Benim saçlarım da özellikle önleri çok kabarırdı, tel teş dururdu. Son yıllarda biraz düzeldi ama hala saçını kurutup dışarı çıkabilen insanlara çok özeniyorum. Ben hafif nemliyken örüp yatmak zorundayım hep normale yakın bir saç elde etmek için. Spreyler de çok sertleştiriyor ya
Ben kötü niyetli düşünmemeye çalışıyorum :/
Ben de doğallıktan yanayım zaten :)
Kesinlikle katılıyorum, okuldaki kızların yüzüne parmak atsak renkleri değişir. Hele o eyelineri kapkalın sürmeleri yok mu. Kirpikler böcek ayağı gibi
Makyaj yapana kezban yapmayana bakımsız, nefes alsak suç
Bence de
yok artık nasıl söyledi böyle bir şeyi ya
Ben şu makyaj olayını çözemedim ki, makyaj yapmıyorum erkekler dahil gelip bakım yapsana biraz diyor, yapıyorum (ki çok hafif yaparım rimel ve parlatıcı) o zaman da ooo hayırdır bir şey mi var diyorlar.
Fazla makyajı ben de sevmem benim tek yapmak istediğim yüzümdeki kızarıklıkları gizlemek cilt tonumu eşitlemek, onun için de bir ürün bulamadım. Bir de kirpiklerim sarı olduğu için rimel kullanıyordum ama o da kötü duruyor her şey sarı kirpik siyah olunca. Pudra kullanıyordum bir ara ama yüzüm çok kuru pul pul duruyor.
Teşekkürlerr
Ben çevremi çok takan bir insanım, en en nefret ettiğim huyumdur çok takıntılıyım
Bu arkadaşım biraz çocuk gibi ya, mesela bir örnek vereyim. Bir arkadaşımız var ebru diye. Geçen yıl sürekli sınıftaki güzel kızları listeliyorlardı ilkokul gibi. Sürekli ebru 1.sırada ben ikinci sırada, benden güzel diye kıskançlık yapıyorum sanmayın sakın ama üniversite öğrencisi olmuşuz hala güzellik sıralaması yapmak ve de insanların kırılacağını düşünmeden bunu sıralamak nedir yani? İki yıldır sürekli bu kızın ne kadar güzel olduğundan bahsediyorlar bana gelince siliksin bilmem nesin. Zaten takıntılı bir insanım iyice takıyorum. Sürekli onun benden güzel olduğunu vurguluyorlardı yani. Şimdi kıskandığım için söylemiyorum ama kız ortalama güzellikte bir kız, o kadar abartılcak bir tarafı yok yani sadece çok güzel giyiniyor. Ben bu arkadaşlarım yüzünden kendimi uzunca bir süre çirkin hissettim, artık hissetmek istemiyorum.
Şu yazdıklarımı bi kere daha okudum gerçekten üniversite demesem ilkokula giden bir kızın yazdıkları gibi.
Kısaca demek istediğim, ben dikkat çekmek değil kendimi iyi hissetmek istiyorum. Birini beğendiğimde kendimi ezik hissetmek istemiyorum. Bu arada boy kilo oranım normal ama 4 kilo daha vermeyi düşünüyorum. Derslerim de bitince spora başlayacağım zaten. :)
Saçlarım yağlı değil kuru. Hatta yüzüm tüm cildim de kuru. Yağlarla bakım yapıyorum bazen, argan yağı kullanıyorum tatlı badem yağı zeytin yağı vs. Ben de kısaltıyorum şu an, göğsüme kadar kısaltıcam.
Şampuan kullanmayı mı bıraktınız?Sabun mu kullanıyorsunuz? Benim saçlarım da çok inatçı
Teşekkürler ürüne göz atıcam :)