• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirim bozuldu ve artık öyle çok yakın arkadaşlarım olacağına da inanmıyorum..

sevgili biberiye,
senin onlara iyilik yapman bunun karşılığında gecenin o saatinde ışıkları açık tutmanı gerektirmiyor.biraz daha sakince söylemeliydi arkadaşın haklısın.yurtlarda etüt odaları vardır.arkadaşlarını rahatsız etmeden gidip orda çalışabilirsin.sonuçta o insanlar erken kalkmak zorunda değil mi? ha bi konuda yardıma ihtiyacın oldu yardım edebilecekken etmediler o zaman sızlanmakta haklısın.ama aynı odada biraz daha düşünceli davranmak gerekir.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar heralde burayada yazmasam delirirdim..moralim çok bozuk çok güvendim çok değer verdim..ama gerçekten değmezmiş bilmiyorum ne yzayım ama yani beni kötü bilmenizi de isttemem mesela anlatayım benim asker kartım var gidip askeri kantinden ne lazımsa alıyodum oranın fiyatları zaten ucz ama ben atıyorum zaten 1 liraya aldığım bişeyi gelip 50 kuruş falan diyodum ama bugün tarrtışırken ben ona;sen sanki beni uyarmışta ben sana s.ktrin gidin gibi bi cevap vermişim gibi davranıyosun dedim ben senin otobüsüne kadar düşünüyorum (23 nisanda tatil için ona otobüs bileti alacaktık benim kredi kartımdan) dedim.bana,sende benim kent kartımı kullandın içinde 6 lira vardı 3 e inmiş dedi..artık bilmiyorum diyecek hiçbir şeyim yok ne yaparlarsa yapsıınlar..bilmiyorum ben ona kentkartımı versem düşünmezdim 3 lira falan gibisinden açıkcası kullandıktan sonra bakmadım da keşke ne kadar harcadım diye baksaymışım..bunların hepsi bana ders hayat dersi

Sen yine yardimlarini imkanlarin dahilinde yap
bugünler geciyor...

takma kafana unide herkes kendi derdine dusuyor yapilan iyilikler unutulup hatta ustune nankorluk bile yapilabiliniyor sen sadece cok kirildigini daha guzel bir uslupla soylemeleri gerektigini soylersin bir durum varsa. Ve iyiliklerini inceliklerini daha dikkatli yaparsin bundan boyle

Walla çok ilginçtir ünv okurken böyle şeyler çok oluyo bana da olmuştur defalarca buna benzer şeyler.KArşındaki insan senin giibi olmuyo senin gibi düşünmüyo.Bencillik çok fena hala da ilginç gelir bana:)Yıllarca beraber vakit geçirirsin yersin içersin beraber yatıp uyurusn kimi zaman ama %90 okul bitince çoğuyla görüşmezsin bile :)

cnm boşver artık eskisi gibi olma demek senin yaptıkların onlar için önemli değil .ben üniversitedeyken 2 arkadaşım vardı maddi manevi yedi bitirdiler beni .allaha yakaın bana uzak olsunlar annelerinin babalarının yapmadıklarını ben yaptım onlara ne oldu ben kötü oldum

sen takma kafana cnm insan böyle olaylarla karşılaşınca akıllanıyor . herpsi birer tecrübe

oda arkadaşı olsun ev arkadaşı olsun hep sorun oluyor. o insanları okulda tanısan az muhabbetin olsa belki de çok seveceksin ama sürekli beraber olunca sinirlenecek şeyler birikiyor, bardak doluyor yani.
bi sene yurtta bi sene de evde kaldım. hep insanların huyuna gittim. beni ezmelerine bile izin verdim yeter ki arada dargınlık olmasın diye. mesela yurtta herkesin ayrı yatağı dolabı komidini ve masa sandalyesi vardı. ben odaya sonradan gelmiştim. kızlar beni istemediğini açıkça belli etti. sonra alıştık neyse masama tv koymuşlardı. boşaltın demedim. bir eşyamı koymuştum al onu falan dediler. yine bir şey demedim. bir dönem boyunca komidinin üstünde ders çalıştım! odaya girdiğimde gündüz vakti uyudukları halde ses etmeyeyim diye kılımı bile kıpırdatmazdım. sonra ben de uyuyakalırdım. onun telefonu çalardı açardı bağıra bağıra konuşurdu. telefonunu uzağa koyardı sesini kısmazdı alarm bangır bangır çalardı uyanırdım bi şey demezdim. ama ben bi kere yorganın altında msj çektim diye tuş sesinden rahatsız oluyorum söyle sevgiline msj atmasın demişti. bu böyle devam eder.
ev arkadaşım yine para hep sorun olurdu. eve 3 kuruş harcamak istemezdi. onun odasındaki petek daha büyüktü ve benim odamdan balkona çıkılıyordu. pimapen de değildi o kapıdan deli gibi soğuk gelirdi. ama o ben ısındım diyip kombiyi kısardı. hatta benden gizli kısardı. hep titrerdim sinirden ağlardım da bi şey demezdim. yemeklik malzemeleri hep tüketirdi benden çok yerdi benden az öderdi ya böle bi sürü şey. bi kere hasta olmuştum 4 gün boyunca yataktan çıkamamıştım. kar tatili olmuştu yollar kapanır diye başka arkadaşımı da çağıramamıştım ve o 4 gün boynca hasta olduğumu bile farketmemişti
daha saysam neler neler ve ben bi kere bile ''yapma'' dememişimdir 2 yıl boyunca.
şimdi geriye baktığımda diyorum ki ben düpedüz enayiymişim!:mymeka:

lütfen susmayın kızlar. kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin!:olmaz:

bir insana iyilik yaparken karşılık beklemeyeceksin ve herşeyi yapabileceğini unutmamalısın , yani insanlardan birşey bekleme ki kalbin kırılmasın , 1. sınıfta o kadar yardım ettiğim kişi, (sürekli memleketi erzuruma giderdi ve ben enayi olduğum için notları çektirip kargoyla yollardım ) bana bir önceki yılki sınav sorularını yanlış vermişti ortalamayı düşüreyim diye...

canım üzüldüm
bende öğrenci iken ev arkadaşlarımla sorun yaşamıştım.ders çalışırken odamın kapısını kapattığım için..
enteresan değil mi?
bazen insanlara böyle küçük hatta saçma şeyler batıp sert tepkiler verebiliyorlar.
ama sen hiçbir zaman yaptıklarından pişman olma.herkes arkadaş olabilir ama dost olamaz!
hem düzelir arkadaşlıklarda olur böyle tatsızlıklar ancak düzelmezsede böyle bir sebepten kopacaksanız senin hayrına olur canım

bende ünivdeyim ve benm gözüm burda açıldı her çeşit insan hepsinin birbirinden farklı huyları var çoğu yaptığı hataları görmüyor karşısındakini suçluyor hiç alttan alma yok bi sürü yalaka insan sende o kadar takmamaya çalıl unutma kimse özel üretim değil herkesten vazgeçilebvilir önemli olan kendi başına herşeyi halledebilmen

Seneye bende neler yaşayacağım bakalım.. Biraz gözüm korktu kızlar bu oda arkadaşlığındannn :1shok:

Back
X