazıyorum,olumlu bakamıyorum yani...
Ben 2 sene boyunca sorumsuz bi insanla aynı evde kaldım,ne yemek yapardı ne bulaşık yıkardı,hiç sesimi çıkarmazdım;tabii benden iyisi yoktu o zaman. Sonra benim evden çıkmam gerekti,ortak kullandığımız 1 2 eşyayı aldım diye beni samimiyetsizlikle suçladı. Oysa ki ben arkadaşlığımız bozulmasın diye sesimi çıkarmadım,2 sene onun kahrını çektim.
Her neyse,insanlar böyle... çok fazla iyilik etmeyeceksin. İnan hiç kıymetin artmıyor yani. Aksine seni tepene binilcek bi insan olarak görmeye başlıyorlar. Sen de tavrını koy ; bundan sonra da onlara iyilik falan yapma !
Valla yapılan iyilikler her zaman unutulur,bunu unutma. Arkadaşın o an ışıktan rahatsız olduysa aklına bu kız bana bu kadar yardımcı oldu ses etmiyim de çalışsın demek gelmemiştir bile...
Bazı insanlara iyilik yapınca zamanla onu senin görevinmiş gibi görmeye başlıyorlar. Aynı şeyleri yaşadığım için böyle yazıyorum,olumlu bakamıyorum yani...
Ben 2 sene boyunca sorumsuz bi insanla aynı evde kaldım,ne yemek yapardı ne bulaşık yıkardı,hiç sesimi çıkarmazdım;tabii benden iyisi yoktu o zaman. Sonra benim evden çıkmam gerekti,ortak kullandığımız 1 2 eşyayı aldım diye beni samimiyetsizlikle suçladı. Oysa ki ben arkadaşlığımız bozulmasın diye sesimi çıkarmadım,2 sene onun kahrını çektim.
Her neyse,insanlar böyle... çok fazla iyilik etmeyeceksin. İnan hiç kıymetin artmıyor yani. Aksine seni tepene binilcek bi insan olarak görmeye başlıyorlar. Sen de tavrını koy ; bundan sonra da onlara iyilik falan yapma ![/COLOR]
:)evet var da etüt odasında çizim masaları var öyle ayrı oda yok başkaa bölümlerdeki öğrencilerde kullanıyo .benim masalık bi işim de yoktu zaten 1-2 arası erken geldi bana keşke ineydim yani böyle olacağına..¤ decemBer ¤;12421927 .!.:biberiye mimarlık öğrencisisin galiba :) maket demişsin.. bizim meslek gece mesleğidir, başlatmasınlar ışıklarına bu bir. ikincisi sizde mimarlık öğrencileri için özel çalışma odası yok mu? bizim okulun yurdunda vardı, herkes gece yarısına kadar orda çalışıyodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?