-
- Konu Sahibi WomanAndProud
Yakın bir arkadaşıma hoşlandığım birinden bahsediyordum, sonra ''beni tanımıyor ki, muhtemelen varlığımdan haberi bile yoktur'' dedim güldüm. O da bana sen hiç dikkat çekmiyorsun ki çok siliksin dedi. Biraz kırıldım açıkçası. Haklı mıyım sizce kırılmakta?
Ailem her şeyime çok karışır, rimel sürsem olay olur. Giyimime de çok müdahele ederler artık hevesim kalmadı alıveriş yapmaya. Tenim çok soluk, sürekli kızarıyor bişey çıksa hemen belli oluyor. Saçlarım dalgalı ve kabarık sürekli kabarıyor, salık saçtan başka model yakıştıramıyorum kendime zaten alnım açık, ama kabardığı için de kötü duruyor salık saç. Giyimim kuşamım da uyumsuz değildir ama çok özenli de değil. O yüzden insanların bakımlı diye tabir etttiği kızlardan değilim evet. Ben de kendimi değiştirmek istiyorum zaten bu ortamda çok da mümkün değil.
Derdim aman dikkat çekeyim tüm erkekler bana baksın değil, ama 20 yaşına gelmişim pis pasaklı bir insan değilim, bu kadar silik olmayı da kendime yediremiyorum. Sonuçta herkes full makyaj abiyeyle dolaşmıyor ki etrafta.
Yakın bir arkadaşıma hoşlandığım birinden bahsediyordum, sonra ''beni tanımıyor ki, muhtemelen varlığımdan haberi bile yoktur'' dedim güldüm. O da bana sen hiç dikkat çekmiyorsun ki çok siliksin dedi. Biraz kırıldım açıkçası. Haklı mıyım sizce kırılmakta?
Ailem her şeyime çok karışır, rimel sürsem olay olur. Giyimime de çok müdahele ederler artık hevesim kalmadı alıveriş yapmaya. Tenim çok soluk, sürekli kızarıyor bişey çıksa hemen belli oluyor. Saçlarım dalgalı ve kabarık sürekli kabarıyor, salık saçtan başka model yakıştıramıyorum kendime zaten alnım açık, ama kabardığı için de kötü duruyor salık saç. Giyimim kuşamım da uyumsuz değildir ama çok özenli de değil. O yüzden insanların bakımlı diye tabir etttiği kızlardan değilim evet. Ben de kendimi değiştirmek istiyorum zaten bu ortamda çok da mümkün değil.
Derdim aman dikkat çekeyim tüm erkekler bana baksın değil, ama 20 yaşına gelmişim pis pasaklı bir insan değilim, bu kadar silik olmayı da kendime yediremiyorum. Sonuçta herkes full makyaj abiyeyle dolaşmıyor ki etrafta.
saçları kokmuyormuş ya da pis değilmiş sadece kabarık ve kuruymuş burdan kirli duracağı sonucunu nasıl çıkardınız acabaE anlattıklarınıza göre silik duruyorsunuz doğru demîş açıkçası ben saçları güzel olmayan bi kadının nr yaparsa yapsın güzel olmıycağını ve kirli duracağını düşünüyorum yüzünüz kızarıyosa bb krem deneyîn kaşlarınızı tarayın şekilli bi şekilde bi de rimel tamamdır silik olmak bence bunlara da bağlı ama en önemlisi biraz kendinize güvenin az egınun kimseye zararı yok
size ne ki benim bakis acimdan size ne benim yorumumdan.Orhan Gencebay'ın Bir Teselli Ver şarkısı geldi aklıma. Yahu siz plastik cerrah mısınız da kadının her uzvunu inceleyip sahte olduğuna hüküm getirdiniz acaba? Her doğal olan güzel olmadığı gibi, her estetikli olan da çirkin değildir.
çok yakınsanız söyleyebilir bence. benimde kankim kıyafetime birşey söylerdi kendisi kokoştu ben sportif bir gezmeye gitsek ben converse bol paça kotlar tişörtler o topuklu ayakkabılar bluzler falan giderdik ama birbirimize cani gönülden bağlıyızdır. şimdi gelelim sorununa saçların tam benim istediğim gibi dalgalı kabarık saçlar çok güzel şekil alır ıslakken sür jöleyi topuz yap yat sabaha kıvır kıvır olur. sonra sür rimeli ailen birşey derse öyle sevdiğini söyle.Yakın bir arkadaşıma hoşlandığım birinden bahsediyordum, sonra ''beni tanımıyor ki, muhtemelen varlığımdan haberi bile yoktur'' dedim güldüm. O da bana sen hiç dikkat çekmiyorsun ki çok siliksin dedi. Biraz kırıldım açıkçası. Haklı mıyım sizce kırılmakta?